Till start




Observation å melodifestival

2009-05-16 22:44:23

Idag var vi på H's ettårskalas. Smarriga tårtor å fina presenter. N hjälpte så gärna till att öppna presenterna. SÅÅ nyfiken var hon verkligen. Ska bli roligt att se hur hon reagerar på sina egna presenter sen på sitt eget kalas. =P Hon var på sitt bästa humör mest hela tiden, å det gjorde inte ens nåt att hon inte fick leka så mycket med H's leksaker.. =P Men Duplo-kartongen var ändå bäst tyckte N.. Haha..

Sen åkte vi ut till lotten en sväng. Det var faktiskt riktigt skönt väder mest hela tiden.. =) Fikade lite å N fick hälsa på alla "foffarna" (hundarna) där ute.. Lyckan var gjord! =)

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket.. När vi började titta på melodifestivalen på TVn, så blev N trött å började åla runt å tramsa sej som hon alltid gör. Inte så käckt att hon gjorde det uppe i soffan bara.. Hon trillade ner! =S Slog först i huvudet i soffbordet, å sen landade hon på rygg på golvet. (slog inte i huvudet igen, som tur var..! Dessutom så gled hon ner, så det var inte nån duns direkt..) Så det var ju bara att trösta å trösta å sen ringa sjukvårdsupplysningen. Fick en skitbra sköterska där, som var förstående å trevlig. Nu har N somnat, till slut, å det är väckning varje timme i 4 timmar som gäller nu, för att se så att hon inte har fått hjärnskakning. Kändes inte som att det var nån fara egentligen, för hon slutade gråta ganska snabbt, å har inte nån bula eller nåt å hon verkar vara precis som vanligt. Å pupillerna var lika stora hela kvällen.. Men vi ska ändå observera henne å se så att hon är lättväckt fram tills kl. 2.. Stackars lilla hjärtat. Vilken otur att sluta en sån bra dag på ett så hemskt sätt.. =S

Imorrn får vi se hur hon mår, å utgå ifrån det, å se vad vi hittar på.. Troligtvis kommer hon nog känna sej lite ledbruten, stackaren.. =S Men vi håller alla våra tummar för att det har gått bra.. Som sagt så var det tur att det inte var nån rejäl smäll.. Då hade nog mammahjärtat brustit.. =( Men som tur i oturen, så tog soffbordet den större smällen.. Inte för att det var nån stor smäll egentligen.. Men ändå. Stackars stackars lilla älsklingen..

Är det såhär vi ska ha det nu när hon har börjat klättra omkring överallt?
Hjärtat i halsgropen hela dagarna?


Nu får det nog bli en kopp kaffe om jag ska orka hålla mej vaken till 2 inatt..


Presentöppning
N hjälper gärna till, här har hon fått tag i presenten
(som H ratade till förmån för kuvertet..)
Notera: Snygg gräsklippare i bakgrunden!
(Den fick han av oss.. =P)


Wiie! En foff foff som vill pussas! =)
(det är tungan, inte tänderna på K, ifall ni undrar..)


En tröttis


Marie & William ♥

Usch va läskigt =( Hoppas allt gick bra med nova o att hon inte åkte på hjärnskakning.. kram



PUBLICERAT: 2009-05-17, 22:30:20 | URL: http://mzetterblad.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: