Till start




Snälla mamma.. =)

2008-03-12 22:34:50

Ja, min mamma hon är snäll hon.. Har varit här idag å hjälpt den här tjockisen att putsa fönster, diska å dammsuga hela lägenheten.. =) Så snällt så..

Nu har man varit hemmagående på ledighet i ett par dagar.. Känns inte som nån skillnad riktigt än. Har haft å göra här hemma ändå, å igår var d heldag på stan med Kim, så det har inte hunnit bli långtråkigt än.. Men förväntar mej att det lär komma, så småningom.. =P
Imorrn är d inget inplanerat faktiskt.. Får se vad d blir för väder (som att d skulle kunna vara nåt annat än regn, regn, regn..) om man kanske tar sej ut på nånting kuligt.. Mamma är ju oxå ledig, kanske kan hitta på nåt.
På fredag har jag lovat att hälsa på på gamla jobbet.. Får bli vid frukosten, för sen är d iaf fika hos Anna, om allt går som d ska.. Noomi å Jenny oxå förstås.. =) Tjockisklubben å Jenny kan man säga.. haha.. =P Eventuellt blir d Torp oxå, med mamma på fredag, eller så lugnar vi oss till lördag.. Får se vad vi känner för..

Nu har Kim å Andreas precis gått hem, efter en trevlig LOST-kväll.. Så nu är d väl dags att gå å lägga sej. Blir trött så tidigt på kvällarna nuförtiden.. *gäsp* Har fått så ont i händerna nu oxå.. ajaj. Vaknar på nätterna med värk.. =( Är lite svullen på ovansidan av vänster underarm oxå.. Å d ömmar som bara den där.. hmm.. Blir d värre får jag väl gå till läkaren.. Inget kul med ont. =(

Nej, GodNatt nu..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: