Till start




Första gången.. ;)

2010-02-08 09:15:12

Imorses fick jag göra nåt vääldigt ovanligt.. Jag fick säga "Hejdå älskling, ha det så roligt i skolan!" för första gången.. Till sambon. *haha* Ja, han har sin första skoldag idag.. :) Kommer kännas konstigt att han inte kommer hem förrän 16 varje dag, nu när han har gått hemma så länge.. Å att han ska sitta hemma å plugga.. Haha, det trodde jag ärligt talat aldrig skulle hända.. Men.. Man vet aldrig vad framtiden har att bjuda på.. :P

Jag å N är ju hemmagående med vattkopporna i full blom. Njae, inte riktigt kanske, men prickig är hon ju iaf.. Så vi blir väl hemma den här veckan.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. N blir ju så lätt uttråkad nuförtiden om det inte händer grejjer heeela tiden. Men det är änna begränsat med roligheter inomhus. Hon vill ju så gärna gå ut, hämtar jackan å skorna hela tiden å vill att jag ska hjälpa henne.. :S Stackarn. Inte så lätt när man inte känner sig sjuk..

Måste ringa å höra med L om han kan sitta lite barnvakt imorrn.. Jag fick en tid till tandläkaren för min tandvärk (tror att det är ett hål.. :S) imorrn, å eftersom N är sjuk så kan jag ju inte ta med henne.. Hoppas L är ledig å kan komma hit nån timma.. För jag MÅSTE verkligen gå till tandläkaren innan den här tandvärken blir förjäklig.. Knaprar Ipren som en tok, men det hjälper faktiskt lite. Som tur är..

Nu ska vi försöka hitta på nåt skoj här, N har redan tröttnat på det mesta känner jag..
Kan bli en lång dag det här.. :S



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: