Till start




Workout

2010-02-24 13:50:15

Ja, nu har vi tränat två dagar den här veckan, jag å A.. Å det går bra.. :) Ingen överdriven träningsvärk, ännu.. Men kanske imorrn, för ikväll blir det nån slags gruppträning.. Hmm.. BodyStep tror jag det hette.. (?) Ska bli roligt att prova på.. Vi tänker utnyttja den här gratisveckan till FULLO. :)

Idag är dagis stängt.. Så N är hemma med tråkiga mamman å huvudvärkiga pappan.. Men för en stund sen kom L, han ska sätta upp de sista köksskåpen i köket idag, å då blev N genast på bättre humör.. :)

Å nu sover hon.. När hon vaknat så ska vi väl äta lite lunch, å sen ska vi (ÄNTLIGEN!) gå å hälsa på T&J&H&Pontus. ;)  Äntligen ska vi få se å träffa å klämma på å lukta på lillkillen. Vi har ju varit smittsamma med alla prickar å sånt, så vi har hållit oss borta. Men idag är det alltså premiärdags.. ;)

Å senare ikväll blir det som sagt träning..

Igår var jag chaufför. Å N var kartläsare.. ;) (Hon sitter ju på passagerarsidan fram..) Vi skjutsade morbror K till halkkörningen i Gbg.. Efter vägarbete halva vägen, å lite knix i Kärra, å runtomkring där, så hittade vi ändå fram. I tid. *göra vågen* Jag hade tappat hoppet om att hinna när det tog över en timme att ta sig igenom Ale.. Men vi hann! :) Det svåraste var väl egentligen att underhålla N i 4 (!) timmar medan vi väntade på honom.. Jag som inte hittar nånstans i Gbg (i stort sett..) vågade ju inte ge mig iväg med bilen heller.. Så vi parkerade våra rumpor på en bänk å väntade å väntade å väntade.. Men det gick faktiskt ganska bra.. Inga utbrott iaf. Vi hade osm tur var fått låna brorsans portabla dvd-spelare så imellan varven kikade vi på lite film. Kanske en timme, sammanlagt. Annars så sprang hon runt, åt godis, pratade med folk å försökte charma ungdomarna.. Å kikade ut genom fönstrena å försökte smita in i restaurangen ca 39766 gånger.. ;) Men det gick faktiskt riktigt bra ändå. De fick sina fönsterbrädor målade med lite bläck medan jag råkade vända ryggen till i tre sekunder, men men.. Dom överlever.. :P

När jag kom hem var det bara till att packa träningsväskan igen, å åka till gymmet med A. Vi tog en rejäl genomkörare på hela kroppen, inkl. cykling å sen lite bastu.. Men A behöver allt locka fram den där lilla fjärdeldelsfinnen hon har i sig.. Haha.. ;) Dessutom tycker hon att jag är för snäll mot henne, så från och med idag blir det hårdhandskarna..! Inget mer snäll å omtänksam i gymmet.. *hehehe*

Här får ni några bilder att kika på..


Nobody puts N in a corner.. ;)
Nu får alla se upp, N har laddat upp med skyddsutrustning.. Boxhandskar å fotskydd (pappas taekwondo-grejjer) så nu går ingen säker..!!
(Lite störande med röda ögon på den bilden, men men..)

Here's what's for dinner tonight:


N har lockat in katten i sin spis.. Han finner sig i det mesta, våran stora kissemiss.. :) Han älskar att vara inne i hennes rum.. Ligger på mattan å bara väntar på att nån ska komma å klappa på honom. :) Å när han tror att ingen ser så leker han med hennes leksaker.. Iaf de som är små, som är lätta att busa med.. ;)

Nu vankas här lunch.. (inte kattsoppa som N önskade sig..) Får bli spagetti å köttfärssås idag. Men det är inte helt fel..


Elin

haha.. med den outstyrseln lär ingen vilja sätta sig pp mot henne i alla fall ;)



PUBLICERAT: 2010-02-25, 16:00:22 | URL: http://kembar.blogg.se/
Amelie

HAha ja ser ni er inte där bak i mörkret? :O :P

Haha vad bra. Vi hoppas att det blir bra. Jag kom på... Hur stickar man fickor?! Haha. Får se vad det blir av det där. Men first thing first, måste hitta mina tunna rundstickor. :D Och ja, den är snygg i de färgerna med, men den blir nog lite mer sommrig i rosa-ish (som du så fint döpte färgen till ;) )



PUBLICERAT: 2010-03-02, 23:50:45 | URL: http://elefteria.blogg.se/
Elin

har ni tränat så hårt så du inte klarar att blogga?? :)



PUBLICERAT: 2010-03-03, 09:32:45 | URL: http://kembar.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: