Till start




Nummer 2

2008-12-05 11:17:47

Ja, nu är tand nummer två uppe oxå.. Nu får man passa sej för lillan.. Igår på ÖF ( ja! vi kom äntligen iväg..! ) så bet hon mej i handen med den lilla rakknivsvassa tanden å det gjorde jätteont, å blev tillochmed ett märke efteråt.. =O Så nu är hon en vampyrbäbis.. *haha* ( fast det är dom mittersta framtänderna i nederkäken som kommit upp, men hon är vampyr ändå.. =P )

"Oj, snön är stora som.. som.. styckade får!" *blinka till L å K* *hehe* Minns ni? =P

Ja, idag snöar det. Massa. Det tillochmed lägger sej på bilarna å taken här.. Så det är säkert JÄTTEKALLT. ( eller nån minusgrad borde det ju vara iaf.. ) Får kanske bli overall för lilla N idag, eftersom vi ska trotsa vädrets makter å åka å hälsa på T & H.. Funderar allvarligt på om vi inte ska ta bussen.. Är ju så dåligt med parkeringar där hos dom, å jag måste ändå förbi brevlådan å posta våran adressändring å sånt.. Orkar ju inte BÄRA lillan till brevlådan, som ligger vid busshållplatsen nästan, å sen tillbaka till bilen. Njaa.. vi får se hur det känns sen när vi kliver utanför dörren. Men det är ju lite smidigare med bussen, för den stannar ju precis utanför vårat här, å sen precis utanför deras nästan.. Inte långt att gå alls..

Nu ska jag kasta i mej lite frukost, å sen är det iväg.. Eller.. ja.. Ni som har små bäbisar vet ju att det aldrig "bara är iväg" som gäller, det är ju en massa innan.. Men om en halvtimme - 45 minuter borde vi vara på gång iaf.. *haha* Förhoppningsvis.


Mamma, jag är vaken..



Nakenfisen på väg att krypa iväg



Dansar å sjunger när pappa spelar..
(notera den fina bodyn.. =P)

Jaha, nu kom Leif å ska grejja lite i klädkammaren.. Får vi se hur lång tid det tar då.. Men SEN ska vi åka till T & H..


Marie [ Williams Mamma ♥ ]

Vilken fin body hon har =D hihi



PUBLICERAT: 2008-12-05, 14:11:58 | URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Emma

=) Ja han undrade LÄNGE vad det var som inkräktade i hans vagn haha!



Ja hopps ni också får en underbar Lördag!

Kram



PUBLICERAT: 2008-12-06, 13:28:29 | URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: