Semester

2011-07-30 21:59:36

Ja, nu är det bara en dag kvar på min två veckor långa semester.. :( Men vi har haft det bra. Regn hela första veckan, så då låg vi verkligen hemma å slappade i soffan mest. Snacka om semester liksom. ;)

♥ Dessutom firade jag å älsklingen 10 år (!!!) tillsammans, den 23/7. ♥

Den här veckan har verkligen vart fullspäckad med kul. En tur till Emaus, sen Ikea, Skara Sommarland, bada i Öresjö, åka till lotten, bada på Gaddis med kära vänner å bekanta, Ikea en gång till, å imorrn blir det lotten igen, å så ska vi åka upp till Farmor å L's sommarhus på Dal. Eftersom dagis är stängt en vecka till, å jag går på heltid å älsklingen måste plugga, så ska N vara där på "kollo". Kommer hon älska. Har fått en flytväst idag oxå, av snällaste SL, så dom kan åka ut å åka båt.

Nu ska jag jobba heltid som samordnare i tre veckor. (Uh!) Jag som är 75%-are i vanliga fall. Kommer nog bli tufft. Men men.. Mera slantar i plånboken. :) Å så är det ju mest dagturer, vilket jag gillar.. ;)

Nu ska jag å älsklingen kika lite på Stand Up Saturday. :) Sen ska jag gå å lägga mig. Är så fruktansvärt trött nuförtiden. Dags att börja med vitamintillskott igen kanske..

Nu har ni iaf fått en uppdatering om vad vi pysslar med här hos oss..

Vi lever..

2011-07-22 15:44:05

..fortfarande. Men vi har semester. I två veckor. *jäääj!* Men vi lever å har hälsan. :)

Idag regnar det, så vi passar på att sitta hundvakt åt en jycke som mer än gärna går ut fem gånger i timmen.. Men men.. Vi blir motionerade allihopa iaf. Förut såg vi tre galna ekorrar i ett träd. Det var spännande. Tyckte både jag å jycken. ;)

Annars fyller vi dagarna med sysselsättning, så det går ingen nöd på oss.


Hmm.. funderar på om det är dags att byta upp sig kanske..? Bli lika hajtäck som de flesta av vännerna är nuförtiden. Har skickat ut älskling på rekognocering, för å kolla runt vad som erbjuds. Vi får se vad som händer..

Nu ska vi äta lite glass. Semesterglass. :)

Finland 5, 6, 7/7 2011

2011-07-08 09:57:15

I tisdags hoppade vi in i bilen för att åka till Stockholm. Bilresan gick jättebra, nästan hela vägen. Inne i Sthlm city är det nämligen vägarbeten överallt, GPSen la ner, den kunde inte lista ut vart vi var till slut, å sa upp bekantskapen med både oss och satelliten. Härligt. Inte en karta fanns det till hjälp, å skyltar mot hamnen lös med sin frånvaro. :S Å så lite tidspress på detta, å ett trafiktempo i 70 km/h. (Stress stress stress) Men som tur är så har man ju en chaufför som har is i magen å som är bra på att gissa. Så fram kom vi. I god tid. *puh!*
Mobblos bärbara DVD underlättade resan för en av passagerarna iaf.. :)
*tummen upp*


Stooor båt


N fick träffa Mumin å Lilla My :)


Lämnar Stockholm


Ankommer Helsingfors


Begravning :´(


N´s finska sysslingar


Hejdå Helsingfors!


Däruppe, tre våningar över "promenade" hade vi vår hytt..


Åter på svensk mark. Vi stannade på en camping på hemvägen å badade fötterna lite å N å mommo gjorde "kärringbad".. :)

Vi kom hem vid 18.30, efter en timmes omväg för att vi litade lite för mycket på GPSen, som tyckte vi skulle ta en låååång omväg hem. Tur att vi inte upptäckte det försent..

Nu är vi lite möra å känner oss lite överkörda.. Men bara å ta tag i vardagen, å ikväll blir det jobb.. (+hela helgen.. :S) Hade vart skönt med semester nu.. Men men.. Nästa vecka kvar, sen blir det två veckors lugn å ro. :)

Nu får vi göra oss iordning för dagis.