Till start




Halsbränna, pasta & swimmingpool

2009-05-27 22:42:02

Halsbränna.. =S *blää..* Inget kul. Har haft det hela kvällen.. Ska nog ta en Omeprazol innan jag går å lägger mej, så jag får sova ordentligt. Finns nog inte många saker som är värre än att vakna av halsbränna.. =S

Idag har det varit en gnälldag. Det är nog dom dumma tänderna. Men vi har härdat ut, med en massa gos å bus. När pappa kom hem så blev det middag, Pasta Carbonara. Det är mums. Å sååå lätt att göra. (*hmm..* varför gör jag inte det oftare?) Å N fick en egen tallrik. Å mumsade på utav bara den. =) Tyckte det var riktigt gott. Men det där med sked är svårt, då hamnade det mesta på golvet. Men ganska snart upptäckte hon att hon ju har andra verktyg; Händerna! =) Då gick det superbra! Blev lite kladdigt bara.. Men men.

  
Hemmagjord Pasta Carbonara är MUMS! =)


Blev för mamma att städa efteråt..
För er som inte vet: Makaroner är inte det lättaste att få upp.
Särskilt inte om dom är kladdiga av pastasås. Å halvmosiga.. =S

Sen fick vi för oss att kolla så att N's nya swimmingpool (plaskpool snarare) som hon fått av sin morbror å Nat i födelsedagspresent var hel. Så den blåste vi upp. N tyckte det var helfestligt. Sen när den var färdiguppblåst var den inte riktigt lika intressant dock.. Men men.. Det blir den nog i sommar när vi fyller den med vatten.. =)


N påväg ur poolen..
(notera de snygga hawaii-shortsen hon fick av farmor å L)


Poolen
(Svamparna tillhör. Dom ska sitta på kanterna. Accessoarer..)

Nu ska vi njuta av varsin portion chokladpudding. Det är vi värda efter allt blåsande å flåsande för att få upp den där poolen.. (Särskilt älskling, han gjorde det mesta av jobbet..)
Imorrn är det dags för ett-års-kontroll på BVC. Ska bli intressant å se hur mycket hon växt. =) Mindre roligt med spruta förstås.. =( Sen blir det storhandling, då vi äntligen får pengar imorrn.. =)
Det är alltid för mycket månad kvar i slutet av pengarna, hur kan det komma sig? =P

GodNatt!



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: