Till start




Vilken helg..!

2008-06-02 14:11:25

Ja, det har varit full rulle hela helgen..

I lördags var vi ute på kolonin nästan hela dagen å njöt av solen å värmen.. jätteskönt att komma bort lite.. =) Äta skräpmat å slappa i hammocken med lilla Nova.. Myspys.


     Nova i mormors famn ute på kolonin

 
Sen åkte vi förbi älsklings mormor å morfar så dom fick kika på den lilla.. Å hålla å klämma å känna förstås.. haha..

På kvällen kom tant Kim förbi å snappade åt sej Nova.. =P Haha.. Där fick hon sitta i tant Kims famn heeela kvällen..

 

Å eftersom Novas vänsteröga varit lite geggigt å läskigt rött å irriterat så ringde vi sjukvårdsupplysningen på kvällen, bara för att få lite tips om vad vi kunde göra för att lindra, men det slutade med att barndoktorn bestämde att vi skulle åka in till akuten.. jaha, så det var ju bara att ta sej ur pyjamasen å packa ner unge å allt å dra iväg till akuten. kul lördagsnattsnöje.. eller inte.. suck. Men men.. Det togs en odling, å vi fick order om att tvätta med ljummet vatten i fem dagar så får vi se om det blir bättre.. När vi kom hem igen (vid halv fyra på morgonen..) så var ju de få rutiner som vi lyckats åstadkomma de här dagarna helt som bortblåsta.. suck. Så nu är det bara att börja om.. Men det ska nog gå bra.. Hon var så trött efter äventyret på akuten, efter typ två timmars illvrålande medans läkaren å sköterskan grejade med henne på skötbordet, så hon sov ända till halv elva på förmiddagen på söndagen.. Stackars liten..

På söndagen åkte vi å hälsade på tant Kims pappa för lite grillning. Det var mums. =)

Sen åkte vi förbi nyblivna morfar å visade upp lillan.. Det blev paparazzistund, å alla skulle hålla å klappa.. Men det gick väldigt bra faktiskt. =) Men sen var vi trötta å åkte hem å stöp i säng..

Idag har vi varit på första BVC-besöket.. Det gick himla bra. Nova hade gått upp massa i vikt, till 3730 g nu, å gulheten som hon hade i huden har försvunnit.. Det var ju skönt. Men svullnaden på huvudet var oförändrad, men det kan ju ta flera månader innan det försvunnit ordentligt, säger dom.. Men annars var bvc-sköterskan jättetrevlig å go, å vi fick en massa informationsbroschyrer, å sånt.

Nej, nu är det snart dags för en promenad tror jag.. Får ta Nova i vagnen å kila ut, så att älskling kan få städa å dammsuga i lugn å ro.. =P Helt underbart att han är hemma å sköter om å pysslar å skämmer bort oss.. =)


Anna

Nämen, min lillskrutta har oxå haft gegg i ögat i en vecka nu. Har tvättat med kokat avsvalnat vatten o så. Pratade med sjukv.uppl. oxå å de sa att min bvctant skulle ta odling nu när jag ska tid på tors. Pratade även med en annan kompis om fick sin pojk den 17 maj, han hada OXÅ gegg i ena ögat! BB-baciller?! Konstigt! Ja vi får hoppas att det blir bra snart för alla bebisarna för det ser inget vidare ut :( Skön helg ni verkar ha haft iallafall med sötnosen! Stora kramar!!



PUBLICERAT: 2008-06-03, 17:43:55 | URL: http://niomanader.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: