Till start




Måndags-babbel..

2008-04-14 13:09:23

Tar en paus i hushålls-sysslandet just nu.. Har plockat, vattnat blommorna, vikit tvätt, tvättat tvätt å dammsugit hittills.. *puH!* Nu ska jag ta igen mej lite, för jag fick så ont i ryggen av allt städande, men sen är det bara svabbningen av golven kvar.. Disken får käre sambo ta sen när han kommer hem.

Har rensat i vårat kaos-skåp i köket igårkväll oxå.. Hittade massa viktiga papper, så vi sorterade in alltihopa i hemarkivet oxå. Vi var sååå duktiga. =) Å letade fram försäkringspapprena, för imorrn kommer det en som ska hjälpa oss att gå igenom våra försäkringar, å då måste papprena vara i ordning. Men det är fixat nu.

Sen hade vi lite energi över, så vi packade bb-väskan. =P Vi insåg att det ju faktiskt skulle kunna vara ganska nära förlossnings-dags nu, så vi packade ner sånt som man inte behöver varje dag.. Den är halv-packad kan man säga.. Skönt att veta att vi inte behöver springa runt som galningar när det väl är dags. =)

Annars har det varit en lugn helg. I fredags var jag å Noomi på äventyr i Göteborg.. =P Nej, riktigt så illa var det inte, men vi var lite vilse där en stund.. Men det löste sej bra.. =) Vi var på barnmässan (som inte var nåt särskilt att ha..) å sen på IKEA.. Det var en trevlig heldag. Även om jag hade väldigt svullna, ömma fötter när vi väl kom hem.. Haha.. Men då var det bara att bita ihop å gå till Kim å kalasa lite.. Marängswiss är mums. =P

I lördags var det filmkväll hos Kim, med Cilla å Elin oxå.. Det var trevligt, å jag var tillochmed vaken (å vid medvetande..) tills jättesent på natten.. Haha. Förvånansvärt för en som brukar gå å lägga sej senast tio om kvällarna nuförtiden.. =P Tiden går fort när man har roligt..

Äsch, känns som jag bara sitter å skriver massa strunt nu. Ska väl ta tag i moppen å dra en vända genom lägenheten nu istället..


Noomi

jaha, nu sitter man här o glor igen.. attans! :)
Väntar på att du ska dyka upp på msn, men icke sa nicke !
Du har blivit en riktig städ-tant nu, duktig :D

Kramis!



PUBLICERAT: 2008-04-16, 13:16:31 | URL: http://www.noomi.bloggspace.se

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: