Till start




Första play-daten.. =P

2008-07-02 23:08:29



Haha, här ligger lilla busungen i pappas knä å skrattar.. =)



De senaste dagarna har varit fullspäckade till brädden.. Har hunnit med en tripp till kexfabriken i kungälv å ett besök på Ikea med Novas mormor.. Å så har vi hälsat på hos Novas farfar.. =) Dom trivdes bra ihop.. haha..


Farfar behärskar en bra bär-tills-hon-somnar-teknik.. =P



Sen idag har vi varit på marknaden i stan å sen ute på kolonin.

I måndags var jag å Nova hemma hos Anna å träffade hennes lilla Lovis. Noomi var oxå där med sin lilla Emilio.. Det var alltså Novas första "play-date".. *haha* Inte för att dom lekte nämvärt, men nångång måste ju vara den första som dom träffas.. =) Nova skrek mest för hon var hungrig, så hennes stackars mamma fick vänta med å äta den goda salladen som Anna gjort tills blodsockret var nere på minus femhundra å händerna skakade.. Då behagade hon somna i Noomis famn.. Hann slänga i mej lite för att stabilisera iaf..
Nova är ju yngst av de tre majbarnen, Emilio är äldst. Han är ju en sån där liten tjuvstartare som bestäde sej för att födas innan BF.. =P Nova därimot var ju lite seg i starten å drog ut på det hela i sexton dagar.. (!!!) vilket gjorde att dom som skulle födas med en dags mellanrum enligt beräkningarna fick 20 dagar mellan sina födelsedagar. *jisses..* Den enda som gjorde som hon skulle var ju Lovis, men inte så svårt med planerat snitt iofs.. (fusk..!! *ehurm* Haha, nej skojjar bara.. =P )



Sötnosarna på rad.. Så fina i sina matchande bilstolar.. =)
Nova - Lovis - Emilio



Är lite trött efter att bara sovit 4 timmar på två dygn.. *gäääsp* Nova har haft lite magknip å sen varit allmänt kinkig de här nätterna, å jag har inte velat störa älskling för mycket, han som ska upp å jobba å så.. Men inatt är det han som får ta graveyard-skiftet, för jag måste få sova..

Å nu har vi fått bokat lokal till dopkaffet, så nu får jag sätta igång med inbjudningarna ordentligt så dom kommer iväg så fort som möjligt..

Men det får vänta tills imorrn. För nu ska jag sova..


*ZzZzZzZzZzzzz...*




SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: