Det har blivit lite dåligt..

2010-05-31 06:27:21

..med bloggande det sista. Men jag har drabbats av det där som kallas "liv" å inte hunnit med helt enkelt. Hinner inte nu heller, för egentligen borde jag sitta i bilen på väg till jobbet nu. :S Kanske ikväll, när min 4-dagars-jobbhelg är slut.. Kanske.. ;)

Puss å kram - ses på stan!

Skara Sommarland

2010-05-24 00:23:10

Om exakt 5 minuter börjar N's 2-årsdag. (!!!) Det är alltså den 24 maj snart.. Iofs så föddes hon inte förrän 20.14 på kvällen, så det är ju en bra stund kvar tills hon är exakt 2 år. :P Har spenderat kvällen med att slå in presenter å beställa födelsedagsannons i tidningen. Å eftersom jag är sååå seg, å naturligtvis för sent ute, så kommer inte annonsen in förrän på onsdag.. men men.. Bättre sent än aldrig.


N's presenter

Det blir flera kalas i veckan.. Vi delade upp det hela lite. Imorrn firar vi henne på morgonen, å sen blir det väl lite firande på dagis, med glass å så.. Å sen blir det släktkalas på tisdag, å så barnkalas på lördag. :)

Nu blev min klocka på datorn 00.00 så
GRATTIS älsklingen på 2-årsdagen..!! :D
♥ Mammas å pappas allt! ♥

Igår (eller ja, just det ja, klockan var ju redan måndag..) I lördags var vi på Skara Sommarland. Det var toppenkul tyckte N. :) Å vi andra oxå.. Hade jättetur med vädret, varmt å skönt å inget regn alls. N fick badat å åkt karuseller å gungat å lekt i sanden, å ätit mackakloner å sett på (å dansat till..) Galenskaparna. :) Synd att det var fullproppat med soltorkade tomater i maten så jag inte kunde äta nåt alls.. :S Men det var väl det enda minuset.. Å jag överlevde ju ändå.. ;)

 
 
 

Kvällen slutade mindre roligt, men det tänker jag inte ta upp här..
Det löste sig iaf så bra som det kunde..
Även om det inte var roligt alls, det som hände här hemma medan vi var i Skara.. :S
Somliga människor alltså.. Ibland är det så man nästan tappar tron på mänskligheten.. :(


Jag brände mig lite, (ganska obetydligt för att vara mig..) på armarna å i ansiktet, så nu blir det till att smörja lite. Sen väntar sängen, känner jag.. Det är svårt att hålla ögonen öppna nu.. Seeeegt.. ;)

Godnatt alla!

Svar

2010-05-15 21:59:37

Har bara en sak att säga till dig som kommenterade förra inlägget..:
(Inte du A, en fegis som inte vågar stå för vad han/hon skriver)

"Kan du inte säga nåt snällt, så behöver du inte säga någonting alls"

Home alone

2010-05-14 11:48:29

Igår åkte mina älsklingar iväg, upp till Dal, å stannade över natten.. Så jag har varit heeelt ensam hemma(förutom katten dårå, men han bara sover å sover, så han är inte direkt nåt sällskap på nätterna..)
Men det har allt gått bra. Jag var jättetrött hela dagen igår, hängig å slö å så.. Å så blev jag ju bjuden till brorsan å Nattabi på filmkväll. Det blev New Moon. :) Stannade rätt länge, sen tog vi en sväng med vovvarna innan jag gick hem. Både Maski å Koodi ville följa med mig hem. Men jag tackade nej till erbjudandet om sällskap över natten. Ångrade mig lite när jag satt här helt ensam om natten, men gick å la mig å läste istället. Stensomnade å vaknade vid halv tio idag. Det var skönt med en ordentlig sovmorgon faktiskt. :)

Nu ska jag gå å göra mig en matlåda. Börjar jobba 13 nämligen.. Å älsklingarna har inte kommit hem än, så jag lär väl inte få träffa N förrän imorrn på mina lediga timmar.. (delad tur, ledigt mellan 12-17) :S Men men.. Dom har det roligt hos fammo å L i stugan, så det får jag ju unna dem. ;)

I onsdags var det "tjejkväll" med mina tjejjor, som hade en överraskning till mig, som en födelsedagspresent. :) Middag på NewPlace å en finfin present. Tack för en jättetrevlig kväll! ♥

Dessutom fyllde ju H 2 år (Grattis grattis, igen!) i onsdags, så det är kalas på söndag för honom. :) Ska bli roligt, men vi måste komma lite sent, för jag jobbar ju till 15.30, å kalaset skulle börja 14.. :S Så typiskt. Men men.. Vi kommer iaf å firar honom lite. :)

Nej, nu får det bli en kopp kaffe oxå, känner att jag håller på att slöa av lite.. :( Inte bra när man ska iväg å jobba.. Men lite kaffe hjälper nog till.. ;)

8 maj - Ena foten i graven

2010-05-08 21:39:52

Japp, nu är jag officiellt lika gammal som tant K.. ;) Idag var det nämligen födelsedagen, men kan ju lugnt konstatera att efter 25 känns det inte som att man behöver fira (-s) nämvärt.. För jag har spenderat dagen med att gräva, kratta, bära, svettas, flytta buskar å lägga plattor ute på lotten. Men vi hann allt med liiite firande oxå, jag gjorde ju en tårta innan vi åkte, så den fikade vi på. :) Det var mums.


*Cheese*
N i sin älsklingskeps.. :)

Så här fint är det över Sylte såhär på födelsedagskvällen:



Tack för alla gratulationer! :D

Nu är det framstupa ryggläge i sängen som gäller.. Ska ju jobba tiiiiidigt imorrn. Börjar 6.30.. :S
Så det är dags att krypa till kojs nu.. *gäääsp*
Har ju vart en arbetsam födelsedag.. 


 

Jobb.. :)

2010-05-07 22:45:56

Ja, det är inte alla som skriver om jobb, å kombinerar det med en glad smiley, iaf inte nuförtiden i Sveriges ekonomiska krisläge.. Men det gör jag. :D För jag har fått jobb. Ett vikariat. Iaf i sex veckor, sen börjar jag på mitt sommarjobb ju.. Å jobbar 8 veckor där. Det låter inte som så länge, men för mig är det underbart. Att få ett schema att gå på, å kunna planera sin fritid å veta när å var man ska jobba i flera månader framöver.. (!) Det är lyx för en timanställd... ;) Så idag pratade jag med min bemanningsansvariga, å hon blev jätteglad för min skull, men tyckte det var uruselt att hennes "stjärna och den man alltid kunnat lita på" nu inte längre finns tillgänglig för inringning.. Kändes som ett toppenbetyg, verkligen. :) Utöver då att jag nu vet att jag faktiskt är ganska omtyckt å att personalen tycker att jag arbetar så bra, att dom vill ha mig där, å föreslår mig för chefen. :D
Så på måndag börjar jag på mitt nya schema. :) *jääj!*

Annars har det inte hänt så förfärligt mycket känns det som.. Har mest jobbat det sista.. Men vi har iaf hunnit med P's dop häromhelgen. N & H höll visserligen på att riva stadskyrkan typ, men de hade iaf prästens tillåtelse, så.. ;) Så om det nu, mot all förmodan iofs, var nån som lyssnade på förra söndagens gudstjänst på radio trollhättan, så hördes nog N iaf.. :) Hon å H fick hela kyrkan att skratta å hela seniorkören att tycka att dom var så söta å roliga.. Haha.. Å prästen tyckte att dom absolut skulle få springa runt. Som tur var. ;) N deklarerade högt å tydligt att "klockorna låter bra" när det var klockringning före gudstjänsten. Då kunde inte många hålla sig från att le i kyrkan.. Haha.. Å hon ville stå upp å sjunga hela tiden.. Var inte alls intresserad av att lyssna på vad prästen hade att säga.. "Stå upp! Sjunga mera nu!"
Efter dopet blev det dopkalas oxå, å det serverades en av N's favoriter. Smörgås. Haha.. Hon verkligen älskar smörgåsar.. :) Men sen blev hon allt bra trött, så det var bara att gå hem..

Vad har vi mer haft för oss..? Hmm.. Vi har lekt en del med grannarna A & H. :) Å vart på klädparty hos familjen L. Blev inget den här gången heller.. Men jag avvaktar lite å inväntar bra erbjudanden ju.. ;)

Imorrn är det städdag ute på lotten. Å eftersom det är min födelsedag oxå, så ska jag göra en tårta att ta med som vi kan fika lite på där ute.. Regn skulle det bli oxå, det är ju typiskt. När man ska vara ute hela dagen.. Jaja.. Vi överlever nog.

Näe, nu ska jag nog göra älsklingen sällskap i TV soffan å glo på film.. Blir Änglar&Demoner idag, för han var så sugen på att se den igen.. Å jag är för trött för att protestera.. ;) Kommer ändå somna halvvägs, så..
*känner mig själv*

Hmm.. Kanske jag har nån bild jag kan bjuda på..?


Dagens medelpunkt tar en tupplur

N & H (å lite annat "löst folk" :P) på dopkalaset
(T, P's fadder/faster S å H&P's farfar å farmor)


Nejdå, det syns inte aaaalls att hon säger "cheese".. ;P


Mamma får inte stå för nära rutschkanan nuförtiden..
"Mamma, backa! Jag kan åka ruschkana hälv!"

Har blivit väääldigt mycket "Kan hälv!" nuförtiden alltså.. Hon kan, enligt sig själv, en hel del själv.. Å går det inte som hon vill när hon ska göra nåt själv, då får man passa sig, för humöret är inte att leka med då.. Men hon är så söt när hon försöker iaf.. :) Å så har hon börjat med "Jag stor tjej. Ingen bäbis. Jag kan hälv." Det är nånting som jag tror att hon har snappat upp på dagis, för det är inget som vi pratat om hemma.. (?) Men det har verkligen satt sig.. Å så har hon börjat säga förlåt för allt å inget. Om hon vill ha mer saft, å jag säger att hon måste dricka upp det hon har först, så säger hon förlåt. Eller om hon missuppfattar om jag ber henne om nåt, kanske hämtar fel sak om jag bett henne hämta nåt, så ber hon oxå om ursäkt. (?) Undra vart hon var fått det ifrån? Nåja.. Hon testar väl.. Språket är det då inget fel på, inte talet heller.. Går ju knappt att få tyst på ungen ibland.. ;) Nejdå, det är allt roligt att prata å diskutera med henne.. Å se hur fort hon snappar upp saker å ting. Å utvecklar meningar runt nya ord som hon lärt sig.. Skulle inte förvåna mig om hon blir lite "lill-gammal" sen.. ;)

Näe, nu blir det soffläge, tills jag orkar släpa mig till sängen.. ;)