Snorunge =(

2009-03-30 11:27:43

Ja, nu är lilla monstret lite ynklig idag, för hon har blivit snuvig. Stackars liten. Förstår inte vad det kom ifrån bara. (?) Helt plötsligt i förrgår kväll var hon tät i näsan, å nu är hon både tät å rinnig.. =S Första riktiga förkylningen. Igårkväll hade hon liiite lite feber, å jättesvårt att somna.. Usch, inget roligt det här.. =( Hoppas hon blir bättre snart.. Lilla älsklingen.


(Den här bilden togs innan hon blev sjuk.. )

Igårkväll tittade vi på Dokument Utifrån på tvåan.. Usch säger jag bara. Det var en dokumentär om hur människan "leker gud" å avlar så kallade renrasiga hundar. Som är så inavlade å har så mycket genetiska sjukdomar som de som är med i kennelklubben bara ignorerar, för hundarna ska uppfylla krav som finns skrivna för att få kallas renrasiga. Dom visade några exempel, t.ex. rhodesian ridgeback, som har den där hårkammen som växer åt "fel" håll på ryggen. Men det är en missbildning, som visar att hunden har extrema ryggproblem, å små fistelgångar som går rakt in i ryggmärgen å hjärnan, där de kan få livshotande infektioner.. Helt otroligt. Dessutom avlivas de få valpar som föds utan hårkammen, för de överensstämmer inte med ras-beskrivningen.. =O (Det är alltså de som föds utan ridge som är friska, å dom avlivas för att dom har fel utseende..) De visade oxå att king charles spaniel, som är så vanliga i sverige idag, är så inavlade att i stort sett ALLA har hjärtproblem när de blivit 10 år.. (!!!) Dessutom finns det så stor risk (1/3) att de drabbas av en neurulogisk sjukdom i hjärnan, eftersom skallen är för liten för att hjärnan ska få plats, så den pressas ihop.. Å detta förnekar kennelklubben..! Alltså, jag var så förbannad när jag sett detta igår, så jag hade svårt att somna.. Att hundarna ska behöva lida så för att människan tycker att dom ska se ut si å så.. Nej, nu blev jag förbannad igen.
JAG kommer då aldrig att skaffa en renrasig hund. Jag tänker INTE bidra till sånt här utstuderat djurplågeri, bara för djurens utseendes skull..
Jag tycker att alla borde se den dokumentären, för att själva få se hur hundarna lider av människans utseendefixering av djuren..

Nu får jag gå å lugna ner mej lite..

Det här är vad lilla N sysslar med just nu:

Läser en bok med djurljud, å pratar med den.. =)
Mammas älskling




Det står om dokumentären på http://www.aftonbladet.se med ett filmklipp.. Ifall någon skulle vara intresserad.. Men som sagt så tycker jag att alla borde se den. Den var så hemsk.. =S

Lilla monstret sover nu.. Fortfarande. Hon var helt slut förut, å när vi satt i soffan å tittade på reklamen mellan hemtillgården-avsnitten så somnade hon. Hon bara lutade huvudet mot mej å slocknade.. Liten sötnos. Å hon sover fortfarande.. Hoppas hon mår bra sen när hon vaknar, å orkar äta lite å busa..
Jag ska passa på att äta lunch.

Earth Hour å sommartid

2009-03-29 10:58:29

Ja, såhär mysigt hade vi igår under "Earth Hour" 20.30-21.30


Men var allt liiite besviken på att inte fler valde att släcka ner å stänga av tv-apparater å datorer.. =S Det var inte många här på våran gård som släckte ner iaf.. Hur svårt är det att vara utan tvn å lamporna i en timme en kväll? Jag tyckte nog att det var ganska nyttigt. Först var resonemangen: "vilken dum idé, vad ska vi göra nu i mörkret utan tvn?" men efter bara några minuter så satt vi å pratade å gosade med lilla N i soffan å sjöng lite å pappan spelade lite gitarr. Hur mysigt som helst. =) Vi drog tillochmed över "mörkertimman" 45 minuter extra, för vi hade så mysigt. Kanske vi tillochmed gör lite oftare nu, när vi märkte vad trevligt man kan ha utan tvn som sällskap..

Tidigare på dagen var T, J & H här å vi mumsade tacos å barnen busade runt. En väldigt trevlig dag å kväll med andra ord. =)

Nu ska jag ta tag i all tvätt som ska vikas å hängas å allt vad det är.. *Phu!* Å ställa om alla klockor. För ni har väl inte missat att det är SOMMARTID nu? (Äntligen, nu saknas bara våren..)

Ha en bra dag!

Bilder & fika

2009-03-26 19:50:56

Idag har tant K varit här å fikat. Hon hade med sej mumsmums. =) Som var mums. =P Satt å tjöta bra länge.. Lika trevligt som vanligt. =)

Nu är jag trött. Tänkte lägga mej i ett bad, för lillan å pappa håller på att sjunga, spela gitarr å dansa.. Dom har jätteroligt, tills lillan inte får dra i strängarna längre, då blir hon sur.. Haha..


Nej, några bilder får jag väl bjuda på iaf..


Lillan frös nog, för hon tog pappas adidasmysisar som halsduk


Tiomånadersdagen firades med ett päron.
Som N fick äta själv. Gick så bra så.. Duktig tjej!


Står framför tvn å dansar om det kommer nån bra musik =)

Nu ska jag hoppa i badet..

Trevlig kväll!

10 månader

2009-03-24 22:59:25

Ja, idag blev hon tio månader lilla älsklingen.. =)
Vi "firade" med en tretimmarspromenad med tant K, å sen fick lilla N ett eget päron att mumsa på när vi kom hem.. Det var väldigt spännande å hon koncentrerade sej så rynkan i pannan kom fram imellanåt. *haha* Sötnos.
Imorrn blir det våfflor hos mormor.. =) Mums mums!

Nu är jag trött.

Ska se färdigt på LOST sen blir det sängen för min del.. Mina älsklingar sover redan..

Bilder får bli en annan dag..



ZzzzZzzzZzzz...

Bloggar lite..

2009-03-22 22:09:14

..i reklampausen (Eller är det nyheterna?) Håller på att kika på Beck - I guds namn å käka chips.. =) *mums* Har inte syndat sådär jättemycekt den här veckan, å gått extra promenader faktiskt.. Så duktigt av mej.. =P Men idag. *sucka å skaka på huvudet* Idag har det varit kalas. N's farmor fyller år i veckan, så det var smarrig middag hos dem idag, tillsammans med släkten på den sidan. Å eftersom farmorn fick ett våffeljärn av gubben, så blev det ju såklart våfflor till kaffet. =D Jag åt säkert sex-sju stycken. Jag älskar våfflor! Men nu är jag, fortfarande, så mätt att jag mår illa nästan. Bara lantchips som går ner.. *haha* Det är mest för att vi har fått till en liten tradition på söndagar att se på Beck å käka lantchips. =P

Ja, just det ja! N's sjätte tand har kommit fram nu. =D (Äntligen) Så nu förväntar vi oss vilken dag som helst att hon ska sluta vara så vresig å gnällig å bärfisig. (För mycket begärt kanske?) Det har inte alls varit vår goa lilla älskling de senaste veckorna.. Nej, det har varit kämpigt, minst sagt. Men vi har stått ut. Alla tre. Å nu har dom ploppat ut allihopa, så nu hoppas vi på att få tillbaka våran glada bäbis igen. =)
Hmm.. Vet inte om jag har skrivit det, men hon står själv nu oxå. Mest hela tiden. Å dansar. Men hon går inte än. Jo, lite, men inte så medvetet.. Räknas inte då tycker jag.. Men snart. Hon är så duktigt så.. =) *stolt*

Nej, dags att hoppa i soffan igen, innan älskling har knaprat i sej alla chipsen själv.. =P
En bild från häromdagen:


N å mormor på väg ut på promenad


GodNatt!

Vårväder

2009-03-19 09:07:35

Det blev inga fler inlägg igår, hade inget positivt att skriva om. Det var nog bara en sån där dag.. En neggo-peggo-dag..
Men idag är det bättre. =)
Vi ska göra oss iordning för en promenad nu snart. Det är jättefint väder, så då får vi försöka passa på. Tänkte gå ner till slussarna å runt där lite, det brukar bli en lagom promenad.

Älskling är sjuk idag. stackarn har jätteont i magen. =S Usch usch.. Jag å N får gå förbi affären sen å köpa bifidus till honom..

Nej, nu ska jag äta lite frukost, innan jag svälter ihjäl.. (Stor risk. Not)

Irritationsobjekt

2009-03-18 11:05:02

..finns det gott om.

Men just nu stör jag mej mest på: Att dom visar tv-shop på sex ( 6 !!!!) olika kanaler på förmiddagarna.. Två av dom olika kanalerna visar SAMMA produkt. Å vi har "bara" grundutbudet på kanaler.. Undra hur många fler som visas om man hade haft alla..(?) Det enda som finns att se är nyhetsmorgon å knightrider. (å så tv-shop då..) Kul.. Not. =S Så vi är förpassade till barnkanalen. Å där finns ett annat irritationsobjekt. Nämligen "Oopsidaisy" eller vad hon nu heter.. Å hennes kompis "Mackapacka".. *arrgghh..!* Vad är det för program? Dessutom anpassat till barn? Jisses säger jag bara.. *skakar på huvudet*

"Oopsidaisy, du glömde att pussa på broräcket. Du pussade gräsmattan, å då blir broräcket ledset om du inte pussar det oxå.." 
Enough said liksom.. *suck*

Nu ska jag sluta störa mej på saker, å gå å hänga tvätt istället.. Sätta på radion, stänga av tvn å njuta av lite hushållssysslor *ironi* Men dom måste ändå göras.. Vare sej man njuter eller inte..

Nej. usch vilket neggo-peggo-inlägg.. Nåja, kanske jag återkommer å skriver nånting mer positivt senare..

Ännu ett inlägg..

2009-03-17 19:00:11

..idag. Först bloggar man inte på flera dagar, å sen får man ihop fler än ett inlägg, samma dag. Haha.. Typiskt mej. (å säkert många andra bloggare..)

Nu är man home alone då. N å pappa gick ut på promanad bort till farmor å L.. Dom behövde byta lampor på bilen, så älskling ska hjälpa dom med det.. Å N sov inte ens en halvtimme, på sin andra tupplur på sena eftermiddagen (brukar ju vara en timme, minst) så han tog henne i vagnen å promenerade dit, så kanske hon får sovit iaf en halvtimme till. Då går läggningen på kvällen myyyycket lättare. Hon är så extremt beroende av sina tupplurar alltså.. Lite irriterad på de som inte förstår det. *mummel mutter* Om hon inte får sovit sina tupplurar som hon brukar, så är det ett helvete att lägga henne på kvällen. Å dessutom vaknar hon minst tre-fyra gånger om natten, om hon inte fått sova på dagen. Inte roligt för oss, å ännu mindre roligt för henne.. =S Så nu hoppas vi att hon sover lite till. *håller tummarna*

Ikväll är det LOST-premiär. Äntligen. Som man har väntat nu alltså.. Men jäkla dum tid dom lagt det på nu.. 22.40 är ju egentligen läggdags för mej.. =S Men ikväll får jag iaf hålla mej vaken å se hur den här säsongen verkar bli.. =P

Nu ska jag ta tag i köket. Blev lite söligt där, för vi gjorde kotletter, klyftpotatis å bearnaise-sås till middag idag. Får ladda diskmaskinen å köra den. Sen ska jag hänga tvätten, SEN ska jag slappa lite innan lillan å älskling kommer hem igen. =)

Är sååå irriterad på mina grannar alltså. Dom har inte fattat att när man bor i lägenhet måste man ta hänsyn till sina grannar. Det inneär t.ex. att det ska vara tyst 21.30. Om dom inte skriker å stojjar, så möblerar dom om, duschar, går i högklackade skor inne på parketten (?!!) eller badar i badkaret , efter 21.30.. Det är inte så roligt att ha en liten som är ganska lättväckt, när ens grannar gör sitt bästa för att väsnas om nätterna.. *aarrggh..* Funderar på att sätta upp en arg lapp i trapphuset, men orkar liksom inte bry mej. Det är bara just när dom håller på som jag blir skitförbannad. =S

Nej, nu ska jag lugna mitt blodtryck lite =P å börja ta tag i röran här hemma..

Tant K å N på fikan häromdagen

Helg å BVC (å bilder)

2009-03-17 09:55:54

I helgen har vi inte gjort så mycket.. I lördags var M här å satte kakel i köket. Blev najjs. =) Å då flydde vi byggdammet ännu en gång, jag å lillan, Åkte med mormorn å shoppade lite. Blev nya pyjamasar till N, å ett par byxor (väääldigt välbehövligt) å en skjorta/tröja till mej. Sen åt vi lunch på Briggen.
I söndags städade vi här hemma å tog det mest lugnt. Kikade på Beck på kvällen. Hmm.. Tyckte inte att den var så bra som Beck-filmerna brukar vara.. =S Hoppas nästa är bättre.. Gjorde kasslergratäng OCH potatis-å purjolöksoppa till middag. (Blev lite för mycket potatis å purjolök för den lilla lilla formen, så jag snodde ihop en soppa på resterna..) Så nu har jag ätit soppa till frukost idag. =) Mums. Vi gjorde färdigt det mesta i köket oxå, å flyttade in köksbordet igen. Skööönt. Nu slipper vi ha compactliving i vardagsrummet mera.. MASSA plats där nu. =)

Igår hade min älskling migrän.. Stackaren. Han har ju haft känningar av det sen i torsdags, men igår bröt det ut ordentligt.. Han var inte människa igen förrän framåt kvällen.. =S

Jag å lillan var på BVC igår. Hon har växt på bra. Följer sina kurvor finfint. =) Nu är hon 75.5 cm lång, å väger 10560 g.. Stora tjejjen.. Dessutom fick bvc-tanten syn på N när hon satt på golvet å försökte ta på sej strumporna själv, å hon blev väääldigt imponerad. Haha. Det är tydligen väldigt tidigt att förstå sånt bara vid 10 månaders ålder.. Hon försöker ju ta på sej byxor oxå, å tröjor försöker hon trä över huvudet. Men det har hon bara lyckats med en gång hittills.. (se bild)
Dessutom fick hon höra när N "pratar".. Hon kan ju säga "katt" "tittadär" å "va e de" . Roligt att få höra att ens lilla är så duktig (å tidig..). =) *spricker snart av stolthet* =P

Igår ställde N sej upp själv vid läragåvagnen å gick en promenad. Lyckades tillochmed vända runt så hon kunde gå tillbaka till mej. Helt otroligt. Inte mer än ett par dagar sedan hon inte ville ta i den där vagnen alls.. Hon hatade att gå med den förut, men nu traskar hon på som om hon aldrig gjort annat.. Haha.. =) Undan går det när utvecklingen sätter fart..

Nej, nu ska jag busa lite med N, hon är helt galen nere på golvet å klättrar snart omkring på väggarna.. Haha.. Jag får väl underhålla henne lite.

Bjuder på några bilder först bara:

Full fart framåt, men man måste koncentrera sej när man ska vända runt


Vi kanske har kallt inomhus, för N ville ha en tröja till på sej..
Så hon tog på sej den, helt själv.. Så duktig så! =)


Lunch på Briggen med mormor
Försöker ta av sej strumporna, så fort hon får tillfälle..
(lilla N alltså, inte mormor.. haha..)


Ha en bra dag!

Fika-dags å snöstorm

2009-03-12 21:54:49


Kolla in gaddarna..!!

Idag var vi på stan å fikade med tant K.. =) Var alldeles för längesen. Älskar ju att fika. Det är nog det bästa som finns.. Nästan iaf. Ligger helt klart på top5-listan.. =)

Vi var nog inte inne på Oden i mer än två timmar, å när vi ska åka hem får vi en chock. SNÖ..!! Massor med snö! När vi gick in var det blå himmel, ganska kallt, men ändå strålande solsken.. Å när vi ska hem så har det trillat ner tio megaton med snö.. =( Å det snöar fortfarande.. *suck* Vart tog våren vägen? Imorses vaknade jag till fågelsång, å solen som sken in genom fönstret. Hann tillochmed tänka tanken att jag måste börja släppa ner persiennerna nu, för annars kommer solen väcka N på mornarna.. (Kan den ju göra även om det är snö, iofs..)

Nej. Vill inte. Vill ha vår. NU. (snälla?)

Nu ska jag tröstäta en semla. Åt skogen med motion å träning. Nej, inte när det kommer sånna här bakslag. *blää..*



(Katterna var tysta å snälla hela natten förresten. Ifall ni undrar.. *Jippie!* Håll tummarna att det fortsätter i samma stil nu.. )

Vilken natt..! *puh*

2009-03-11 09:58:20

Nu är jag riktigt trött alltså.. *gääääsp* Nova somnade ganska tidigt igår, vid typ halv tio. Allt väl såhär långt. Hon somnade in hur lätt som helst, å jag å älsklingen satt å kollade på tv en stund.. Sen när vi gick å la oss så satte dom igång. Katterna alltså. Å mjau-ade (heter det så?) Båda två, om vartannat. Å N höll på att vakna flera gånger, så jag fick springa upp å säga till dom. Ungefär en gång i timmen. Hon vaknade en gång vid midnatt, men älsklingen hann vyssja henne lite så hon inte hann bli klarvaken, så hon kunde somna om. Som tur var. Jäkla katter alltså.. *grr* Dom har gjort så flera nätter nu, men inte så ihärdigt som inatt. Å man kan ju inte skrika åt dom heller att vara tysta (det brukar funka) för då vaknar ju N direkt.. =S

Om dom gör så inatt igen, blir dom inlåsta i hallen.. *morr*
(och, nej.. dom är kastrerade, så det är inte för att det är mars som dom skriker..)

Igår var det fika hos T & H.. Jättetrevligt. Var ju så längesen vi träffades nu.. Tre veckor eller nåt.. Vi som höll en standard på att träffas ungefär två-tre gånger i veckan.. Haha.. Men så kan det gå.. =) Träffade N & M där oxå.. Å vi kunde bara konstatera vad stora barnen blivit nu. Inga små bäbisar längre..

Idag ska vi nog bara vara hemma.. Köra både diskmaskinen å tvättmaskinen, å så dammsuga såklart. Skulle kanske behöva komma iväg å handla lite.. Mjölk å bröd å såntdär.. Får se vad orken räcker till..

Nu är det dags för frukost..
 

Här är busarna som röjjt hela natten
*grr..*

Det enda..

2009-03-09 15:04:54

..som roar mitt lilla monster idag..
(Inget annat duger, bara gnäll å gråt om vartannat om hon inte får syssla med det här..)


Riva ut alla DVD å videofilmer vi har i skåpet..

*suckar* Nu har jag plockat in dom. Igen.
För hundratusende gången idag..

Måndag

2009-03-09 13:54:18

Lite bilder av vad vi har haft för oss.. =P


Vi var å såg Kim Fransson spela på Etage (MadeInSweden-Kim alltså..)


Lilla N hittade mormors halsduk..
Hon behövde distraktion innan Kim började spela..
Att vänta är inte hennes starka sida.. *haha* =P

Glömde kameran på alla kalasen, så därifrån blir det inga bilder, tyvärr..

Lilla N har fått två ursnygga t-shirtar oxå.. =)

Framsida                Baksida


Å en cookie-monster-t-shirt oxå.. =D

Älskling är tillbaka på jobbet, å vi ska försöka återfå (/-ta) rutinerna igen.. Än så länge har det allt gått bra utan pappa, men dagen är inte slut ännu..
Det var en gubbe här å kopplade in blandaren å diskmaskinen i köket förut, å älskling ska koppla in ström till den sen, så kan vi diska i diskmaskinen ikväll..! *Wiiie!!* (Om allt går enligt planerna..) Annars är det lugnt, för nu har vi iaf vatten i köket, så vi slipper ju diska i handfatet i badrummet mera iaf.. =D

Nu får jag gå å kolla vart busungen har tagit vägen, så hon inte sitter å äter kattmat eller nåt annat busigt..

- - -

Nej, hon lekte med skurhinken i köket.. Men nu verkar hon väldigt uttråkad, så jag får väl försöka underhålla henne lite..

.. å en till..

2009-03-08 15:06:42

Ja, nu är det snart fullt med små gaddar i lillans mun. Tre i överkäken nu, å så ser man att den högra framtanden är på väg att spricka igenom, det är helt svullet å vitt.. Stackars min lilla fisgris som har haft det så jobbigt med tänderna.. =S

Nu ska vi göra oss iordning för kalas. Idag igen. =P

Ja, det ÄR en tand..

2009-03-07 09:20:02

Ja, appropå inlägget från igår, så ÄR det en ny tand till som pluppat upp. En hörntand på vänster sida. Inte undra på att lillan varit ett litet monster.. =P Det var som tandsköterskan sa när vi var där, att snart kommer det börja pluppa fram tänder i en rasande fart.. Å det stämde ju. Två stycken nya på bara några dagar..

Nu ska vi börja göra oss iordning för kalas..

Ha en bra dag!

Pappagrisigt trotsmonster

2009-03-06 22:06:51

Godkväll allihopa..

Nu är det fredag. Lite vemodigt för oss, för det är dags för pappan att återvända till jobbet på måndag redan.. Men men.. Vi får försöka hitta tillbaka till våra rutiner.. Lär inte bli en lätt match om jag känner lilla monstret rätt. Hon har verkligen blivit världens pappagris de här dagarna.. Mamma duger inte för tillfället.. Å det lär inte bli roligt de första dagarna vi måste klara oss utan pappa.. =| Dessutom har hon varit ett riktigt litet trotsmonster i snart två veckor. Usch, vad hon har varit vresig. Totalt hysterisk så fort minsta lilla sak inte går hennes väg. Å hon har haft rediga vansinnesutbrott. Stampat i golvet, bankat händerna i golvet å vrålat å skrikit å gråtit om nåt gått emot henne.. Det har räckt om vi bara sagt "nej" till henne om hon gjort nåt hon inte får.. *suck* Å inte räcker det att få tröst heller.. Det enda har varit om T tagit upp henne så hon fått vara i pappas famn å han gått runt å tröstat henne, eller så har jag fått vänta tills utbrottet gått över. Jisses alltså, vilken järnvilja hon har.. Redan. Det här blir inte lätt när det ska trotsas längre fram.. *bävar* Å hon har verkligen testat oss den här sista veckan, å gjort allt hon vet att hon inte får. T.ex. har hon grävt ut all kattsand tre gånger om ungefär, VARJE DAG..! (inte allt på en gång då såklart, men så många nävar hon hunnit innan man hunnit fram..) Å hon har flinat hela tiden. Å när man tar bort henne därifrån så börjar hon hoppa å stampa med fötterna å vråla.. Ojoj.. *sucka uppgivet* Hoppas att det här bara håller i sej i en kort period. Vill ha min glada, mysiga fisgris tillbaka..!  Klart hon har skrattat å varit glad oxå, mellan varven, men inte alls på samma sätt som förut.. =(

Imorrn ska Kim uppträda på Etage, då får vi ju åka dit å kika.. =) Sen ska vi på kalas till N's gammelmormor som fyllde år igår. Fullt upp alltså..

Nu snöar det igen, btw.. *suck* När skulle den där våren komma? Tycker nog att det är på tiden..

Nu ska jag lägga mej på soffan en stund. Lär väl bli några rundor med lilla monstret inatt, har ju varit så de senaste nätterna.. *suck* Hon har inte alls sovit bra, stackaren.. Dessutom har hon börjat hosta om kvällarna efter vi lagt henne.. Hoppas hon inte håller på att bli sjuk.. =| Men det är nog den där tanden som har spökat lite.. Dessutom tog jag en bild på henne, där det ser ut som att hon har fått en hörntand oxå.. (???) Den har jag inte sett IRL.. Får kika efter den imorrn.. Blev helt chockad när jag såg den bilden nu när jag laddade in dom i datorn.. (!) Man ser iaf tänderna i underkäken å den som kommit senast i överkäken riktigt bra på bilden:


Nåja, det gick inte så lätt att se på det här avstånden.. Bilden blev ju större i datorn förstås..
Men liiiiiiite vitt syns väl på hennes vänstra sida, typ där en hörntand borde pluppa upp? Eller är det bara jag som ser den..?

Nej, nu blir det soffan med älsklingen å godisskålen.. =)

Godnatt!

Projekt kök

2009-03-03 23:05:59

Ja, det går framåt.. Nu börjar man se slutet på tunneln.. =P

Lite bilder för den som är intresserad:


Bits and pieces                Rivningsarbetet pågår


Ut med det gamla..            ..måla å fräscha upp lite..


..å in med det nya (-re)!


Å en del splitternytt. =)


Lilla N hjälper till såklart.. Kanske blivande rörmokare?

Allt är ju inte färdigt än, men nu sitter iaf stommarna å skåpen på plats. Å spisen fungerar. Så nu kan man börja leva lite normalt igen. Blir ännu bättre imorrn när de släpat iväg all skit till återvinningen, så vi kan få in köksbordet i köket igen. Skönt att slippa ha det i vardagsrummet.
Det är det här vi sysslar med om dagarna, ifall ni undrar. =P

Idag hade jag vääärldens huvudvärk hela dagen. Blää.. Inget kul alls. Inga värktabletter hjälpte heller. Har sovit när lillan sovit, har väl blivit typ 4 timmar utspridda över dagen. Inte klokt. Har varit helt slut.. Det tar på krafterna att leva i kaos.. (se bara på bilderna..)

Nu ska jag kolla färdigt på TopGear å sen blir det till att ta en brusalvedon å hoppa i säng. Huvudet dunkar fortfarande.. =|

(Föressten.. What's the deal med den där Rosings program? Ärligt talat, vad har hon gjort som är så bra att hon är värd ett dejtingprogram i tv? Finns det folk som tittar på den skiten? Vem bryr sig om hon hittar nån? Inte jag iaf.. Å på bästa sändningstid dessutom. *Råkade zappa lite i reklampausen på House, å fick rysningar bara av att se den blonda fejk-människan* *egen åsikt* Skärpning TV-bolagen! Lite nya idéer nu, tack!)

En bild på min gnällspik när hon är på hyffsat humör:

Fisgrisen i närbild

Mycket nytt (vagn å tand)

2009-03-01 22:10:13

Ja, nu har det hänt grejjer.. Vi har köpt en ny vagn till N =) Det blev en svart/lime Avanti Moving Light (Löjligt namn jag vet..) Det är en sulky-liknande trehjuling.. Har provkört den på eftermiddagspromenaden förut, å jag är helnöjd. Det är den extravagnen vi ska ha liggandes i bilen nu.. (Kommer nog inte våga lyfta i å ur vår gamla vagn än på ett tag, för den väger bly, å är jätteklumpig.. =S Vill inte gå sönder inuti, liksom..)

 
(Lånad bild, men likadan..)
Väger typ ingenting å blir pytteliten när man fällt ihop den. Toppen toppen. =) Å så trehjuling, som jag har saknat nu när jag kört fyrhjuling så länge.. *inte gilla* *gilla trehjuling mera* =P

Dessutom har lilla N fått sin första framtand i överkäken. Det är högern som pluppat fram nu. Kanske är därför som hon varit på sånt riktigt uselt humör emellanåt de senaste dagarna? Har faktiskt inte trott att det varit tänder, för hon har inte haft några andra "symptom" än vresighet.. Men idag såg jag den när hon satt å skrattade. En liten vit plupp i överkäken. Så snart kan hon tugga ordentligt.. =)

Å så går det framåt med köket. Orkar inte ladda in bilder ikväll, får bli imorrn eller nåt.. Men alla underskåp är på plats nu, å vi har till och med flyttat in lite grejjer i några av dom.. Men vi hade inte räknat med att slagborrmaskinen skulle gå sönder (Shit pommfritt liksom, är väggarna SÅ hårda?) så nu måste vi hinna fixa en tills imorrn.. =| Men sen går det undan, då kommer nog överskåpen oxå upp snart.
Jag å lillan har flytt fältet hela helgen. I går var vi ute på Överby med mamma hela dagen nästan, å kikade i affärer å fikade massa.. =) Å idag tog vi oss ut till Torp i Uddevalla, å shoppade lite mera. =P (Nya vagnen bland annat, å så fick N massa nya kläder av sin mormor..)

Nu ska jag kolla på Beck..

GodNatt!