Till start




Earth Hour å sommartid

2009-03-29 10:58:29

Ja, såhär mysigt hade vi igår under "Earth Hour" 20.30-21.30


Men var allt liiite besviken på att inte fler valde att släcka ner å stänga av tv-apparater å datorer.. =S Det var inte många här på våran gård som släckte ner iaf.. Hur svårt är det att vara utan tvn å lamporna i en timme en kväll? Jag tyckte nog att det var ganska nyttigt. Först var resonemangen: "vilken dum idé, vad ska vi göra nu i mörkret utan tvn?" men efter bara några minuter så satt vi å pratade å gosade med lilla N i soffan å sjöng lite å pappan spelade lite gitarr. Hur mysigt som helst. =) Vi drog tillochmed över "mörkertimman" 45 minuter extra, för vi hade så mysigt. Kanske vi tillochmed gör lite oftare nu, när vi märkte vad trevligt man kan ha utan tvn som sällskap..

Tidigare på dagen var T, J & H här å vi mumsade tacos å barnen busade runt. En väldigt trevlig dag å kväll med andra ord. =)

Nu ska jag ta tag i all tvätt som ska vikas å hängas å allt vad det är.. *Phu!* Å ställa om alla klockor. För ni har väl inte missat att det är SOMMARTID nu? (Äntligen, nu saknas bara våren..)

Ha en bra dag!



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: