Till start




Lördagen 29 mars: babyshower

2008-04-01 10:22:17

Ja, i lördags var det som Kim ordnade med en babyshower för mej å Pyret.. =) Vi åt goda mackor å hade trevligt.. Sen öppnade vi presenter. =)


 



Napphållare
från SIv och Leif


Speldosa och rosa tofflor
från Lisa och Mats


Snutte och bitleksak
från Cilla, Pontus och Louise


Örontermometer
från mamma


Sago- och visböcker
från mamma


Mjukistiger, mjukisbok och
Nalle Puh-böcker
från mamma

Det var överlag en riktigt lyckad kväll, och trevligt hade vi. Blev dock lite sent för mej som inte är van att vara uppe särskilt länge, så mot slutet började humöret dala.. Men inte så konstigt när man varit vaken sen halv fyra på morgonen kanske.. Sover ju så dåligt på nätterna nu.. *suck* Har en dum vänsterhand/arm som domnar å värker å sticker hela nätterna (dagarna oxå, förvisso, men inte lika plågsamt som på nätterna..)

Sen i söndags tog jag å älsklingen en utflykt till Ikea och Torp och inhandlade en massa mera saker.. *haha*  Blev bland annat en musikmobil till spjälsängen, en skallra, nappflaskor, täcke å kudde till vagnen, handdukar och filtar. Så köpte vi en ny hemtelefon oxå, för den gamla höll visst inte för att trilla i golvet (!) så den gick sönder. Men hittade en på rea på Elgiganten på Torp, så nu kan ni ringa igen.. =P Köpte nya lampor till sovrummet oxå, så den stora bordslampan har hamnat i köket istället. Den passar ju bättre där..

Å igår fick jag ett ryck å beställde en mössa, å påslakanset å nappar från bluebox.se
från den där Lundmyr-serien.. Sååå söta. Kunde inte låta bli. *haha*

  

Så nu får det nog vara slutshoppat för ett tag framöver.. Måste ju spara pengar till tandläkaren oxå.. =(
Men en fika eller flera måste man ju få kosta på sej.. Idag har jag bokat in fika med Noomi. Vi försöker ta åtminstånne en fika i veckan.. =) Minst.. *haha*
Så nu får jag nog göra mej iordning lite.. Kan inte skrutta runt i pyjamas hela dagen.. =P




*



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: