Till start




Grattis till studenterna!

2009-06-05 20:22:27

Godkväll!

Nu är det reklampaus i CSI.. N å pappa borstar tänderna, å jag ska göra lite kvällsmacka tänkte jag.. Hamnade här på vägen bara. Som vanligt. Den här datorn är nog magnetisk.. =P Den har nån skum dragningskraft..

Igår var vi på älsklings kusins student. Trevligt, mycket folk å god mat. Kände inte så många, men men.. N var på ganska bra humör, som tur var.. =) Sen åkte vi hem å gick över till brorsan å Nat å firade hennes student lite. I förskott. Hon tar ju studenten idag, men eftersom hon ska fira med sin släkt idag så passade vi på igår. Fikade å hon fick lite presenter.
Sen var liksom klockan ganska mycket, så vi gick hem.

Det som har varit det jobbigaste här dom senaste dagarna, är N's öroninflammationsmedicin. =S Det är lite jobbigt att passa det här med maten. För hon får inte äta två timmar efter eller en timme före hon ska ha medicin. Å det är inte så lätt med en liten att passa in.. =( Men vi försöker, å det har gått ganska bra ändå.. Svårast är ju kvällarna, för hon måste äta kvällsgröten så tidigt, å ändå blir det ju sent att ta medicinen. Så hon måste ju hålla sej (eller VI måste hålla henne) vaken i två timmar efter kvällsmaten.. Mycket gnäll, gråt å tandagnisslan om kvällarna.. Men men. Hon måste ju bli frisk, så.. Men längtar verkligen tills den här kuren är över..

Nu ska jag göra min kvällsmat. Hör hur det kurrar i magen..

Godnatt!


Emma

Urschanemig vad jobbigt med öroninflammation! Och jag håller med dig, det är inte lätt att matcha in måltiderna och medicineringen. Är hon bättre i öronen? Eller ja, har hon haft mycket ont av det?



PUBLICERAT: 2009-06-07, 15:27:37 | URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: