Till start




Ännu en tand

2009-08-04 22:06:31

Ja, det var tandfeber hon hade, våran lilla älskling. För nu har den kommit igenom, å hon var feberfri både igår å idag.. Så idag var vi hos H å inflyttningsfikade lite med en hel drös ungar å mammor. =) Iaf 5 barn å 5 mammor å en pappa.. Det bjöds på nybakade kanelbullar som var jättemumsiga, å kaffe. N åt säkert tre bullar själv (Hon ääälskar kanelbullar)

Efter det blev det en promenad med mormor ner till slussarna å en fika där. Inte helt fel det heller.. =) Men vilket väder!? Var molningt å blåste lite, men ändå svettigt å fuktigt.. Blää.. Verkligen oväder i luften. Jag tycker att det kan braka loss ordentligt nångång.. Jag är en sån där väderkännare, som får huvudvärk å illamående när det är spänningar i luften.. =S Har haft konstant huvudvärk i fyra dagar nu.. =( Så jag längtar efter ett rejält oväder, så att spänningarna försvinner.. Å sen kan det få bli fint väder efter det.. Hade varit kanon. Men men.. Vi får väl se hur det blir..
Imorrn ska vi iaf ner till stan å träffa tant K.. Ska bli trevligt. Marknad är det oxå.. Dessutom har både jag å älskling tid på arbetsförmedlingen imorrn. Ska bli skönt att få träffa nån å prata om vad man ska ta sig för i framtiden.. Har ju bara FP till mitten av september..

Älskling har fått börjat måla i N's rum nu. En vägg är klar. Den lila nyansen vi valde för att det inte skulle bli för mörkt, ser lite rosa ut. *Paniik!* Men men.. Inget att göra nu.. Blir säkert bra när fondtapeten kommer upp, men det känns ändå lite jobbigt.. Den är ju mer åt det lila hållet, men inte så mörkt lila som jag egentligen ville ha.. Men det blev för mörkt med den mörkare nyansen, tyvärr.. Så vi valde den ljusa. Å nu ser den rosa ut..! =S Men som sagt, blir säkert bra i slutändan..
Har köpt två mattor nu oxå. En vardagsrumsmatta å en hallmatta. Blev betydligt trevligare hemmiljö med lite mattor. Vi har ju inte kunnat haft det, för våran lille kissekatt har ju inte gillat mattor. Men nu har han flyttat, å installerat sig jättebra hos sin nya matte.. Vi ringde å hörde hur det har gått, å det hade gått jättebra faktiskt. Vi var alla positivt överraskade att han tagit flytten så bra.. =) Å våran stora kissekatt älskar de nya mattorna. Han har svårt att bestämma sig för vilken han ska ligga på.. =P

Nej, nu ska jag ta en portion hallon-blåbärspaj som jag gjorde igår. Med massa vailjsås. Mums mums.. =)


Myser lite med mormor



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: