Till start




Sista barnmorskebesöket 16 maj (BF + 8)

2008-05-16 10:57:56

Idag var vi hos barnmorskan.. Igen. *suck* Verkar som att jag kommer få gå dit för alltid typ.. Haha, nej, inte riktigt kanske.. Det var sista besöket, för nästa gång är det på antenatal på sjukhuset för en överburenhetskontroll.. Det är den 22/5.. Får vi se om vi måste gå dit då, eller om Pyret kikat ut innan dess.. Igångsättning blir det inte förrän efter 42+6 (alltså om två veckor..) om det skulle behövas.. Om allt ser bra ut förstås, för annars blir det ju tidigare..
Annars var allting bra, blodtrycket var lite lägre än det brukar, men inom ramarna för "tillåtet" iaf.. SF-måttet blev bara 38 (oförändrat sen sist) men hon kunde känna att huvudet sjunkit lååååångt ner i bäckenet nu, så inte så konstigt att måttet inte ökat. Hon kunde därimot inte känna tappen ännu, så det verkade inte vara nånting på gång inom särskilt snar framtid.. (*suck*) Inte så konstigt när jag inte känt en enda förvärk eller sammandragning.. Men det kan ju gå undan oxå, förstås..  Pyrets hjärtslag låg på 144 å varierade så fint så.. =)

Igår var det klassåterträff för kv56.. Vi blev väl en 10-12 stycken som dök upp.. Det var trevligt att få träffa alla igen.. =) Höra vad dom har haft för sej å vad dom sysslar med nuförtiden.. Kan inte tro att det gått ett år (!) sedan vi firade examen som nyutexaminerade undersköterskor.. =) Tiden går verkligen fort..

Nu ska jag ta å lägga mej å slappa på soffan en stund, för vaknade alldeles för tidigt i morses, med tanke på att jag gick å la mej alldeles för sent.. Så ögonlocken känns bra tunga nu.. *gäääsp* Så får vi se om jag orkar göra nåt konstruktivt lite senare idag..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: