Till start




Sammanfattning av de senaste dagarna..

2008-08-13 22:44:33

Ja, i lördags var det då dop.. Å det gick jättebra.. Lilla Nova var så snäll så, å sov nästan hela tiden i kyrkan i fadder Kims famn.. =) Vaknade bara när prästen skvätte kallt vatten på henne, men då somnade hon om nästan med en gång.. (helt otroligt!) å sen vaknade hon till lite när dom började väsnas med orgeln å alla började sjunga.. Men då kikade hon bara lite med ena ögat innan hon somnade om igen.. (ännu mera otroligt..!!!) Sen var det dopkaffe med presentöppning.. Nova fick en massa fina presenter.. (tack alla..!) å det hela var riktigt trevligt.. =) En lyckad dag.. Har inte orkat med att lägga över bilderna från kameran, så bilder får bli en annan dag..

Har fått ordning på föräldrapenningen nu oxå.. Tog "bara" två månader innan försäkringskassan hörde av sej igen, å så var det bara för dem att klicka i en ruta i datan å så var det ordnat.. *fnys* Men men.. Jag får väl vara nöjd, för jag fick ju pengarna som saknades retroaktivt inbetalat på kontot idag.. Som tur var. Inget krångel den här gången...

Å dom där nedrans försäljarna som står runt varje hörn å lurpassar på mej.. *hmpf* Idag var det Tele2 som fångade mej, så nu blir det att byta bredbandsleverantör till dem å dessutom hemtelefonen.. *suck* men men.. Hade ju faktiskt kollat upp detta lite innan, å sett att vi faktiskt skulle spara en hel del på att byta över till Tele2, så det var iaf inget oigenomtänkt.. Men ändå.. Förra gången dom fångade mej fick jag ju bytt abonnemang-form till ett billigare alternativ.. Hmm.. Snart borde jag ju ha tjänat ihop en rejäl hacka på alla billigare abonnemang å allt jag bytt till mej.. När börjar det synas på bankkontot tro?
Men nu fick jag ju gratis installation till datorn å det, så det kommer hem en gubbe (eller tant, men det är väl inte så troligt) å installerar å fixar trådlös reuter åt mej oxå. Gratis. Å gratis är ju gott.. =)

Idag var det återbesök hos BM efter förlossningen.. Allt såg tydligen bra ut å det var bara att starta med minipiller när jag kände för det.. Skönt att veta att allt var bra..
Älskling var hos optikern oxå, så det blir nya glasögon för honom i 25-årspresent.. Ska vi bara hitta ett par bågar som han är nöjd med oxå.. Det är banne mej det svåraste.. Men vi ska nog lyckas den här gången oxå..
Efter BM-besöket åkte vi till Therese å Jonas å Hampus å hälsade på.. Var ju ett tag sen vi sågs nu.. Otroligt vad mycket de små utvecklas på bara ett par veckor.. Sånt ser man ju inte på N lika klart, är väl för att man ser henne varje dag.. Men idag hade dom allt en pratstund N å H.. Tills N tröttnade å började illvråla.. Haha.. Som vanligt. Hon är ett matmonster imellanåt.. =P

Nej, nu ska jag nog gå å lägga mej å läsa lite..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: