Till start




Pappagrisigt trotsmonster

2009-03-06 22:06:51

Godkväll allihopa..

Nu är det fredag. Lite vemodigt för oss, för det är dags för pappan att återvända till jobbet på måndag redan.. Men men.. Vi får försöka hitta tillbaka till våra rutiner.. Lär inte bli en lätt match om jag känner lilla monstret rätt. Hon har verkligen blivit världens pappagris de här dagarna.. Mamma duger inte för tillfället.. Å det lär inte bli roligt de första dagarna vi måste klara oss utan pappa.. =| Dessutom har hon varit ett riktigt litet trotsmonster i snart två veckor. Usch, vad hon har varit vresig. Totalt hysterisk så fort minsta lilla sak inte går hennes väg. Å hon har haft rediga vansinnesutbrott. Stampat i golvet, bankat händerna i golvet å vrålat å skrikit å gråtit om nåt gått emot henne.. Det har räckt om vi bara sagt "nej" till henne om hon gjort nåt hon inte får.. *suck* Å inte räcker det att få tröst heller.. Det enda har varit om T tagit upp henne så hon fått vara i pappas famn å han gått runt å tröstat henne, eller så har jag fått vänta tills utbrottet gått över. Jisses alltså, vilken järnvilja hon har.. Redan. Det här blir inte lätt när det ska trotsas längre fram.. *bävar* Å hon har verkligen testat oss den här sista veckan, å gjort allt hon vet att hon inte får. T.ex. har hon grävt ut all kattsand tre gånger om ungefär, VARJE DAG..! (inte allt på en gång då såklart, men så många nävar hon hunnit innan man hunnit fram..) Å hon har flinat hela tiden. Å när man tar bort henne därifrån så börjar hon hoppa å stampa med fötterna å vråla.. Ojoj.. *sucka uppgivet* Hoppas att det här bara håller i sej i en kort period. Vill ha min glada, mysiga fisgris tillbaka..!  Klart hon har skrattat å varit glad oxå, mellan varven, men inte alls på samma sätt som förut.. =(

Imorrn ska Kim uppträda på Etage, då får vi ju åka dit å kika.. =) Sen ska vi på kalas till N's gammelmormor som fyllde år igår. Fullt upp alltså..

Nu snöar det igen, btw.. *suck* När skulle den där våren komma? Tycker nog att det är på tiden..

Nu ska jag lägga mej på soffan en stund. Lär väl bli några rundor med lilla monstret inatt, har ju varit så de senaste nätterna.. *suck* Hon har inte alls sovit bra, stackaren.. Dessutom har hon börjat hosta om kvällarna efter vi lagt henne.. Hoppas hon inte håller på att bli sjuk.. =| Men det är nog den där tanden som har spökat lite.. Dessutom tog jag en bild på henne, där det ser ut som att hon har fått en hörntand oxå.. (???) Den har jag inte sett IRL.. Får kika efter den imorrn.. Blev helt chockad när jag såg den bilden nu när jag laddade in dom i datorn.. (!) Man ser iaf tänderna i underkäken å den som kommit senast i överkäken riktigt bra på bilden:


Nåja, det gick inte så lätt att se på det här avstånden.. Bilden blev ju större i datorn förstås..
Men liiiiiiite vitt syns väl på hennes vänstra sida, typ där en hörntand borde pluppa upp? Eller är det bara jag som ser den..?

Nej, nu blir det soffan med älsklingen å godisskålen.. =)

Godnatt!



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: