Ryggont

2012-03-29 22:41:23

Usch, vad jag har ont i ryggen och axlarna.. :S Är nog all amning å barnvagnskörning som sliter på mig.. Även om han inte ammar så ofta eller nämvärt länge, så sitter man ju som en kråka oftast. Sne å spänd (iaf tills han får tag, sen ska man komma ihåg å slappna av, vilket det ofta inte blir.. :S ) å barnvagnskörning har det blivit en hel del av nu de senaste dagarna, t.ex så gick vi till dagis både för lämning å hämtning igår. Å idag har jag å Mio vart en sväng på överby å då blev det både amning-i-bilen å barnvagnskörning å så lite magont-bärning nu på kvällskvisten å nu känns det som att ryggen vill krulla ihop sig å dö, typ.. Får bli en ipren innan läggdax.
Kom på att allt bärande å släpande på bilbarnstolen säkert gör sitt till oxå. Suck.

Häromdagen var det supervarmt ute så vi gick ut å lekte med Hampus å Pontus å så kom kusin Vincent oxå ut en stund. :)


Kusin-matching på tröjorna.
Vincent gillar att gunga, särskilt när Nova puttar.. :)


Banan- och festis-fika efter promenaden hem


"I'm the king of the world" ;)

Snuva

2012-03-25 19:44:24

Ja, nu gick det inte längre.. Nova har ju varit snuvig ett tag, men hon har INTE kunnat hålla sig ifrån att pussa på sin lillebror, så nu är han oxå snuvig. :S Men har inhandlat en nässpray på apoteket idag, å den verkade skitbra. Har bara testat den en gång ännu, men det blev jättebra med en gång. Så den hoppas vi på nu, så han får sova bra inatt.. Hoppas det inte blir nåt mer med den här förkylningen nudå, det räcker gott å väl med snuva..

Både igår å idag har vi varit ute på lotten. Igår grillade vi korv å njöt i solen, Nova ville inte åka hem. :) Idag var det bara jag å Mio å mormor. Skönt med vårväder å frisk luft. :)

Imorrn ska jag ringa dagis å se om magsjukan har gett med sig där, så ska Nova få gå dit på tisdag. Hon har längtat säger hon. :)

Nu är det snart läggdax då, eftersom vi ställt fram klockorna inatt.. Eller ja, jag har inte gjort det på klockorna härhemma än, men jag gör det ikväll när barnen sover. Har ju mobilen å datorn. ;)


Vaken å piggelin.. :)


En älva i mitt vardagsrum ♥

Härlig fredag

2012-03-23 18:24:21

Idag började vi dagen med att gå ut å leka med polarna Hampus & Pontus. Det var riktigt varmt å skönt vårväder. :) Nova ville verkligen inte gå med mig när vi skulle åka å handla lite.. Men fick locka med lite "mackångals" så blev hon snäll. ;) På maxi var det smakprov på både våfflor å ost. Det tyckte Nova var toppen. Haha, hon som inte ens äter ost i vanliga fall..
Sen fick det ju bli lite McDonalds då, eftersom hon skött sig finfint i affären.. Vi åkte hem å packa upp varorna, sen åkte vi till stan å gick med mormor å matade fiskmåsar nere vid kanalen. Mormor hade med sig gammalt bröd från jobbet, så det fanns en hel del.. Vi fick nästan truga fåglarna det sista, haha..
Å nu har vi kommit hem å fredagsmyser lite, med påskmust, popcorn å ostbågar. :)

Det blev inget mer med Novas hosta (inte än iaf..) men hon har värsta snuvan imellanåt.. :S Hoppas det stannar där å inte blir värre..
Ikväll MÅSTE jag gå å lägga mig i tid, för lillkillen bjöd inte på nån lyxnatt direkt. Det var väl inte så farligt, men jag var skittrött varje gång han vaknade.. Satt nästan å sov när han ammade. Fick ställa mig upp en gång för att vakna till ordentligt..


Fina killen i bilen förut


Fina storasystern när vi matade fåglar vid kanalen

Nu ska vi mysa lite mera innan det är läggdax.. :)

BVC-besök å torsdagspromenad i vårvädret

2012-03-22 22:19:31

Idag var det BVC-dax igen. :) Killen har gått upp bra i vikt, väger nu 4860 g, men när hon skulle mäta längden så började han krångla, så hon fick nog inte sträckt ut ordentligt, för jag är ÖVERTYGAD om att han är längre än 55.5 (alltså bara +0.5 sen sist.. njaa.. tveksamt tycker jag..) Nova var överlycklig idag, för hon fick en storasysterring (= plastskräp som kommer hamna i dammsugaren till slut, men hon gillar den iaf..) å ett kortspel.

  Så när vi kom hem har vi spelat löjliga familjen sjuttielva gånger, sen stog jag inte ut längre så vi tog på oss å gick ut.
  Å jag blev förvånad faktiskt, för Nova har helt plötsligt blivit sällskaplig å pratsjuk med en massa främlingar. Förr var hon tyst å höll sig för sig själv om hon inte blev "inbjuden" till lek av andra barn, men nu hoppade hon på varenda främling vi stötte på å pratade å "trängde sig på" (ni vet vad jag menar..) å skaffade kompisar till höger å vänster. Jag bara satt å tittade på. Men hon hade jätteroligt och var jätteglad och munnen gick i ett på henne.. Haha. Folk som var ute undrade nog lite, för hon pratade med dom som att hon kännt dom i evighet.. Så söt var hon, å det var roligt att se att hon är så framåt och intresserar sig för att få kompisar och vara social. (Vilket jag vet att hon är, men hon har alltid varit lite blyg förr, å inte riktigt släppt loss så mycket så fort.. liksom..) Å absolut inte velat prata med främlingar. Jösses, om nån så mycket som TITTADE på henne förr så fick hon ett smärre sammanbrott.. Men det verkar ju gått över nu då.. :D Hon grabbade tag i första bästa unge hon kunde hitta å frågade om de skulle leka. Å hon var snäll å delade med sig (har funnits vissa tveksamheter för henne om det där med mitt å ditt, å hon har hållit väldigt hårt på mitt-biten förut..) av leksakerna.
  Sen när vi kom hem fick det bli lite badande av ungar. Mio blir så himla svettig av babyskyddet, det verkar alstra värme eller nåt.. Å Nova har ju varit ute i sanden halva dagen, så det var allt behövligt med lite lögning. ;)

  Näe, nu ska jag strax gå å lägga mig, vågar ju inte tro att jag ska få en sån natt till som vi hade inatt. Han sov nämligen mellan 21.00-05.30 å jag vart helt förvirrad när han väl vaknade för mat där på morgonsidan.. :O
Men jag klagar INTE. ;) Kan ju hålla tummarna för att han känner för ett sånt pass inatt igen..

Här får ni lite bilder från vår dag.. :)

Lunch i vårsolen på loftgången :)


Gunga är ju det bästa hon vet ♥
(iklädd nya vårjackan å nya skor..)


Mio sussade gott i vagnen


♥ sötnos ♥


Färdigbadad :)


Säg den lyckan som varar..

2012-03-21 21:50:08

Ja, nu har man gått å blitt symaskinsreparatör på ledig tid.. Suck. För naturligtvis orkade inte symaskinen som stått i dvala i rätt så många år, med att sy såpass som jag råkade göra.. :S Den bröt ihop. Så nu har jag snart plockat isär den i molekyler för att se om det kanske är nåt enkelt fel som tillochmed jag kan åtgärda, för annars är jag rädd att det är skroten som hägrar för den.. :/ Har inte lyckats åtgärda felet ännu, men duktig som jag är så har jag lyckats peta på den tillräckligt för att pressarfoten inte heller funkar nu.. Redigt av mig. Men men.. Jag får ge det några försök till när jag orkar, så får vi se..

Hörde precis hur Nova hostade inne på sitt rum. :( Nej nej nej, vi vill INTE ha nån hosta eller förkylning!! Får bli vitlöksbomb till middag imorrn, å hostmedicin å c-vitaminer i överflöd för säkerhets skull.. Men nu har hon tystnat, å lillkillen har däckat av i sin säng, så nu ska mamman passa på att duscha.

Imorrn blir det BVC, ska bli roligt å se om han växt nåt sen sist.. Ska bli roligt å se om vi lyckas ta oss dit i tid oxå.. haha. Har ju Nova hemma den här veckan eftersom det går magsjuka på dagis, så planeringen att jag skulle åka till bvc efter dagislämningen sprack. Nu ska vi försöka få ordning på två ungar å en mamma imorrn bitti. Men det ska nog gå bra. ;) Har förberett lite nu ikväll, så det (förhoppningsvis) går litesmidigare imorrn.

Igår fick Nova inhandlat sig lite nya vårkläder förresten; En ny vårjacka, två par skor, nytt regnställ å ett par byxor. Å en solhatt. :) Å nya trosor. Så nu klarar hon sig ett tag.. Bara "stölvar" kvar att införskaffa, sen har hon allt hon MÅSTE ha. Sen kan jag handla det jag vill att hon ska ha.. Haha.. ;)
Lillkillen har ju en hel massa kläder, å idag fick vi en påse till av snälla Kalle. :) Så honom går det ingen nöd på..

Näe, just det ja, duscha var det ju.. *vimsig*

Saknar..

2012-03-17 21:19:55

..min stora skruttunge. Hon har pappahelg denna helgen, så jag å lillebrorsan får försöka klara oss utan storsasysters pussar å kramar tills imorrn kväll..

Idag har min kusin, moster å barnens syssling varit här å hälsat på. Det blev bäbisgosande, kaffe å kakor. Massa kakor. ;) Mio fick jättefina presenter; en jeansskjorta och ett par snygga mjukisbyxor. :)

Igårkväll släpade brorsan hit mammas gamla trotjänare, Husqvarnan. :)

Så igårkväll testsydde jag lite, å idag har jag sytt två örngott och lite smått å gott.. Tänkte kanske försöka knåpa ihop lite kläder till Novas dockor å mjukisdjur, för de använder för tillfället allt hon kommer över.. Om de har egna kläder så kanske de låter bli mina, och hennes. Vi får se. Jag är ju inget sömnadsproffs, å Husqvarnan har sina små egenheter, så det blir ju inte de snyggaste, men de är ju bara till för att lekas med, så..


Vi är slöa på dagarna här hemma.. ;)  

Nu ska jag ta saxen å gå lös på min porslinsblomma, den blommar nämligen just nu, å den lukten är extremt huvudvärksframkallande.. :S Så jag brukar klippa bort blommorna när de börjar lukta (stinka!) annars har jag huvudvärk inom snar framtid.. :(
Sen blir det nog lite improvisationssömnad igen.. ;)

Gårdagens vårpromenad

2012-03-15 13:35:51

Ja, igår njöt vi av vårvädret och tog oss en cykel-promenad efter dagishämtningen.. Nova cyklade runt överallt å jag fick snällt knalla efter å rädda henne loss från det förrädiska isgruset där bakhjulet gärna ville fastna å bli hängande så hon inte kom nånstans. Mio åkte med i sjalen.. Det var fantastiskt skönt ute och vi vill egentligen inte gå in, men lillkillen blev lite hungrig till slut. Men vi hann med en sväng till affären å köpte bananer å festisar, å så slog vi oss ner på en bänk i solen å fikade mellanmålet ute. :)





Å Nova har lärt sig att ta fart själv på gungan nu.. :) Det är ju på tiden, för hennes mammas armar har börjat lossna lite vid axlarna tror jag, av allt gungande.. ;P Nova äääääälskar nämligen att gunga. Helst jämt, helst i flera hundra timmar.. Men nu behöver hon bara lite "startfart" som hon informerade mig att det heter, så gungar hon helt själv sen.. *mamma jublar inombords*



Idag har vi varit på promenad med Therese å barnen medans Nova var på dagis. Det var INTE lika skönt väder idag. *huttra huttra* Har inte fått ordentlig värme ÄN, å snart är det dax att bege sig ut igen, för hon ska ju hämtas hem snart.. Blir nog så att mormor åker med å hämtar idag, då blir nog Nova glad för den överraskningen. :)
När vi kom till Granngården på vår promenad förut, så råkade vi på barnens morfar oxå. Fick bli lite fotografering, eftersom han inte träffat lillkillen ännu, då hela den familjen varit supersjuka ända sen han föddes.. :S Men siktar på att kunna åka dit nåndag i nästa vecka, dax för dom att bli friska nu! ;)

Nä, nu ska jag börja göra oss iordning för att åka å hämta hem storasyster..

Svar..

2012-03-15 08:51:18

..till den anonyma komentatorn under förra inlägget:

Jag bor i bostadsrätt, å hade faktiskt brandvarnare, men råkade bryta sönder den när vi renoverade, å har inte införskaffat nån ny ännu.. men nu lär det bli!

Men tack för informationen, det visste jag faktiskt inte, så nu har jag lärt mig nåt nytt! :)

Vååååår! :)

2012-03-14 13:20:55

Ja, idag är det VERKLIGEN vårkänslor.. :) Nästan så tillochmed jag övervägde att slänga jackan. Men nej, inte ännu. Vill inte bli sjuk nu.. Vill kunna njuta av vårvädret ordentligt.  Men nu sitter jag å Mio på loftgången i solen å njuter.. :)
 


Häromdagen fick jag en bukett blommor av Nova, som hon hade plockat hos gammelmormor.. :)

Vårtecken!

Idag har jag å Mio varit på stan å fikat med tant Therese.. :) Härligt att smita iväg lite när de stora ungarna är på dagis.. :) Där skulle dom förresten tova å karda ull idag, å Nova som tittat på Bolibompa har ju full koll:
-Mamma mamma! Idag kommer det FÅR till dagis! Å vi ska klippa dom!
Haha, visst, goodluck fröknarna att förklara för en besviken Nova att det inte är får, utan bara ullen.. Hon trodde inte på mig nämligen..

Å ni har väl inte missat?


Nu ska vi snart bege oss å hämta hem Nova från dagis.. :)

BVC, dagis å brist på brandvarnare..

2012-03-13 21:06:44

Ja, idag var jag å lille skrutten på BVC. Han är 3 veckor och 3 dagar, å väger nu 4400 g å är 55 lång (!) Så nu växtspurtar han ordentligt.. :) Hon tycker att han är så fin å följer sina kurvor bra (det lilla som vi hunnit mäta å väga) å allt verkar bara bra.
Men jag tycker att hon är lite jobbig att prata med.. Hon pratar på EXAKT samma sätt till mig och min bäbis liksom.. Jag är inget barn (?) Men men, hon är ju mån om en å vill så väl. Hon uppmuntrar och berättar hur duktig man är och hur bra hon tycker allt verkar gå. Å det är ju bara för att vara snäll, men jag är väl inte van vid sånt riktigt..

Sen åkte vi å hämtade storasyster som varit på dagis  första dagen på över tre veckor. Å det syntes att hon hade längtat dit berättade fröken Lena. :) Hon hade kastat sig in i gymnastiken och lekt å härjat oavbrutet.. Å sen blev hon så glad för att lillebror kom å hämtade henne. (inte mamma, jag är tydligen bara hans chaufför eller nåt, haha..) Å han blev ju genast dagens kändis, alla fröknarna visste ju om att han föddes hemma i vardagsrummet, å nu vet nog alla föräldrarna det oxå, för där fick jag stå å hålla föredrag mitt på lekgården. Haha.. Men men.. Det är ju lite ovanligt förstås, att föda hemma oplanerat..

Sen droppade Amelie å barnen in på lite spontanlek på eftermiddagen. Nova å Hugo lekte nakenfisar å simmade runt på golvet här i vardagsrummet (som ju var en sjööö, förstod ingen det??) Mio sov genom hela kaoset å Rasmus tultade runt här å sysselsatte sig.. Mammorna passade på att tjöta lite i soffan..

När det började bli mörkt så tände jag taklampan, och efter en stund säger Nova:
-Mamma, det är nån som lagar bränd mat.
Å det stämde verkligen att det luktade bränt, men det luktade mest bränd plast eller gummi. Å jag som är lite hispig när det gäller sånt började ju sniffa mig runt för att hitta orsaken.. Å när jag precis skulle ge upp å tänkte att det nog kommer med vinden utifrån, så går jag se en skugga uppe i taklampan i vardagsrummet.
Oh shit, det ligger nåt däri å nästan brinner!!
Fram med en stol å upp å kika, släcker lampan å hämtar en handduk för att fiska upp det som ligger däri. Det visar sig vara en av Novas leksaksbollar. Ingen aning om när den hamnat däruppe, men vilken tur att Nova kände brandlukten å att jag hann hitta orsaken i tid innan det börjat brinna på riktigt! Nu hade den "bara" smält..
Ringde hit brorsan som fick montera ner lampan å göra rent från all bränd plast.. Vågar ju inte riskera att det sitter kvar om Nova vaknar i natt å kanske går ut i vardagsrummet å tänder lampan.. Då hade det ju vart samma sak igen. Så när pengarna kommer är det jag som går raka vägen å köper brandvarnare till alla rum här hemma! Kanske en släckare oxå, när jag ändå är i gång..

Usch, vill inte ens tänka på vad som kunnat hända..! :|

(Beror det på att jag fick ett sms angående jordfelsbrytare förut? Är det Murphys lag som haft ett finger med i spelet??)
Så nu har jag ställt ut små skålar med ättika i lite varstans här i förhoppning om att de ska kunna ta bort lite av den dåliga lukten..


Sånhär lampa har vi i vardagsrummet..
 Tanken på att nåt sånt här kan hända har inte ens slagit mig förut..


Här är boven i dramat, å glödlampan som orsakade allt ståhejjet ikväll..

Å så ska man försöka ha en barndsäkerhetsföreläsning för en treåring. INTE det lättaste. Men hon förstod att man måste säga till om det hamnar saker i lampan igen, eller om hon känner att det luktar bränt. Å att man absolut inte får lägga saker, kläder eller böcker eller nånting, på en lampa.
-Ja, mamma, jag vet det nu. Jag visste inte förut, men nu vet jag det.. Jag nådde inte upp.
Nej, hur skulle hon kunna veta vad som kunde hända? Men hoppas iaf att hon kommer ihåg det här ett tag.. Å självklart nådde hon inte upp. Det gjorde ju inte jag heller.. Lilla skruttan.

Nä, nu ska jag nog gå å lägga mig. Det räcker med spänning för ikväll.. Lär nog somna gott.

Nu när lugnet infunnit sig..

2012-03-12 20:26:51

..så passar mamman på att blogga, kolla tradera, titta på familjen annorlunda, äta kvällsmat å bara njuta lite av egentiden (den lilla som finns nuförtiden). :D

Idag har jag å Mio shoppat lite tyg på Tygladan. Kommer bli toppenbra. Ska bara släpa hit mammas gamla trotjänare, symaskinen bäst före artonhundrafröstillis, ungefär.. ;) Men den funkar. Ibland. :P När den känner för det..

Ikväll har ungarna badat. Tillsammans. Det var inte det lättaste att ensam manövrera det företaget, men det gick. Blev ungefär lika blöt som dom, men dom tyckte om det iaf. :) Fick tillochmed loss en hand så jag kunde ta en bild:

 
Mina fina (och rena) ungar.


I övrigt har vi myst å busat hela eftermiddagen å kvällen..

*eskimåpuss*

Tränar nacken för fullt.. :)



Imorgon ska Nova tillbaka till dagis. Hon har längtat massor. Så hon blev glad när jag berättade att hon ska dit imorrn.. :)
Å jag å lillfisen ska till bvc.. Sen får vi se vad vi hittar på.. En promenad till hämtningen tänkte jag iaf om det är lika fint väder som det varit idag..

Nu ska jag passa på å hänga lite tvätt oxå, inte så lätt med en liten på armen eller en väldigt hjälpsam treåetthalvtåring.. ;)
Har tvättat alla kläder som Mio har fått ärva av Vincent, så imorrn kan han ha "nya" kläder på sig.. ;P

3 veckor

2012-03-10 22:57:12

Ja, idag var det 3 veckor sen lillen kom till världen.. :) Tiden flyger.. Nova är en fantastiskt stolt och duktig storasyster, som pussar så mycket på lillebror så man kan tro att han inte kommer ha nån hud kvar på kinderna snart.. :D Å hon skäller på mig om jag råkar gå över tröskeln ut från det rum där han befinner sig.. Då låter det såhär oftast:
-Mamma! Gå tillbaks! Lillebror vill inte var ensam! Du måste var där, så han inte vaknar å ser att han är ensam. JAG kan inte sitta där heeeela tiden.

Haha, lilla gumman, som blivit så stor så stor.. ♥ Å hon hjälper till med allt och gör så gott hon kan, på eget bevåg. Underhåller honom, hämtar nappen eller bara gungar babysittern lite om han verkar börja gråta.
Världens bästa storasyster har han. :)
(Även om hon tycker att det är jobbigt när han gråter/skriker, då håller hon för öronen..)


Charmtroll :)

Igår gjorde vi chokladbollar å bjöd mormor på.. Det var inte så svårt tyckte Nova, men det var klibbigt. Så det slutade med att hon tvättade händerna i en halvtimme, medans jag fick göra bollar å rulla i kokos. Men men.. Goda blev dom. :D


*gegga gegga*


Katten vågar sig allt fram å sniffa lite på små bäbistår när Mio sitter i babysittern å slumrar. :)

Idag har vi haft lite fika/bus-besök här hemma. :) Himla trevligt. Nova fick två nya kompisar som hon busade järnet med.. (såklart, hon gör inget halvdant.. haha..) ..så det får nog bli fler playdates med dom.. 
Imorgon får vi se om vi åker ut till lotten med mormor kanske, hoppas att det är fint väder.. På eftermiddagen kommer iaf min kusin med sin son och min moster på besök, är det tänkt. :)

Näe, nu är det dax att sova lite för den trötta småbarnsmamman. Måste bara gömma undan resterna av lördagsgodiset, annars har jag en liten godistjuv som äter upp alltihopa före frukost imorrn.  

Premiär

2012-03-07 22:45:09

Idag hade vi fikabesök på förmiddagen, tant Sofia var här å hade mumsiga krokodiler med sig. :) Nova var väääldigt leksugen å fick allt med sig tanten på lite koj-bygge å sånt.. ;)

Sen har vi lagat lite mat. Idag valde Nova att vi skulle laga å äta kyckling med "banansås" (som egentligen är currysås, men det är inte så lätt att veta när man är liten. Så numera heter det banansås här hemma.. haha..) Efter maten slappade vi på soffan, kikade lite på den nya kanalen canal+family eller vad den heter.. Inget å hänga i granen direkt, tyckte jag å Nova.

Sen gick vi hem till mormor för en visit. Då fick lillkillen sin jungfruresa i bärsjalen. :) Det gick bra, när jag väl släpat fram ur minnet hur man skulle knyta den. Men sen satt han stabilt å verkade helnöjd. :) Så det får nog bli fortsättning med den. Underlättar ju att ha två lediga händer när man har en nästanfyraåring som är både högt å lågt å överallt å pillar på allt, eller bara behöver en mammakram då å då.

Inatt var jag så trött så trött när Mio väckte mig för att få lite käk. Satt å sov nästan medans jag ammade. SÅ trött verkligen. Så jag svor på att gå å lägga mig i tid idag. Men men.. Här sitter man, piggelin som aldrig förr bara för det.. :S Lär jag väl så sota för.. Men ska nog lägga mig å läsa lite iaf. Har man tur så kanske man somnar snart..


Nova som fotograferat lillebror
(ca en vecka gammal)

BVC 6/3

2012-03-06 22:14:45

Idag har Nova varit hos sin pappa hela dagen, så jag å Mio åkte ner till stan å kikade lite, å sen var det dags för lite vägning å mätning på BVC..

Idag var han 2 veckor 3 dagar: 4000 g och 53 cm. 36.5 cm i huvudomfång.
Så han växer bra, denna lilla killen. :D Fast vi vet ju av erfarenhet med storasyrran att morsan bara har finfin grädde i tuttarna.. ;P Ska bli roligt å se om han blir en knubbis som sin syster.. :)
Nu har vi dragit ner rejält på tilläggsmatningen, för han är inte alls lika gul längre, å det syns inte ens i ögonen längre.. Så nu får det bli bröstmjölk för hela slanten snart..

När vi kom hem körde vi rejjset med tvätt å dammsugning (med hjälp av mormor då.. :D) å disk å jag hann tillochmed sortera alla Novas kläder, å vika in allt som samlats på hög. Å jag passade på att rensa bort allt som var för smått. Så nu får kläderna tillochmed plats i byrån. ;)

Näe, Mio vill inte somna ikväll, så det får bli lite bäbisgos nu på kvällen, så somnar vi nog gott båda två om en liten stund. :)

Första badet

2012-03-06 21:40:08

Igårkväll fick Mio bada för första gången. Det fick bli i handfatet, å det funkade finfint. :)




Lite mer att jämföra.. ;)

↑ Mio ↑
↓ Nova ↓

Kalas hos gamlamormor 4/3

2012-03-06 20:41:40

Första besöket för Mio hos gamlamormor var i söndags, på hennes kalas. :)




Nova & kusin Vinnie :)

Morbror å Mio :)