Till start




Plask-promenad

2009-01-20 14:21:42

Idag tänkte jag att NU JÄKLAR ska vi banne mej ta oss ut, oavsett vilket väder det är.. Har ju suttit inomhus i två dagar nu, å inte orkat göra nånting. Så idag var det allt dags att röra på fläsket lite.. Blev inte nån jättelång promenad, men tillräckligt för att lilla N skulle få sova å jag hinna bli blöt upp till knäna.. Har lagt skorna på tork på elementet i hallen nu, å strumporna å byxorna hänger i badrummet.. Allt blev genomblött i slasket. Men det regnade iaf inte, å det var ju bra.. Blåste lite väl mycket på en del ställen, men det var bara att kämpa på. 5618 steg blev det iaf.. Enligt pedometern..

Nu när N har lyckats komma på snitsen med ålningen, så går det undan som bara den, å nu sätter hon sej upp hur lätt som helst, å dessutom ställer hon sej upp, överallt. Man har ju hjärtat i halsgropen hela dagarna här hemma nu, å är livrädd att hon ska ramla å spräcka skallen eller nåt annat otäckt. *ryyysa* Tänk om hon skulle ramla framlänges, å bita sej i tungan? Med dom där vassa tänderna lär det ju göra riktigt ont.. Usch, får sluta tänka såhär nu. Hon har faktiskt inte ramlat så illa än, mest blivit rädd. Men hon brukar sätta sej ner när det blir för vingligt att stå, lilla sötnosen. =)

Har fått pengar från förskingringskassan oxå.. *glad* Äntligen kom sjuksskrivningspengarna efter att jag låg inne i november.. (Inte direkt snabbt..) Men så idag blir det till att åka å handla.. Fattar inte hur lite man egentligen kan leva på om man måste.. Har typ inte haft några pengar alls i två å en halv vecka, men vi har klarat oss ändå. Ganska otroligt vad lite man KAN klara sej på om man verkligen måste.. Har inte direkt lidit nån nöd på oss. Men nu ska här handlas. =)
Får bli en tur ut till Maxi, behöver fylla på frysen lite..

Nu försöker hon käka upp min sladd till högtalarsystemet här vid datorn.. Sladdar är verkligen det bästa som finns.. (?!) tycker lilla N.. Sååå gott att tugga på. Å om man drar tillräckligt hårt kanske det trillar ner nånting från databordet? (typ laptopen.. Inte så bra tycker mamma..) Så nu får jag nog försöka sysselsätta henne med nånting annat än sladdarna..


Anna m. Leo&Lovis

Åh, redig tjejja som reser sig upp! Min latmask gör sig ingen brådska med det verkar det som s

Köksbord ja, nä en kompis till mig ska göra sig av med sitt. Det är ett vanligt, lite äldre standardköksbord....har jag för mig. Kram!



PUBLICERAT: 2009-01-20, 16:49:40 | URL: http://niomanader.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: