Workout

2010-02-24 13:50:15

Ja, nu har vi tränat två dagar den här veckan, jag å A.. Å det går bra.. :) Ingen överdriven träningsvärk, ännu.. Men kanske imorrn, för ikväll blir det nån slags gruppträning.. Hmm.. BodyStep tror jag det hette.. (?) Ska bli roligt att prova på.. Vi tänker utnyttja den här gratisveckan till FULLO. :)

Idag är dagis stängt.. Så N är hemma med tråkiga mamman å huvudvärkiga pappan.. Men för en stund sen kom L, han ska sätta upp de sista köksskåpen i köket idag, å då blev N genast på bättre humör.. :)

Å nu sover hon.. När hon vaknat så ska vi väl äta lite lunch, å sen ska vi (ÄNTLIGEN!) gå å hälsa på T&J&H&Pontus. ;)  Äntligen ska vi få se å träffa å klämma på å lukta på lillkillen. Vi har ju varit smittsamma med alla prickar å sånt, så vi har hållit oss borta. Men idag är det alltså premiärdags.. ;)

Å senare ikväll blir det som sagt träning..

Igår var jag chaufför. Å N var kartläsare.. ;) (Hon sitter ju på passagerarsidan fram..) Vi skjutsade morbror K till halkkörningen i Gbg.. Efter vägarbete halva vägen, å lite knix i Kärra, å runtomkring där, så hittade vi ändå fram. I tid. *göra vågen* Jag hade tappat hoppet om att hinna när det tog över en timme att ta sig igenom Ale.. Men vi hann! :) Det svåraste var väl egentligen att underhålla N i 4 (!) timmar medan vi väntade på honom.. Jag som inte hittar nånstans i Gbg (i stort sett..) vågade ju inte ge mig iväg med bilen heller.. Så vi parkerade våra rumpor på en bänk å väntade å väntade å väntade.. Men det gick faktiskt ganska bra.. Inga utbrott iaf. Vi hade osm tur var fått låna brorsans portabla dvd-spelare så imellan varven kikade vi på lite film. Kanske en timme, sammanlagt. Annars så sprang hon runt, åt godis, pratade med folk å försökte charma ungdomarna.. Å kikade ut genom fönstrena å försökte smita in i restaurangen ca 39766 gånger.. ;) Men det gick faktiskt riktigt bra ändå. De fick sina fönsterbrädor målade med lite bläck medan jag råkade vända ryggen till i tre sekunder, men men.. Dom överlever.. :P

När jag kom hem var det bara till att packa träningsväskan igen, å åka till gymmet med A. Vi tog en rejäl genomkörare på hela kroppen, inkl. cykling å sen lite bastu.. Men A behöver allt locka fram den där lilla fjärdeldelsfinnen hon har i sig.. Haha.. ;) Dessutom tycker hon att jag är för snäll mot henne, så från och med idag blir det hårdhandskarna..! Inget mer snäll å omtänksam i gymmet.. *hehehe*

Här får ni några bilder att kika på..


Nobody puts N in a corner.. ;)
Nu får alla se upp, N har laddat upp med skyddsutrustning.. Boxhandskar å fotskydd (pappas taekwondo-grejjer) så nu går ingen säker..!!
(Lite störande med röda ögon på den bilden, men men..)

Here's what's for dinner tonight:


N har lockat in katten i sin spis.. Han finner sig i det mesta, våran stora kissemiss.. :) Han älskar att vara inne i hennes rum.. Ligger på mattan å bara väntar på att nån ska komma å klappa på honom. :) Å när han tror att ingen ser så leker han med hennes leksaker.. Iaf de som är små, som är lätta att busa med.. ;)

Nu vankas här lunch.. (inte kattsoppa som N önskade sig..) Får bli spagetti å köttfärssås idag. Men det är inte helt fel..

Golv & Snö

2010-02-21 21:35:18

Nu har golvet kommit på plats.. Jösses, så skönt det känns.. Nu kan man börja se ett slut på den här tunneln oxå.. Å det blir supernajjs.. :D Nu behövs bara lite fler dörrfoder, lite mer målning å så golvlister, så är det nog så gott som klart sen.. *pusta ut lite i förväg*

Jag tog lite bilder idag (på allmän begäran.. ;P) men de visar itne så mycket.. För det är ju inte färdigt än. Så jag har inte så mycket att visa.. Men men.. Här är iaf några..


Lilla hjälpredan ♥

Uh, blogg.se bara strular.. ETT försök till med EN bild, sen ger jag upp för ikväll..
För trots att jag hade sovmorron imorse, så är jag helt slut.. :S


Golvläggning på gång..

Det gick ju över förväntan jättefort att lägga upp den här bilden.. Försöker med en till då.. ;)


Snö snö snö
Ja, här är en bild på vår stackars lilla insnöade pärla.. :S Det tog T å brorsan lååång tid att gräva fram den.. Möe snö har det fallit den senaste veckan.. Å nu har vi -21 grader här.. *brr..* Å jag som är SÅ sugen på cocacola.. :S Men vill inte ge mig ut i det här.. Får försöka smöra å fjäska för älsklingen, så kanske kanske kanske han är snäll.. ;) (Inga större förhoppningar dock.. Eller jo, snäll är han, men det blir nog ingen cocacola för mig ikväll..)
Så får väl bli till å vänta till helgen dårå.. *djuuup suck*

Ska iaf bli skönt att komma iväg å träna lite den här veckan.. Yäääj..!! Inte en sekund för tidigt.. Haha.. Men bättre sent än aldrig iaf.. ;) Får väl se framåt onsdag, om jag kan röra mig, eller om jag har fått kronisk träningsvärk vid det laget.. :P

Näe, nu ger jag upp å går å fjäskar lite för älsklingen.. ;)

Onsdagstankar

2010-02-17 09:33:05


Guldlock

Undrar vart dom kommer ifrån? Lockarna alltså.. Jag har ju så rakt hår så det är inte sant.. (Iaf när det är långt.. Liiite lite självfall kan man, med god vilja, se när det är kortare..) Å T har inte heller några lockar.. Hmm.. Hennes farfar har ju lite lockigt i nacken förstås..
Men dom här korkskruvarna? Haha.. Men fint är det.. Har ju själv alltid önskat mig lite mer lockar eller iaf volym i håret.. Ska bli roligt att se hur hennes hår kommer bete sig när det blir längre.. :)
Hoppas inte hon är/blir håröm bara.. Kan bli lite kämpigt när det är så tjockt å lockigt om man inte får borsta ut det ordentligt.. :S Hon är inte så förtjust i utkamning av trasslet som blir över natten, men det måste ju göras.. Hoppas att det blir bättre med tiden..

Nu är hon iaf på dagis, å jag sitter här med en kopp kaffe. Ska snart slänga mig på soffan en stund.. Jag fattar inte varför jag är så himla trött nuförtiden.. Måste nog komma igång med riktig träning snart.. Promenader funkar helt enkelt inte.. Inte ens i rask takt.. :S Längtar faktiskt till Friskis nu.. Älskar att träna. Har ju alltid tränat i hela mitt liv nästan (fotboll, volleyboll, hockey, innebandy, Friskis&Svettis) så det känns lite tomt nu.. Men det är inte så lätt när man helt enkelt inte har råd å har varit sjuk.. :(
Får se nu i slutet på den här månaden, om det finns utrymme för ett litet träningskort.. *hoppas hoppas*
(Inte så stora chanser, med tandläkarräkning på 2x750 + 1050:- men man kan alltid hoppas..)

På tal om tandläkarräkningar.. Det blev ingen fika med tant K igår, för jag hade ju en tandläkartid TILL.. Som jag helt hade förträngt.. :( Men det var ju likabra att gå dit å få det där hålet lagat.. Annars hade jag säkert fått tandvärk igen, lagom till helgen eller så.. :S Men men.. Fick iaf ordentlig bedövning. Den satt i över 8 timmar (!!!) å ända upp i näsan.. Men kände ju absolut ingenting av lagandet å pillandet på tänderna.. Så jag får väl vara nöjd. ;)

Idag kanske vårt golv blir levererat oxå.. Har iofs inte några större förhoppningar.. Dom har ju inte lyckats leverera det de senaste tre veckorna, så varför skulle dom göra det nu? Men det hade vart trevligt om vi kunde fått lagt golvet, så känns det mer färdigt sen.. Har beställt överskåp till köket oxå, skulle nog komma 23:e.. Men dom behöver vi "justera" lite, så de passar vårt kök, så det tar nog lite tid innan de kommer upp..

Näe, starta en maskin tvätt nu, å slänga sig på soffan å glo lite på TV.. Låter som en bra plan tycker jag.. ;)


Min sötnos ♥

Åter till vardagen

2010-02-15 18:28:09


N med sin älskade MussePigg som måste vara med överallt..

Idag har N varit på dagis efter mer än en vecka hemma.. Det var absolut inga problem imorse, hon har verkligen saknat dagis.. När fröken kom å tog emot oss i dörren, å sa "Hej Nova, är du äntligen här igen. Vi har saknat dig." så svarade hon "Nooa saknat dagis, å barna" :D Underbara unge..
Jag tog en promenad för att hämta henne sen, men det ångrade jag ganska fort.. Men inget att göra då, bara att kämpa vidare i modden.. :S Jäkla väder. När skulle den där våren komma?
Iaf så sov hon hela vägen hem, å när vi kom upp så tog vi bara av ytterkläderna så fick hon å Musse hoppa ner i sängen, å hon somnade om jättesnabbt. *puh!* Var lite rädd att hon skulle vägra somna om, men det gick hur bra som helst.. :D

Imorrn blir det till å ta bilen. Sånna promenader orkar jag inte med.. Har ju träningsvärk i armarna nu, å kommer säkert känna av vaderna imorrn.. :S
Å imorrn blir det nog en fika med tant K, hoppas jag. :) Antagligen medan N är på dagis, så man kan få sitta å prata i lugn å ro..

Fick sommarjobbserbjudande idag oxå.. Så nu har jag två att välja på.. Hmm.. Vet inte riktigt vad jag ska välja.. Arbete A (tant K's jobb) ligger ju längre bort, men har bättre arbetstider..
Arbete B (mitt gamla jobb) ligger nära hem, men har sämre arbetstider..
Men A är mera "på vägen" till dagis.. Men om man cyklar så är B det oxå, kan man säga..
Hmm.. Jag får fundera.. På torsdag ska jag på sista delen av arbetsintervjun, så jag får nog vänta å se hur det går kanske.. Känna lite hur jag vill göra.. Kanske en period på varje? Haha.. Beslutsångest..
Måste kolla upp hur det är för käre pappsen oxå, om han är "ledig" över sommaren, eller skola, eller jobb.. (?)

Näe, nu ska jag busa lite med N. Hon har tröttnat på pappa som bara spelar gitarr hela tiden.. ;)

Nedlagd hjärnverksamhet

2010-02-12 23:27:16

Idag har jag varit helt halvdöd.. (Dumt uttryck kanske, men det är så det har känts..)
Inte ens kaffe har fått upp mig ur halvdvalan som mitt huvud har befunnit sig i idag.. :S
Skumt.. Men men.. Imorron är en annan dag, bara att ta tag i det med nya krafter.. *nicka förnuftigt*

Har inte fått nämvärt gjort idag.. Men man får ha sånna dagar ibland tycker jag.. Slappa på soffan, så mycket det bara går.. (Vilket egentligen inte är mycket, när man har en uttråkad nästan2-åring att sysselsätta oxå..)
Men hon har nog känt av vibbarna lite idag, å vi har gosat i soffan å kollat lite på TV tillsammans å sådär.. Även om hon inte kunnat sitta still alltför länge, så har hon roat sig på egen hand en hel del idag..

Det är kanske de senaste dagarnas tråkigheter som inträffat, som dragit ner gardinen för mig, för en stund.. (?) Först brakade ju frysen ihop. Suck. Men den har vi fått sparkat liv i igen.. (hurra hurra!) Å så har jag vart hos tandläkaren 2 gånger den här veckan.. För att få veta att jag får en tid i mars igen.. Jääj. Inte. :( Men jag fick iaf spolat det inflammerade tandköttet å nu gör det faktiskt inte ont längre. Får hoppas att det räcker ända till mitten av mars bara..
Å sen fick vi veta att vårt golv är ytterligare försenat.. Suck suck suck. Nästa vecka, kanske, de kan leverera det till oss.. Vi håller tummarna!

Update på prickarna: Inte nämvärd förändring. Inte kommit så många nya dock.. Ingen feber, å ingen sjukdomspåverkan what so ever.. (=världens mest uttråkade, vilda, fullibusiga unge som ska hållas inomhus..)
Men igår tog vi oss faktiskt ut. Med pulkan. Å N älskade det! Kunde inte sitta still i pulkan, ville gå själv.. Å jag förstår henne faktiskt, så självklart fick hon det. Såg ut som att jag hade haft henne inspärrad i tre månader.. Haha, SÅ mycket sprang å hoppade å skuttade å skrattade hon.. ♥
Så på måndag får det nog bli dagis igen. Hon saknar verkligen det stället.. Hon står i fönstret å kikar ut å säger att hon vill åka bil till dagis å leka med barnen.. :S Stackaren.. Men på måndag ska hon allt få gå dit igen. Då kommer hon bli överlycklig. Det första hon sa igår när jag tog fram hennes skor var "Nooa gå dagis??" Med världens leende.. Men bara att få gå ut var så roligt, som tur var, så hon blev inte ledsen att vi inte gick till dagis..
Å imorse hämtade hon sina skor å skulle ta på dom, å sa att hon skulle gå till dagis. Sötisen!

Måste ju få skriva av mig lite.. Så jag passar på att nämna här att vi gjort stora framsteg. N somnar numera i sin egen säng. Av sig själv. Med MussePigg såklart.. Den har hon ju fått av morbror. Hon ÄLSKAR den. Den ska vara med överallt nu.. Lite ovant för oss, eftersom hon inte haft nån snutte eller nåt hittills, å nu klamrar hon sig fast vid MussePigg allt vad hon har.. Å han är egentligen lite för stor för att vara med överallt. Men det är ju klart att hon ska få ha sin Musse.. :)
Å idag ägnade hon tio intensiva minuter åt att sätta honom på en köksstol. Å sen hämtade hon mig så skulle jag sitta på stolen bredvid. Å så förklarade hon för mig att anledningen till att hon placerat honom med pannan mot bordskanten var för att "Musse lessen. Mamma blåsa å klama Musse." Så frågade jag om han var lessen, å då fick jag till svar "Mamma! Klama Musse! Nu! Han lessen!" Så då var det ju bara att krama honom å visa henne att nu är han inte lessen mera.. Å så var hon jättenöjd å gick för att mata katten med saft.. Haha, hon är så söt. Å bryr sig om alla.. "Kisse törsti. Här! Saft!" är ganska vanligt förekommande här hos oss.. Skulle inte förvåna mig om hon får honom att dricka saft en vacker dag.. Haha..


N hade en rosa dag idag.

Känner att det här inlägget blivit helt snurrigt å rörigt, men det är för att jag inte orkar tänka
(än mindre rätta stavfel, så det får ni stå ut med..)
 å bara låter fingrarna skriva vad hjärnan tänker..
Nu ska jag gå å skölja med min (dyra) antibakteriella munskölj, å sen går jag nog å lägger mig..

Snacka om dålig dag.. :(

2010-02-09 12:51:33

[Varning för gnäll]

Usch, snacka om att jag har en dålig dag.. :S

Först när jag vaknade kände jag min ovanlig utvilad å på gång.. Laddad liksom. Det tog slut rätt snabbt. Kom på att jag skulle till tandläkaren idag. Inget roligt, men men.. Det överlever man ju.. Men så gick jag ut i köket å fick nästa slag.. Det rinner ut vatten underifrån frysen.. Den är trasig.. Helt varm inuti. :S Snabbt rädda det som räddas kan, å ut med det på balkongen (tack för minusgraderna, för en gångs skull..). Sen försökte jag få hit nån som kunde passa N lite tidigare, så jag kunde springa över med frysvarorna till frysen i mammas förråd. Till slut kom L lite tidigare än bestämt från början, så jag kunde få in maten i en frys igen. Vi får se sen hur mycket som klarade sig..
Suck suck suck. Så idag är det ingen bra dag känner jag.
Å som pricken över i:et så har jag två hål i tänderna, varav ett i en visdomstand som är på väg upp. Å en inflammation i tandköttet runt den, såklart. Å så hittade hon lite tandsten. Som hon skulle gräva bort. Hon glömde bara nämna att den satt tre kilometer nedanför tanden, djupt nere i tandköttet.. (!!!) Snacka om plågsamt..! *ajajaj* Fick tvätta bort blod från ansiktet när hon var färdig med sin utgrävning.. :S Men nu är jag tandstensfri, å inom en vecka (förhoppningsvis) inflammationsfri, å då blir det ett återbesök för att laga ett hål. Så får vi se vad vi ska göra med den förbaskade visdomstanden.
Varför heter dom så föresten? Den enda visdomen jag fått av dem är kunskapen om hur ont de gör när de kommer upp, hur ont det gör när man får hål i dem, hur ont det gör att få inflammationer å hur ont det gör att dra ut dom. Å hur man får plågas efteråt med ett stort hål längst in i tandraden där det fastnar diverse mat å sånt.. :S

Nu har jag nog fått gnällt av mig det mesta.. Nu väntar jag på att tiden ska gå så jag får äta igen. Fick ät å drickförbud i två timmar.. :( *hungrig* Å sen ska vi väl invänta pappsens hemkomst, så vi får diskutera hur vi ska ha råd att köpa en ny frys.. :S

Åååhh, varför gick jag upp imorses överhuvudtaget???



Lägger in en bild från igårkväll. Detta trodde jag ju aldrig att jag skulle få se.. Min älskling som sitter å räknar ekvationsmatte..! Hejja hejja!
Han är så duktig! :)



Å här är en bild som ganska bra beskriver vad N såg mamma göra mestadelen av dagen igår..
Kan ni gissa?

(Kan ju aldrig varit så att jag tvättade fyra maskiner tvätt å hängde upp..?)
Hon är så duktig å gör som mamma.. Fast mamma använde torkstället istället för trappstegarna..

Näe, nu får jag gå å göra nåt vettigt.. Kan inte sitta här hela dagen..

Bloggen på Facebook..

2010-02-08 12:00:05

Ja, nu har jag "connect-at" bloggen till Facebook.. Så då dyker mina blogginlägg upp där.. :)
Sikken bra funktion tycker jag..
Men det hjälper ju förstås inte om man nu inte har Facebook dårå..
*syftar på en viss tant som är lite efter i teknikens utveckling*
Ehurm.. Dax att skaffa FB nu kanske? *locka å pocka* ;)

N somnade framför datorn, igen.. Till sitt älskade MickeyMouse Clubhouse.. Har nog insett nu att hon inte kommer bli nån kontorsråtta. Ingen bra sådan iaf.. ;)
(Förbehåller mig rätten att ändra min åsikt i framtiden.. haha..)
Hon somnar ju bara när hon sitter framför dataskärmen.. ;)


Åt inte ens upp sin kaka..
Då är man verkligen trött..


Nu ska jag försöka få tag i en barnvakt tills imorrn.. L svarar inte.. :S
Kanske ska ringa brorsan.. (?!)

Första gången.. ;)

2010-02-08 09:15:12

Imorses fick jag göra nåt vääldigt ovanligt.. Jag fick säga "Hejdå älskling, ha det så roligt i skolan!" för första gången.. Till sambon. *haha* Ja, han har sin första skoldag idag.. :) Kommer kännas konstigt att han inte kommer hem förrän 16 varje dag, nu när han har gått hemma så länge.. Å att han ska sitta hemma å plugga.. Haha, det trodde jag ärligt talat aldrig skulle hända.. Men.. Man vet aldrig vad framtiden har att bjuda på.. :P

Jag å N är ju hemmagående med vattkopporna i full blom. Njae, inte riktigt kanske, men prickig är hon ju iaf.. Så vi blir väl hemma den här veckan.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. N blir ju så lätt uttråkad nuförtiden om det inte händer grejjer heeela tiden. Men det är änna begränsat med roligheter inomhus. Hon vill ju så gärna gå ut, hämtar jackan å skorna hela tiden å vill att jag ska hjälpa henne.. :S Stackarn. Inte så lätt när man inte känner sig sjuk..

Måste ringa å höra med L om han kan sitta lite barnvakt imorrn.. Jag fick en tid till tandläkaren för min tandvärk (tror att det är ett hål.. :S) imorrn, å eftersom N är sjuk så kan jag ju inte ta med henne.. Hoppas L är ledig å kan komma hit nån timma.. För jag MÅSTE verkligen gå till tandläkaren innan den här tandvärken blir förjäklig.. Knaprar Ipren som en tok, men det hjälper faktiskt lite. Som tur är..

Nu ska vi försöka hitta på nåt skoj här, N har redan tröttnat på det mesta känner jag..
Kan bli en lång dag det här.. :S

Utcheckad..

2010-02-06 20:33:43

Idag har A & H varit här på smittobesök.. :) Alltid lika trevligt. Med besök alltså.. Å idag FICK dom ju pussas å kramas å dela muggarna med saft med varandra.. Toppen! ;) Å dessutom fick dom tillåtelse att hoppa lite i soffan.. DET var superdupertoppenroligt!!


Hoppa hoppa hoppa..



Saftpaus, med barhäng.. ;)

H var inte såå sugen på att bli fotograferad idag, så har tyvärr inga bra bilder på honom.. :S
Får ta igen det en annan dag..

Det var fika å en massa bus i många timmar.. Å när de gick hem så hann jag få i N en halv yoghurt, sen somnade hon framför datorn medan jag var å kissade.. (?) Snabbt gick det.. Så det var ju bara att lägga in henne i sängen.. Man blir trött av allt busande.. ;)


Utslagen hjältinna..

Nu ska jag göra mig iordning å kila över till A.. N sover ju, å sambon har huvudvärk, så han är inget roligt sällskap.. Tar med mig mitt lördagsgodis å knallar över gården istället.. ;)

Välkommen Pontus!

2010-02-06 09:49:53

Ja, igår kväll kom han.. :D Hampus lillebror, T&H's lille bäbis.. Grattis till er, å välkommen Pontus!

Men mindre roligt är att det ÄR vattkoppor N har.. :S Så vi kan inte träffa lille Pontus på ett par veckor.. :(
Men vi kanske kan få kika på honom genom fönstret..? ;)

Ja, nu har några prickar blivit större, å två har spruckit.. *blää..* Så det är nog bara att konstatera att det är vattkoppor.. Å hon har fått flera, men det är nog inte fler än 30, än.. Så det är inte SÅ illa ännu.. Men hon kliar på dem hon har på öronen, å säger att det gör ont när hon kliat på dom.. :(
Men men.. Vi får se det positivt. Nu har hon fått det, så nu kanske hon slipper det i framtiden..
Hörde att A&H var lite sugna på att träffas å leka (läs: bli nersmittade) någon dag, så det är ju roligt att N slipper sitta ensam hemma med tråkiga mamma iaf.. Alla lekkamrater är välkomna! :)

Åååh, har jag inbillningsklåda överallt! *kraffsa kraffsa, klia klia* Varenda liten prick eller leverfläck känns som att de kliar järnet, å jag är övertygad om att alla är koppor.. Men har inte hittat några "riktiga" än.. Kliar i hårbotten oxå.. Usch. Jobbigt att inte veta om jag har haft vattkoppor eller inte.. :S
Hoppas jag har haft det, så jag slipper det nu..
Näe, nu ska jag nog göra mig nåt att äta, är vrålhungrig..


Vääldigt rött i örat, där blåsan har spruckit.. :S


Nu är prickarna rödare, å mer irriterade..
(å irriterande kan jag tänka mig..)

Haha, hon gör alltid så roliga grimaser när jag ska ta kort.. Jag tror att hon försöker
blunda för blixten.. ;)

Näe, dax att äta nåt.. *kurr i magen*

Minne som en guldfisk..

2010-02-05 18:36:18

Ja, mitt minne läcker som ett såll ibland.. Jag skyller på att jag fick kronisk amningshjärna när jag ammade N.. :P

Skulle ju fått med i gårdagens inlägg att vi inte fick hem vårt golv som vi beställt. Det blev fel på leveransen, så det var fel golv när det skulle hämtas ut. Så vi får vänta en vecka till innan vi kan bli klara.. *suck* Typiskt.. :S

Uppdatering om prickarna: Det är nog vattkoppor ändå.. Hon hade en på örat, som nu ser ut att ha "spruckit".. Å så säger hon att det kliar på magen.. Stackars lite.. Hade lite förhöjd temp imorses, men ingen mer feber efter det.. Å hon sov hela natten, om än oroligt.. Pratade massor i sömnen.. Men de prickarna som hon fick på dagis är fortfarande likadana.. (?) Skumt.. Borde inte dom blivit blåsor vid det här laget? Hon har fått några nya, på ryggen å på ena armen, men det verkar ganska lugnt än så länge..


Vi har tagit tempen några gånger idag, så nu vet hon hur man gör.. ;)

Jag vet inte om det går att se för er andra, men hon har fått en prick på det undre ögonlocket på sitt vänstra öga.. Ser ut att irritera lite, men hon verkar inte ens märka det.. Snyggt blåmärke har hon på kinden oxå, min lilla vilding, efter att ha ramlat huvudstupa på en färgburk.. :S Det är inte lätt att vara liten..

Nu ska jag göra iordning lite, för brorsan å Nat kommer snart hit å ska fika med oss.. :)
Jag har vart iväg till Maxi å handlat lite, å då råkade det förlja med en kladdkaka å cocacola.. ;)

Inväntar ett sms oxå..
*väntar å väntar å väntar*

Vi försöker igen..

2010-02-04 21:48:17

Tänkte försöka lägga ut bilden jag tänkte ha i förra inlägget, igen.. Får vi se om det funkar nu då..


Prickigkorv.. :P

Finfina prickar N har fått på magen..
Hon har en i pannan å en på ena handens ovansida oxå.. :S
Å en på nedre delen av ryggen tror jag.. Det såg ut som att det skulle komma en där iaf..


Nu strax innan hon skulle lägga sig så tog vi tempen, å den var liite högre nu..
Hoppas ändå att hon får sova i natt..

Mixed feelings

2010-02-04 19:15:45

Idag har det verkligen varit blandade känslor.. Jösses, jag är helt slut nu..

Först fick N prickar på magen när hon var på dagis (där det gått vattkoppor i ett par veckor nu..) Men ingen feber å inga andra besvär, så hon fick vara kvar hela sin dag (3 timmar) på dagis. När hon kom hem hade det inte blivit några fler, å fortfarande ingen feber. Men nånting är det ju som inte riktigt stämmer, eftersom hon sov 3.5 timmars tupplur, istället för 1.5 som hon brukar.. Men sen hon vaknade har hon varit helt sitt vanliga jag..
Vi funderar på om det kan vara mässlings-prickar efter 18månadersvaccinationen som hon fick för nån vecka sen.. (?) Jaja, vi får väl avvakta tills imorrn å se hur detta utvecklar sig..

[här hade jag tänkt lägga in en bild, men blogg.se bara krånglar.. suck. maybe later då..]

Men sen kom andra nyheten. Min käre sambo, T, ska börja skola. På måndag. *jäääj!!* Vi har ju väntat jättelänge på detta, å nu verkar det som att det ska bli verklighet. Ojoj.. Inom en ganska överskådlig framtid kan han alltså vara färdigutbildad elektriker. :O Haha.. Gött mos! (Enda sättet att uttrycka hur det känns just nu..)

Men då återstår ju problemet att OM N har vattkoppor, så kommer hon ju antagligen vara ganska sjuk nästa vecka.. Å hon kommer ju troligtvis att ha smittat sin stackars mamma som inte har haft vattkoppor ännu, så vi kommer säkert vara ganska dåliga båda två.. Vem ska ta hand om oss då? :S Å jag är inte sådär jättesugen på att få vattkoppor nu.. :( Men vad ska man göra? Inkubationstiden är ju 14-21 dagar, så smittad är jag väl säkert redan då..

Å OM vi har vattkoppor, så kommer vi ju inte kunna hälsa på T&J&H's lilla bäbis om den kommer ut snart.. :S Då måste vi ju vänta jättelänge.. Å inte kan jag träffa tant E heller, vill ju inte vara orsak till en massa komplikationer för mina gravida vänner med snart nyfödingar.. :S Suck. Snacka om dålig tajming..

Näe, nu får det vara nog med negativitet. Jag får fokusera på det roliga istället.. Vi firade sambons studiebesked med att käka pizza idag.. :D Det var gott.. ;)

Nu får jag gå å ta min s.k. sjukling till dotter, för hon gör en massa bus.. ;)

Ljuset närmar sig..

2010-02-03 16:11:00

Ja, det där ljuset i änden av tunneln kanske inte är så himla avlägset längre.. :D
T fick ett telefonsamtal idag, från Lernia. Han kan nog börja utbildningen på måndag, i värsta fall nästa måndag.. Jäääj!! *göra vågen* Det var inte en dag för tidigt alltså.. Jisses.. Min älskling ska bli student. Haha.. Hur ska detta gå? Men jag tror på honom, det gör jag. Detta kommer att fixa sig. :D

Nu är han hos sin mormor å morfar å skottar snö från taken.. Jag å N kände att vi inte gärna åkte med på detta äventyr, så vi ska ta på oss ytterkläderna å ge oss ut med pulkan en sväng.. Får väl passa på, nu när det ändå har vräkt ner en massa mera snö.. :S Men men.. Pulkaåkning är ju roligt iaf. :) Tycker N..

Näe, dags att börja bylta på oss..

Det är bara å köra på..

2010-02-01 21:28:21

Vi lever.

Än.

Liite trötta på allt vad renovering heter, men men.. Vi står nog ut.
I kaoset..

Har målat å målat å målat idag.. Lister, dörrfoder, dörrar å sånt..

Inte så lätt med en liten vilding som far runt som en tok, men vi gör vårt bästa.. ;) Små vita fingeravtryck här å där.. haha..

Imorrn ska vi hämta sista tapetrullen, så blir nog tapetseringen klar, kan jag tänka mig.
Vi ska väl kanske kolla efter ett nytt golv till vardagsrummet oxå. Blir nog att vi kör på
med nytt golv å tapeter å lister i vardagsrummet oxå. Så är nästan hela lägenheten färdig sen.
Å när vi ändå har kaos, så kan vi lika gärna köra på..
Sista projektet blir väl toaletten som skulle behövas göras iordning, men det får nog vänta..
Orkar inte å har inte pengar till det just nu..

Här får ni två bilder på vårt kök/hall så förstår ni kanske varför vi är liiite trötta på detta nu..




Kylskåpet står mitt i köket, för det ska ju tapetseras å läggas golv bakom,
telefonen har hamnat i köket så länge, nymålade lister ligger på tork (de är det som ser ut som skidor där.. *pekar*) å sopsäck med skräp å målarfärgsburkar överallt.. Inga handtag på dörrarna eftersom älskling har målat dem, å köksbordet har fått flytta in i vardagsrummet så länge.. *puh!* Hoppas vi snart är klara med det här.. Men bra blir det! :D

Nu ska jag lägga på ett kol å få målat lite till medans N sover, så jag kan gå å lägga mig sen.. Sånt här tröttar ut en, det kan jag lova.. *gäääsp*