Till start




Flytt å jobb..

2008-10-09 15:17:59

Idag har tant K varit här å hälsat på mej å lillan.. =) Så bra att vi bor så nära varann.. Å snart kan vi ju vinka till varandra från balkongerna, för vi ska ju flytta.. Bara tvärs över gården iofs.. Vi ska byta lägenhet med min mamma.. Nu när brorsan flyttar ut behöver hon ju inte nån trea längre, å det behöver vi ju liksom snart.. Så då byter vi. Bra deal för alla.. =) Blir nog nångång i november som vi drar flyttlasset hundra meter bort.. =P Måste nog börja röja å packa lite, för det är ju snart november (!!!) så man inte står där i sista sekunden.. Usch vad vi flyttar ofta.. Men nu hoppas jag ju att vi bor lite längre i nya lägenheten än vi gjort i de senaste två.. (ett år i upphärad å ett å ett halvt här..) för vi ska ju renovera å grejja å dona i den nya, å då vill man ju bo länge när man har fått iordning så som man själv vill ha det.. Så den här bloggen, som för tillfället är en mamma-barn-blogg kommer bli en mamma-barn-renoverings-blogg... =P Ska försöka hålla er (eller de som är intresserade iaf..) uppdaterade hur det går med renoveringen sen..

Idag åt lilla N MASSOR med mat.. Tänkte när första smakportionen var slut att jag skulle se om hon ville ha lite till, eftersom det flöt på så himla bra å hon verkligen fattade hur man skulle göra idag.. Å det slutade med att hon nog åt dubbelt så mycket, om inte mer, på en gång.. Det var värst.. Hon hade säkert ätit lite till om hon fått, men är ju lite rädd om hennes mage oxå.. Men provar man inte så vet man ju inte.. Päron-puré var mums! Å det tyckte katten oxå.. Han satt å tiggde hela tiden, å försökte slicka lite på N's fingrar, men hon var inte stilla tillräckligt länge.. Haha. Sötnosar. =)


Lillan å kissekatten gillar båda päron-puré.. =)



N sitter i sin stol hos mormor å funderar..
Sötnos!


Å älskling har fått jobb..! Guuud vad skönt. Ska bli så skönt för honom oxå, att få nåt att göra.. Han trivs verkligen inte att vara arbetslös.. Vi går varandra på nerverna här hemma.. Så det blir väldigt bra. Kunde inte vara bättre tajming nu när vi ska flytta å allt.. =) *pusta ut lite*

Skickar en tanke till några som inte har det så lätt just nu.. Usch, det var ju inte roligt att det skulle sluta så här.. =( *kramar om länge länge* Vi tänker på er!


Nu ska jag busa lite med lillan, å sen är det väl dags att göra lite middag..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: