Till start




Projekt kök

2009-03-03 23:05:59

Ja, det går framåt.. Nu börjar man se slutet på tunneln.. =P

Lite bilder för den som är intresserad:


Bits and pieces                Rivningsarbetet pågår


Ut med det gamla..            ..måla å fräscha upp lite..


..å in med det nya (-re)!


Å en del splitternytt. =)


Lilla N hjälper till såklart.. Kanske blivande rörmokare?

Allt är ju inte färdigt än, men nu sitter iaf stommarna å skåpen på plats. Å spisen fungerar. Så nu kan man börja leva lite normalt igen. Blir ännu bättre imorrn när de släpat iväg all skit till återvinningen, så vi kan få in köksbordet i köket igen. Skönt att slippa ha det i vardagsrummet.
Det är det här vi sysslar med om dagarna, ifall ni undrar. =P

Idag hade jag vääärldens huvudvärk hela dagen. Blää.. Inget kul alls. Inga värktabletter hjälpte heller. Har sovit när lillan sovit, har väl blivit typ 4 timmar utspridda över dagen. Inte klokt. Har varit helt slut.. Det tar på krafterna att leva i kaos.. (se bara på bilderna..)

Nu ska jag kolla färdigt på TopGear å sen blir det till att ta en brusalvedon å hoppa i säng. Huvudet dunkar fortfarande.. =|

(Föressten.. What's the deal med den där Rosings program? Ärligt talat, vad har hon gjort som är så bra att hon är värd ett dejtingprogram i tv? Finns det folk som tittar på den skiten? Vem bryr sig om hon hittar nån? Inte jag iaf.. Å på bästa sändningstid dessutom. *Råkade zappa lite i reklampausen på House, å fick rysningar bara av att se den blonda fejk-människan* *egen åsikt* Skärpning TV-bolagen! Lite nya idéer nu, tack!)

En bild på min gnällspik när hon är på hyffsat humör:

Fisgrisen i närbild


Therese & Hampus

Nu har ajg försäkt att få skrivet i 3 omgångar, men Hampus vaknar eller hittar på något så fort jag trycker på tangenterna. Men nu så : D



Det ser ju tjusigt ut : ) Skall bli skoj att få komma och se resultatet : D Måste ju vara underbart att det börjar att lida mot slutat i alla fall och få tillbaka sitt kök : D



Vad händer i veckan då?



Kramar



PUBLICERAT: 2009-03-04, 16:06:17 | URL: http://nuppi.blogg.se/
Therese & Hampus

Hallo



Nä, försöka kan man ju alltid ; ) Hampus druttade ner från den igår, det gick så fort. Hjälp vad rädd jag blev. Men allt gick jätte bra.



Jo, men så är ju livet, men skitr ju tyvärr inte pengar :S Kanske kan komma bort i helgen? (passar det?)

Sicka typer, man blir så arg. Hoppas att de tystnade fort : )



Jo, det räcker väl och blir över ; )

Nja, hade nog tänkt att bara vara "lediga" denna helgen. Börjar Tommy jobba på måndag eller skall han vara hemma mer? Hur mår du nu så här i efterhand?



Kramar



PUBLICERAT: 2009-03-05, 13:26:28 | URL: http://nuppi.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: