Till start




Packat å klart (Borås imorrn..)

2009-07-26 00:21:57

Jag ska strax hoppa i säng. Har varit uppe i varv, idag IGEN. Eller ja.. Ikväll iaf.. Har hållit på att packat å ordnat inför morgondagen. Det ska ju bli en tripp till Borås å träffa Mimi. Äntligen. Längtar verkligen..
Men tillbara till packandet:
För att, ensam, kunna roa en ettåring i bilen i sammanlagt ungefär 4 timmar (*ohmygod ohmygod*) så har jag packat å fixat hela kvällen. Iaf sen N somnade. Ingen idé att göra sånt medan hon är vaken. Hon är sååå hjälpsam. *ehurm* Jätteduktig är hon, men det blir inte riktigt så som jag vill då.. =P
Men har iaf fixat med några leksaker, saft till både dit å hemväg å mutor. Ja, mutor. Det lär behövas. Vi ska ju inte åka när hon är trött, utan snarare när hon är så gott som nyvaken. Så då lär jag behöva lite kex å festis att muta med i bilen.
Sen har jag ju fått packat regnkläder å regnskydd å allt sånt. Å solskyddskräm. Alltså, jag HATAR att man inte vet vilket väder det blir, så att man måste förbereda sig för allt.. *blä*. Blir ju tre gånger så mycket packning då, än vad som behövts annars.. *suck* Men men.. We are prepared för det mesta nu..

I förmiddags var vi ute på promenad med T&H. Blev en runda, å sen ett stopp på en lekpark för att de små hade massa spring i benen. Iaf N. Men hon har ALLTID spring i benen. Haha.. =) Men det var trevligt, även om vi fick lite regn på oss.. Barnen åt frukt å mammorna fikade på smörgåsar. Å barnen lekte jättesnällt. Faktiskt. Inga slagsmål idag. Det går åt rätt håll detta.. =) Blev mååånga vändor i rutchkanan oxå. N ääälskar att åka rutchkana. Å H gillade att gå upp för trapporna. En perfekt kombination alltså.. =P Jag fick stå å assistera i nerförsåkningen, å T i trappan. Sen blev det gungbräda. Det tyckte N var superroligt oxå. Å satt så bra å höll sig i helt själv, så mamma kunde ta lite kort. =)




Våra busungar <3


N fick en nektarin att mumsa på..

Nej, nu är det godnatt som gäller för min del..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: