Till start




Öppen Trädgård å feber

2009-08-01 22:19:44

Idag var det "Öppen Trädgård" ute på koloniområdet. Det innebär att alla trädgårdarna är fint iordning så man kan gå runt å kika, å att det är café, lotterier å loppis. =) Precis vad vi gillar. (iaf jag å mamma.. *haha*) Vann faktiskt lite på lotterierna oxå. Älskling vann ett penselset. Skitbra att ha nu när vi renoverar ju! Å så vann han 6 stycken kaffemuggar. =) Å jag vann en godispåse, ett presentkort på McD, ett presentkort på Etagegrillen, en diskborste å tre tändsticksaskar. Jag är helnöjd. =D Mamma länsade nästan varenda lotteri där *haha* Hon vann bl.a. en kaffebryggare, blomnäring, handdukar, godispåse, gummitofflor å presentkort.. Å lite till. Så det var en bra dag för lotterier idag. =)

Efter det så tog vi oss en tur ut till Torp Köpcentrum å inhandlade lite saker. Blev en lampa till N's rum, sån där pusselmatta att ha i hennes rum, ett sopset, en halkmatta till badkaret å så fika förstås. =) Å lite annat småplock som vi behövde.

Men vi märkte att N bara blev tröttare å tröttare å sov en massa, som hon inte brukar. (?) Nuförtiden är hon ju ett vaket barn, som bara sover en timme dagtid ungefär. Men inte idag. Å när vi kom hem å tog tempen så hade hon lite feber stackaren. =S Men hon har lekt å varit pigg ändå hela kvällen. Jag åkte ut till lotten igen, eftersom hon inte var så sjuk att inte pappa kunde hålla ställningarna. Fick oljat in sandlådan iaf. Så den är färdig för sand nu. =) Får väl se hur vädret är framöver, om vi ska vänta tills nästa år med det kanske.. Ingen idé om det ska regna, för då har hon ju ingen användning för den ändå.. Vi får se hur hon verkar imorrn. Eventuellt blir det väl att ringa sjukvårdsupplysningen å åka till akuten, eller så kanske vi kan avvakta till måndag å åka till vårdcentralen.. (?) Vi får se hur det verkar imorrn.. Kanske är det fler tänder på väg, som det var sist. Då hade hon ju bara feber en dag, sen var de borta på morgonen efter..

Nu ska jag gå å lägga mej på soffan en stund faktiskt..


Therese & Hampus

Tommy uppdaterade oss med febern igår.. Stackars lilla tjejen. Hoppas att de snart skall kännas bättre.

Jo, här är de allt bra. Våran lilla orkan drar fram som vanligt i hög fart och lämnar ingen obemärkt. Tur att man får många kramar och pussar som tröstar en trött mamma emellanåt.

Får ses så snart Nova känner sig bättre..

Kramar...



PUBLICERAT: 2009-08-03, 10:12:27 | URL: http://nuppi.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: