Till start




Nyinköpt..

2008-03-29 10:37:03

Japp, så fick det bli. En bilbarnstol/babyskydd från Akta Graco.. Modell Logico S. En svart/grå. =)
Trillade in på Beginners igår efter att jag varit med Kim som moraliskt stöd när hon klippte av sej håret.. (!) (blev femstjärnigt by the way.. skitsnyggt!) ..å då såg vi att dom hade rea på bilstolar.. Så vi passade på att köpa den modellen som jag dregglat över i flera månader nu, å dessutom spara 800:- Inte så dumt. Blev inklusive basenhet. Träffade på ett par som var inne för att köpa en större modell till sin pojk, å dom hade så mycket bra att säga om basenheten å att det är så lätt att bara klicka i bilstolen i den, så vi föll för grupptrycket direkt. Haha.. dom borde fått provision på vinsten.. =P  *helnöjd med köpet*


actagraco logicoaktagraco


Idag är det babyshower å sexparty efteråt.. =) *längtar* Ska bli så roligt att träffa alla igen.. Särskilt tjejjerna som flyttat ifrån oss.. Träffas ju inte så ofta. Så det är verkligen på tiden nu.. haha. =P Får väl börja göra mej iordning strax, ska iväg till Kim å hjälpa henne lite med förberedelser..

Sov faktiskt heeela natten inatt. Var inte uppe en enda gång å kissade.. Var helt slut. Hade besök igårkväll av kusin Jessica å hennes man, å det blev lite sent..  Han har blivit sån där dammsugarförsäljare, å så ville han prova att sanera en säng. Så han var SÅ välkommen.. =) Haha.. Det fanns en massa äckligt i våran säng. *blää..* Visade oss en massa kvalster å damm å sånt som gömmer sej i madrasserna.. *uäck!* Å våran säng som inte ens är gammal.. (!) Å bäddmadrassen är ju tvättad för inte sååå länge sen. Men d spelade tydligen ingen roll.. Äckel-päckel var det iaf.. Men nu kan vi sova lugnt å veta att vi har en ren säng.. =)

Dags att hänga upp lite tvätt som jag tvättat.. Å starta en ny omgång. Å sen göra mej iordning å dra till Kim..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: