Första tanden (6 månader, 9 dagar)

2012-08-27 20:48:25

Ja, idag har det faktiskt varit en ganska bra dag. (Hittills..)
Vi har haft Sofia här på fikaåtjöt en stund i förmiddags, sen gick vi till affären i det fina vädret, å så lekte vi ute med Vincent å Natalie. :) Sen bytte Vincent från mamma till pappa, å så gick brorsan å Vincent med oss hem för lite lek å bus. Å brorsan kollade lite på datorn. Å så huxflux så fick han den att funka., (!!!?) Skitbra. Tack käre bror!
Ja, så mitt datorhaveri är anledningen till att det inte blivit nåt bloggat på länge..
 
Å imorse när Nova skulle borsta tänderna, så fick Mio hänga med in för han var lite klängig. Å han tittade med stooora ögon på storasyster som borstade tänderna, å smackade. Så jag tänkte att vi är ju mitt inne i smakupplevelserna, så klart han ska få smaka på tandkräm. Så jag tog ungefär en knappnålshuvudstor klick på fingret, å när han smaskade på den, så kände jag den. DEN FÖRSTA TANDEN. :O Vad chockad jag blev. Men nog var det små vassa taggar på högra nedre sidan. :) Får hoppas att han inte har för jobbigt av den, utan sover som vanligt.
 
Nu ska jag surfa runt lite efter en extern hårddisk (helst billig) för jag känner på mig att nästa datorhaveri inte kommer gå lika smidigt att komma undan.. :S

Tandlöse

2012-08-10 17:44:07

This is me, now
 
Suck. Ja, såklart var det visdomstanden som krånglade, så tandläkaren tyckte att eftersom mitt tandkött och slemhinnan blivit inflammerade, så var det lika bra å dra ut skiten. (okej, han sa inte skiten.. ) Så nu är man ännu lite osmartare, har ju bara en visdomstand kvar. Kanske är därför mitt minne är så dåligt? Jag håller kanske på att bli dum?

Nåja, det var väl bra å bli av med den. Fick ju 600:- i "rabatt" från den där tandvårdsförsäkringsgrejjen, så blev inte så fattig som jag kunnat bli, men det kostade ju ändå skjortan.. :S Fick med mig tanden hem oxå, så Nova fick se vad som händer om man inte sköter sina tänder å borstar noooga. Så hon verkar inte vara så sugen på att smita från tandbortsningen mera. Annars brukar vi ju ha väldiga diskussioner ibland.. Får se om det kanske blir ändring på det nudå.. ;) Återbesök för ordentlig undersökning å sånt i september.
 
Men men, nu sitter man här med ett hål i plånboken å ett i munnen. Så inga popcorn för min del idag heller.. :S
Hoppas att morgondagen blir bättre..
 
 
 
♥ Å tack till alla som tänker på oss! ♥

Suck suck suck

2012-08-10 09:22:07

Just idag är ingen bra dag. Det var ingen bra dag igår heller, men idag blev det värre. :(

Besiktade bilen igår. Inte kul, fick en massa som måste åtgärdas (byta vindruta, bromsar, fjädrar å annat smått å gott..) vilket kommer gå på nätta 2000-3000:- Jääj, det har ju jag liggandes å skräpar i nåt skåp, för jag är ju så rik som ensamstående mamma nuförtiden. Bläää..
 
Å imorse vaknade jag med världens tandvärk. Tjoho, en akuttid hos tandläkaren är ju oxå nästan gratis. Inte. Men det får gå, jag får skrapa ihop lite pengar, måste ju gå dit. Så fick en tid idag, så snart ska jag gå å lämna ungarna hos min fantastiska bror å hans underbara sambo som kunde tänka sig att passa dom. (Ni är guld värda!! ♥)
 
Å som att det inte är nog med utgifter, så är det ju CSN-månad den här månaden. Så då blir det ju extra roligt att betala räkningar. *ironi*
 
Suck. Nu ska vi göra oss iordning, å sen ska jag släpa mig till tandläkaren, å sen tänker jag nog krypa ner under en filt å inte komma fram på ett tag..