Till start
Semester

2011-07-30 21:59:36

Ja, nu är det bara en dag kvar på min två veckor långa semester.. :( Men vi har haft det bra. Regn hela första veckan, så då låg vi verkligen hemma å slappade i soffan mest. Snacka om semester liksom. ;)

♥ Dessutom firade jag å älsklingen 10 år (!!!) tillsammans, den 23/7. ♥

Den här veckan har verkligen vart fullspäckad med kul. En tur till Emaus, sen Ikea, Skara Sommarland, bada i Öresjö, åka till lotten, bada på Gaddis med kära vänner å bekanta, Ikea en gång till, å imorrn blir det lotten igen, å så ska vi åka upp till Farmor å L's sommarhus på Dal. Eftersom dagis är stängt en vecka till, å jag går på heltid å älsklingen måste plugga, så ska N vara där på "kollo". Kommer hon älska. Har fått en flytväst idag oxå, av snällaste SL, så dom kan åka ut å åka båt.

Nu ska jag jobba heltid som samordnare i tre veckor. (Uh!) Jag som är 75%-are i vanliga fall. Kommer nog bli tufft. Men men.. Mera slantar i plånboken. :) Å så är det ju mest dagturer, vilket jag gillar.. ;)

Nu ska jag å älsklingen kika lite på Stand Up Saturday. :) Sen ska jag gå å lägga mig. Är så fruktansvärt trött nuförtiden. Dags att börja med vitamintillskott igen kanske..

Nu har ni iaf fått en uppdatering om vad vi pysslar med här hos oss..


Amelie

Ja jag hoppas att det ska bli bra till slut. Men som allt annat så tar det väl ett tag innan man vänjer sig och kommer in i det. =)PUBLICERAT: 2011-08-09, 09:14:27 | URL: http://elefteria.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: