Till start




4 månader..!

2008-09-24 20:36:26

Ja, nu har det då gått fyra månader sen lillan kom till världen.. Tiden rullar på.. Vi har inte firat så mycket idag, men hon fick lite fruktpuré att smaska på förut efter gröten.. Hon har varit på ganska bra humör hela dagen, men nu på kvällen blir hon bara grinigare å grinigare.. Men men.. Hon är väl trött, efter en hel dags skrattande å busande..


Glad 4-månaders-fiiis.. =)


N's mormor var här på kvällen å hälsade på lite.. Dom hade en lekstund i babysittern.. Eller ja, N i babysittern å mormor på golvet då förstås.. =P


Mormor & N på fyramånadersdagen


Dessutom kan lillan nu äta på sina tår.. Haha, inte lätt att fånga på bild, för hon är ju inte still många sekunder på en dag.. Men jag lyckades få den här, ganska hyffsad..


Käkar tår till kvällsmat, på skötbordet


Nu var den är dagen över oxå.. Nu ska lillan lägga sej strax, å hoppas att det går fort att natta lillan ikväll oxå, så kan man slappa lite i soffan sen.. God natt!


Tuvas Mamma Jessica

Jaha du fick reda på det så sent.. Ja då förstår jag att de inte gjorde så mycket att gå över=)



Okej. Jag helammade i 1 och 1 halv månad men sen bara en dag var mjölken nästan helt borta. För mycket stress och för lite vätska i värmen säger dom att det berodde på. Jätte tråkigt för jag trivdes verkligen med att amma =S Men men.. så nu har hon fått ersättning i lite över 2 månader.

Vi ska till BVC den 6 oktober och då ska vi prata lite mer om smakprover och sedan sätta igång med det lite sakta =) Ska bli jätte spännande =)





PUBLICERAT: 2008-09-25, 06:31:29 | URL: http://jessicanord.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: