Till start




Tänder på G

2009-05-26 22:37:25

Ja, nu har N tänder som är på väg upp. Igen. Jisses. Känns som att hon borde ha hur många som helst nu.. (?!) (..men hon har "bara" 6 stycken än så länge..) Nu är det värre den här gången dock. Det är tänder längre in som vill tränga upp å är nog på god väg, för det är rejält svullet på båda sidorna.. =S Stackars liten som har jätteont imellanåt.. =( Det är nog tre eller fyra tänder på väg, samtidigt. Förstår att det gör ont på henne.. *ont i mammahjärtat* Ikväll ville hon inte ha kvällsmat, å var jättegnällig, så hon fick en alvedon. Då somnade hon nästan med en gång. Å sover fortfarande, så det gjorde nog gott.. Hoppas hon (och vi, men det är sekundärt..) får en bra natt. Jag var uppe ett par timmar med henne inatt, å det känns idag..

Annars har vi varit å lunchat med T & H idag. Det var trevligt. Förutom att N var på sitt sämsta humör, så det blev ingen långsittning den här gången.. När vi kom hem har vi städat iordning lite å jag å N tog ett bad, å lekte med den skojjiga badleksaken som hon fått av H i födelsedagspresent. Den var rolig, tills den sprutade vatten i ansiktet på henne.. =| Då ville hon inte bada mera.. Hon hatar verkligen att få vatten i ansiktet. Inte om hon själv plaskar å leker, men typ duschstrålen, eller bara om det rinner ner från håret.. (?) Men vi fick iaf tvättat av oss å pappa tog upp henne å smörjde med babyolja å gosade lite i soffan. Då var den elaka badleksaken glömd..


Skojjig så länge den höll sej på avstånd..

Det är så roligt när N får för sej att härma vad man säger, eller vad de säger på TVn å sånt. I morses så skulle katten gå på lådan, å det vet ju N att där får man inte vara, så då sa hon "Näjj Näjj katt" å sen när han inte lyssnade så gick hon fram till lådan å bankade på den, å katten flög ut som en raket, å då sa hon "Busunge" å skrattade åt honom. (Stackars katten, han fick hålla sej en stund tills hon hittat nåt intressantare, så han fick gå på lådan ifred..)
Sen säger hon "baa" till alla ballongerna som ligger här hemma (rester från kalaset..) Det är ju förstås ett långt ord, så det är inte så lätt.. Men "baa" funkar ju bra. Det är ju rätt, det bara saknas lite. =) Sen säger hon "Däh lampa" å pekar på alla lampor hon ser nuförtiden. Så söt, min lilla pratkvarn. Å om man frågar efter lampan, tvn, datorn eller katten så pekar hon å svarar "däh!" å sen klappar hon i händerna. (antaligen för att vi gjort så, å sagt bravo bravo när hon gjort rätt.. ) Å nåt som hon säger hela dagarna är ju "tacktack". Heeela tiden. Men det är så sött. =) Hon nickar oxå (eller skakar på huvudet om det inte passar damen..) som svar om man ställer vissa frågor. Typ "Är du hungrig?" eller "Ska vi byta blöja?" eller "Vill du ha gröt?"

Framsteg framsteg.. Ojoj. Det går undan. *skakar matt på huvudet* Jag hänger inte med. Men det är bara att le å se glad ut å låta henne hållas, för hon sköter ju det där helt själv, utan att jag (eller nån annan) lägger mej/sej i.. Hon snappar upp saker överallt. Typ som när T kallade H för surpuppa en gång när han inte var på sitt vanliga strålande humör. Det gick två sekunder, sen tittade N på H å sa "puppa!" *haha* Klockrent..!

Nu ska jag gå å lägga mej, å hoppas på några fler timmars sömn inatt..
GodNatt!


Amelie

Ja visst är de roligt med gnälliga barn inte. vi har en här hemma också. puss



PUBLICERAT: 2009-05-28, 18:47:13 | URL: http://elefteria.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: