Till start
BVC-hembesök

2012-02-29 21:30:14

Ja, igår vart ju BVC-tanten här.. Å hon är verkligen en tant. Haha.. Gillade nog våran förra BVC-are bättre, men vad gör man när dom slutar? Ja, då får man stå ut med den andra "tanten".. Men hon är snäll och omtänksam och hon är säkert jättekompetent, så jag ska nog inte klaga..
Hon hade en hel drös med broschyrer å böcker å papper med sig, å så fick det ju såklart bli en vikt på lillkillen.. Så nu vet vi att han går upp bra i vikt. Han vägde ju 3780 g när han föddes, å det är normalt att ha nått upp till sin födelsevikt igen när man är två veckor. Men han vägde redan 3760 g så det lär nog inte bli nåt problem.. Haha.. (Han var ju 1 vecka å 3 dagar igår..) ;) Han kanske blir en liten knubbis som sin storasyster.. (å sin kusin..) Vi mätte inte längden igår, men det ska vi göra nästa vecka när det är dags för BVC-besök på tisdagen.. Ska bli roligt å se om han ökat en massa mera i vikt då..

Nu vaknade han visst, dags för kvällsmatning gissar jag.. :)


Therese, mamma till 2 underbara huliganer

Sv: Tack så mycket : ) Blev faktiskt riktigt nöjd med headern också. Kan säga att de var jätte svårt att göra en ny denna gången...Ha, den lille fisen har inte varit knubbis mycket i sitt liv ; )PUBLICERAT: 2012-03-06, 07:30:37 | URL: http://nuppi.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: