Nyinköpt..

2008-03-29 10:37:03

Japp, så fick det bli. En bilbarnstol/babyskydd från Akta Graco.. Modell Logico S. En svart/grå. =)
Trillade in på Beginners igår efter att jag varit med Kim som moraliskt stöd när hon klippte av sej håret.. (!) (blev femstjärnigt by the way.. skitsnyggt!) ..å då såg vi att dom hade rea på bilstolar.. Så vi passade på att köpa den modellen som jag dregglat över i flera månader nu, å dessutom spara 800:- Inte så dumt. Blev inklusive basenhet. Träffade på ett par som var inne för att köpa en större modell till sin pojk, å dom hade så mycket bra att säga om basenheten å att det är så lätt att bara klicka i bilstolen i den, så vi föll för grupptrycket direkt. Haha.. dom borde fått provision på vinsten.. =P  *helnöjd med köpet*


actagraco logicoaktagraco


Idag är det babyshower å sexparty efteråt.. =) *längtar* Ska bli så roligt att träffa alla igen.. Särskilt tjejjerna som flyttat ifrån oss.. Träffas ju inte så ofta. Så det är verkligen på tiden nu.. haha. =P Får väl börja göra mej iordning strax, ska iväg till Kim å hjälpa henne lite med förberedelser..

Sov faktiskt heeela natten inatt. Var inte uppe en enda gång å kissade.. Var helt slut. Hade besök igårkväll av kusin Jessica å hennes man, å det blev lite sent..  Han har blivit sån där dammsugarförsäljare, å så ville han prova att sanera en säng. Så han var SÅ välkommen.. =) Haha.. Det fanns en massa äckligt i våran säng. *blää..* Visade oss en massa kvalster å damm å sånt som gömmer sej i madrasserna.. *uäck!* Å våran säng som inte ens är gammal.. (!) Å bäddmadrassen är ju tvättad för inte sååå länge sen. Men d spelade tydligen ingen roll.. Äckel-päckel var det iaf.. Men nu kan vi sova lugnt å veta att vi har en ren säng.. =)

Dags att hänga upp lite tvätt som jag tvättat.. Å starta en ny omgång. Å sen göra mej iordning å dra till Kim..

Nu får det vara bra..

2008-03-24 09:01:52

blää..


Ja, nu orkar jag inte med mera snö snart.. *djup suck* Det har ju kommit typ tio centimeter till inatt.. blä.. Det var ju så bra hela helgen, eftersom all snön fick ligga kvar, men vägarna hann torka upp å bli helt snö- å isfria.. Det var ju toppen. Men nu är vi tillbaka på ruta ett igen... Slask å blask..

Men tänk vad lite envishet kan göra.. "Råkade" nämna för Leif att Ikea-hyllorna inte kommit upp på väggen än, å vips så hade han packat grejjer å vi åkte hem å jag fick ordnat allihop! =) *glad* Han tyckte att det var lika bra.. Ingen idé att dom står i ett hörn å tar plats. *håller med* Toppenfint blev det oxå..
Sen kikade vi på film resten av kvällen.. Hann med både The Tuxedo å halva Miss Secret Agent 2.. Men sen var jag trött.
Gick ju upp före tuppen igår å började städa å sen lagade jag påskdags-lunch å så kom mamma å brorsan å hans tjej å åt här hos oss.. Det fick bli Janssons Frestelse.

Idag blir det nog snöskottning igen för Tommys del.. Jag kanske åker med som moraliskt stöd, eller så.. Orkar ju inte sitta ensam hemma jämt. Jag kan iaf hejja på honom lite.. Å säkert komma med några goda råd. *haha*
Senare blir det nog annandags-middag hemma hos hans mamma. Om det inte kommer mer snö vill säga..

Nu ska jag hoppa i duschen tänkte jag..

Mimi-> You can do it..! Heja heja! Alla Lusarna håller tummarna! Lycka till..! =)

Jag ber om ursäkt..

2008-03-21 19:48:53

Ja, jag får be om ursäkt.. Tryckfelsnisse har varit i farten så det blev visst lite fel i förra inlägget..

Jag är i vecka 34 nu.. alltså inte 33... utan 34. Rätt ska vara rätt..

(Tack Noomi, som uppmärksammar mej på sånt galenskap.. haha.. å som håller räkningen bättre än jag..)

Nu har jag fått huvudvärk, troligtvis på grund av den här förkylningen som håller på att smyga sej på mej.. Suck. Ska nog ta en alvedon å försöka sova lite.. Trött i hela huvudet.. Bläää..

Glad Påsk

2008-03-21 09:32:02

(om nu någon kan vara glad i det här skitvädret..)

Ja, så sitter man här ensam nudå.. Tommy har snöjour den här helgen, så honom lär jag inte se särskilt mycket..

Igår var det en betydligt trevligare dag.. Först barnmorskebesök, sen fika (x2) med Noomi på stan.. Vi hade jättetrevligt.. =) Hos barnmorskan klämdes det å kändes, men det var lite svårt att lista ut hur Pyret låg, men vi tror att den har vänt sej åt "rätt" håll redan.. alltså huvudet neråt. Men den hinner ju göra massa kullerbyttor innan det är dags att komma ut, om den nu känner för det.. Men nästa besök ska det gå att känna bättre sa BM..
SF-mått: 33
Hjärtljud: 144

Så idag är det redan vecka 33.. Ojoj, vad tiden går.. Snart är det nära, men ändå känns det så långt bort.. Knepigt det där..

Är helt fast i Tradera-träsket nu oxå.. Har inte köpt nåt än, men det är bara en tidsfråga.. haha..
(När man tittar ut genom fönstret blir man ju sugen på att handla vinteroverall till Pyret.. *suck* Men vi får ju hoppas att det hinner bli vår på riktigt innan Pyret tittar ut.. *hålla tummarna*)

Nej, nu får jag väl slänga på en film eller nåt, kan ju inte sitta här hela dagen..

Tandlös å fattig..

2008-03-18 14:09:02

Ja, 1400:- kostade kalaset den här gången.. Det är verkligen inte gratis att gå till tandläkaren.. *suck* Dessutom måste jag komma tillbaka en gång till, i början av april, för att laga det sista hålet.. Idag lagade tandläkaren ett jättehål i en tand å drog ut en visdomstand som d var hål i.. Tog inte sammanlagt tjugo minuter ens, men kostade ändå 1400 spänn.. Snacka om timpeng. *lite butter* Beror nog på att jag har lite ont nu när bedövningen släppt.. Hungrig är jag oxå. Har inte ätit nånting till frukost idag.. Å nu har jag bara fått i mej lite sönderkokta nudlar, för jag vågar inte tugga än.. Lever på vatten å Citodon för tillfället..

Har iaf fått öva avslappning å andning idag, nu när jag har haft ont å så.. Tar varje tillfälle.. *smart*

Nej, nu känner jag mej lite grinig. Ska nog ta ett bad å försöka slappna av lite till..
Det är nog det här jäkla vädret som frestar på mitt tålamod.. =(

Där fick jag..

2008-03-17 11:00:35

Ja, där lurade jag allt mej själv, när jag trodde att våren kanske kommit på riktigt den här gången... *suck* Vaknade till snöstorm imorses.. =( Blir ju deprimerad.. Vill ha vår! Nu! *sura* Å vad sysslar SMHI med..?? "Uppehåll, solsken med flera plusgrader".. Jaha.. Vart då? Inte här iaf.. Nån på SMHI borde få sparken.. Vilseleda mej såhär..
Men katterna är glada iaf.. Dom älskar att titta på snön, å lukta på den genom vädringsluckan.. Däremot är dom för fega för att våga sej ut på loftgången.. (kan ju bero på att det är typ en halvmeter med snö där..)

Får se om dom hinner skotta å ploga vägarna tills vi ska iväg till Försäkringskassan sen.. Annars blir det svårt att komma dit i tid. Ska på ett informationsmöte om föräldraförsäkringen.. Det lär ju behövas, för jag fattar verkligen INGENTING av det där med dagar hit å dit, trefjärdedelsdagar å garantidagar å allt vad det är.. Hoppas dom är bra på att förklara..

Å imorrn ska jag till tandläkaren.. *ryyyysa* Usch, har verkligen ingen lust.. Men men.. Har man hål, så måste dom ju lagas.. *suck* Så från och med imorrn är man ruinerad för resten av månaden.. Blää..

Nej, jag får väl ta å hoppa ur pyjamasen nu.. Det är änna dags.. Haha.. =P Kanske jag till och med hittar lite ork till att skotta loftgången.. Vi får se, vi får se..

Härligt härligt..

2008-03-16 21:15:42

Ja, idag har d varit verkligt härligt vårväder.. =) Jag å mamma tog en lååååång promenad i skogen å plockade påskris.. Efter det har vi bara slappat hela resten av dagen. En riktig söndag alltså.. =P

Sitter här å kikar lite efter bäbisprylar m.m.. typ babyskydd å sånt. Tradera är livsfarligt. *konstaterar* Men det är ju bra att kunna handla massa saker begagnat, för oss lite mindre rika människor.. Har faktiskt kunnat hålla mej från att bjuda på en massa saker på tradera, än så länge. Men det kan ju bero på att man inte har pengar just nu oxå..

Efter nästa löning bli det nog Ikea.. Det känns som att det är dags för det snart.. Vill få köpt färdigt dom viktigaste sakerna som återstår.. Å även kika lite.. Ikea är ju en utflykt, inte nåt ställe som man åker till för att man måste.. haha.. Även om min käre sambo inte tycker samma.. Men han brukar stå ut ändå.. =P

Nej, nu är det nog dags för mej att lägga mej å sova lite. Är helt slut, fastän jag inte överansträngt mej överdriver idag..

(å tacka gudarna för att christer sjögren inte vann igår..!!)

Snälla mamma.. =)

2008-03-12 22:34:50

Ja, min mamma hon är snäll hon.. Har varit här idag å hjälpt den här tjockisen att putsa fönster, diska å dammsuga hela lägenheten.. =) Så snällt så..

Nu har man varit hemmagående på ledighet i ett par dagar.. Känns inte som nån skillnad riktigt än. Har haft å göra här hemma ändå, å igår var d heldag på stan med Kim, så det har inte hunnit bli långtråkigt än.. Men förväntar mej att det lär komma, så småningom.. =P
Imorrn är d inget inplanerat faktiskt.. Får se vad d blir för väder (som att d skulle kunna vara nåt annat än regn, regn, regn..) om man kanske tar sej ut på nånting kuligt.. Mamma är ju oxå ledig, kanske kan hitta på nåt.
På fredag har jag lovat att hälsa på på gamla jobbet.. Får bli vid frukosten, för sen är d iaf fika hos Anna, om allt går som d ska.. Noomi å Jenny oxå förstås.. =) Tjockisklubben å Jenny kan man säga.. haha.. =P Eventuellt blir d Torp oxå, med mamma på fredag, eller så lugnar vi oss till lördag.. Får se vad vi känner för..

Nu har Kim å Andreas precis gått hem, efter en trevlig LOST-kväll.. Så nu är d väl dags att gå å lägga sej. Blir trött så tidigt på kvällarna nuförtiden.. *gäsp* Har fått så ont i händerna nu oxå.. ajaj. Vaknar på nätterna med värk.. =( Är lite svullen på ovansidan av vänster underarm oxå.. Å d ömmar som bara den där.. hmm.. Blir d värre får jag väl gå till läkaren.. Inget kul med ont. =(

Nej, GodNatt nu..

Havandeskapsledighet..

2008-03-09 20:51:46

Ja, idag var sista dagen att jobba.. Lite kluvet faktiskt. Trivdes ju bra på jobbet, å hade ju inte jätteproblem att jobba, så.. Hade d varit jobbigare att arbeta hade d känts bättre att gå hem nu, men men.. Nu är d tid för vila. Ska bli skönt oxå, förstås.. Slippa tänka på jobbet. Bara ta d lugnt å göra vad man känner för..
Fick jättefina tulpaner av mitt helglag idag när jag slutade.. Så snällt. =)

Ska bli intressant å se vad jag ska hitta på nu när jag ska gå hemma.. Brukar inte klara av längre ledigheter särskilt bra. Brukar klättra på väggarna till slut.. Men som tur är har man vänner (båda "tjocka" å smala.. haha..) som ställer upp å fikar med mej.. =P Kommer väl fastna i alla såporna på tv igen.. Suck. *haha* Men d är ju nåt att se fram emot varje dag iaf.. =)
Man får glädja sej åt d lilla..

Pyret verkar inte ha uppskattat att jag jobbade heldag idag.. Verkar inte kunna komma till ro nu, utan knuffas å sparkar konstant.. Har nog kännt av lite sammandragningar förut oxå.. Kändes inte som rörelser, utan mer.. hmm.. konstigt. D var annorlunda.. En annan känsla liksom. Har ju inte haft sammandragningar eller förvärkar alls hittills, så jag vet ju inte hur dom känns.. Men d var en annorlunda känsla iaf.
Har bytt riktning på sparkarna å rörelserna oxå.. D känns mer uppåt, mot lungorna, nu.. Blir andfådd å tappar andan tillochmed ibland.. Märker att jag måste ta djupare andetag oxå, för att få tillräckligt med syre. D är väl för att d börjar bli trångt för allt som ska få plats, antar jag..

Nej, nu ska jag nog försöka röra lite på mej, å se om inte Pyret vill lugna ner sej lite, så att jag kan gå å lägga mej sen.. Börjar bli trötter nu.. *gäääsp* Får väl gå ut med soporna eller nått..

Toppenväder..! Äntligen!

2008-03-03 17:16:36

Härligt med fint väder.. :) Blir ju glad bara av att titta ut genom fönstret.. Dags att börja sova med persiennerna nere i sovrummet, för imorses vaknade jag av att solen lyste mig i ansiktet.. Å d var varmt. *puH* Men ändå härligt med lite ljus i livet.. :) D var på tiden.. Varit så mycket jag bara kunnat i solen idag.. Har varit så skönt, men kallt i vinden, så jag fick leta upp lite lä på balkongen. Men sen var d toppen med en filt å en bok.. Sugit i mej c-vitaminer som en svamp kan jag tänka mej.. Haha..

Var hos barnmorskan idag oxå..
SF: 30 cm
Hjärtrytm: 144
Allt var normalt.. Fick nya broschyrer idag igen, om amning den här gången.. Känns lite tidigt, men d är klart att d är bra att läsa igenom sånt innan. Så har man ett litet hum om vad dom försöker förklara på BB sen.. Haha.. Amning verkar vara en hel vetenskap.. Men men.. Förhoppningsvis går d ganska bra å kommer naturligt sen när d är dags.. Ingen idé att oroa sej över sånt nu.. D kommer när d kommer..

Sista dagen på den här lediga helgen idag.. Jobb imorrn igen.. Men bara 5 dagar kvar att jobba.. Har vilat massa den här helgen å inte gjort nåt särskilt alls. Det har varit riktigt skönt faktiskt.. :) Har laddat upp för den sista veckan nu, så d ska nog gå bra..

Nu blir d soff-slöande tills inspirationen för att diska infinner sej..

Har fyndat idag.. :)

2008-03-01 20:42:36

Japp, äntligen fick jag fynda lite oxå.. Brukar annars aldrig hitta nåt billigt eller på loppis, men idag lyckades jag.. :) *överlycklig* Var på loppis med mammsen idag, å hittade en del bäbiskläder men d bästa var ju mammakläderna jag hittade.. (!) Två par mammajeans å en mammaskjorta för 80:- alltsomallt.. :) Vilket kap, särskilt med tanke på att allt passade oxå.. Jag är djupt imponerad av mej själv.. *haha* Dessutom var d oanvända kläder. Lapparna var kvar.. Jag har äntligen lyckats fynda ordentligt.. *stolt*


Mäkta besviken på melidofestivalen oxå... Suck, säger jag bara.. Inte ens Nordmans låt var bra.. Detta var tragiskt.
Men en sak säger jag bara:
Vinner Christer Sjögren hela melodifestivalen, så vi blir tvungna att skicka honom till Eurovision, ska jag bojkotta melodifestivalen för all framtid..! *allvarlig*



Nej, nu behöver jag nåt annat att tänka på.. Blir ju upprörd för den här melodifestivalens skull.. Usch. Ska nog gå å göra iordning några köttbullesmörgåsar å krypa ner i soffan å läsa en bok eller nåt.. Vadsomhelst för att slippa tvn idag känner jag.. Kanske organisera den nya garderoben sen..(?) Kul lördagsnöje.. *hmm* Nej, d får nog vänta tills imorrn.. Men får se vad jag hinner med, ska ju iväg på kalas imorrn oxå.. Å måste köpa present innan vi åker dit. Ajdå.. Blir nog lite stressigt imorrn ändå..

Nej, mackor å en bok får d bli.. Lugnt å skönt lördagsnöje, passar mej bra ikväll.. :)


(å vart har Kim tagit vägen? Svarar inte i telefonen idag.. Fyyy skäms! *hytta med fingret* )