Till start




Nya stolen + tråkig incident..

2009-05-02 23:17:58

Ja, idag var vi iväg å inhandlade N's nya bilbarnstol. Det blev en Acta Graco Duoflex. Den passade bäst i vår bil, å dessutom var den billigast. *tummen upp* Så den har vi monterat idag å N har provsuttit, dock inte åkt i den ännu. Dessutom hamnade den i baksätet nu till att börja med, får vi se vad hon tycker om det. Vi köpte en sån där spegel oxå, så vi kan ha koll på henne, å hon på oss.. Så nu får alla hålla tummarna för att hon godkänner att åka i baksätet hädanefter..!

Bild lånad från Acta Graco's hemsida


Men.. Nu till den tråkiga incidenten. *muttrar* Vi blev påbackade av en annan bil idag. Jäkla skit. Vår stackars bil, den får stå ut med så mycket.. =S Han som körde den andra bilen erkände direkt att han backat ut ur sin parkeringsficka utan att se oss/titta efter ordentligt.. *suck* Han fick inte nämvärt med skador på sin bil, men vår därimot.. *skaka på huvet* Hela bakskärmen blev knycklad å cornsplittersen lossnade nästan helt. Skärmbreddaren blev skrot oxå.. =( Men som tur var så var det ingen rejäl smäll, det var mer en bump. Så vi klarade ju oss allihop utan skador (förutom Pärlan.. *snyft*) Så nu får vi lämna in bilen. Igen. Den har nog stått mer på verkstad för sånt här dumt än vad vi kört den. Inte riktigt men.. Det känns nästan så. =( Men nu fick jag ju iaf vatten på min kvarn.. Har ju ett talesätt: "Folk utan hjärna kör bil med stjärna" å det visade sej ju att det talesättet än en gång stämmer in på merca-ägare i den här staden.. Synd att vår stackars bil ska behöva bli bevis för att det stämmer bara.. =S

Nu ska jag nog snart hoppa i säng. Fick gå upp megatidigt med en morgonpigg N imorses, så jag är rätt sliten nu känner jag.. =S Hoppas på en bättre dag imorrn.. 
Då ska jag lägga ut den svarta Emmaljungan på Blocket.se å se om vi kan få en köpare till den.. Har tagit en massa bilder ikväll, men orkar inte pilla mer med det nu. (Är det nån som råkar läsa bloggen som är intresserad, så är det ju bara att höra av sej, genom en kommentar i inlägget eller så.. Annars kan ni se annonsen på Blocket.se senare imorrn eller så..)  

Emmljunga Edge, använt men fint skick.
(lite solblekt)
Mjuklift + regnskydd ingår.
Mjukliften går att använda som åkpåse/dyna oxå..

1500:- eller bud


Godnatt!



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: