Till start




Uppdatering

2009-06-02 16:58:01

Ja, nu sover N, så då passar jag på att blogga lite.. =) Håller på att föra över bilderna från kameran. Blev ganska många.. =P

I fredags var A & H här å fikade lite å barnen röjjde runt. Himla trevligt. =) N fick en födelsedagspresent oxå. Jättefina shorts! (även om dom var lite långa, men vi har vikt upp dom å dom bara älskar hon..!) Efter att älskling kommit hem från jobbet så packade vi ihop oss å åkte upp till Dalsland, till farmor S & L. Kom upp ganska sent så det hände inte så mycket mer den dagen.. N sov ganska bra i den sängen hon fick låna där. Slog i huvudet i sänggaveln en gång bara.. =S Hade inte tänkt på att ta med spjälskyddet.. Men det gick bra ändå..

lördagen kom T, J & H upp å hälsade på. Det blev landsvägspromenad, gubbarna fick fiskat lite å sen grillning. Skithärligt väder å toppengod mat. =) Sen åkte de hemåt igen, å jag å N fick sett på Robinson-finalen medan de andra la i bryggan å bogserade den till viken. Sen åkte vi hem oxå, å det blev ganska sent.. =S N somnade i bilen å det var bara att bära upp henne å lägga henne i sängen, å hon sov vidare hela natten. Var väl trött efter allt busande i gräset med bästisen H. =)

I söndags var det MorsDag. Vi lämnade N hos hennes mormor ute på kolonilotten å stack iväg å handlade. Skönt för N att få vara ute å busa runt istället för att gå i tråkiga affärer med morsan å farsan.. =P Mormor därimot hade nog inte semester direkt.. Men men. Snällt av henne att passa N.. =) Hon sitter ju inte still i mer än två sekunder.. Alltid full rulle..
Sen åkte vi till min mormor å firade lite. Tårta, bullar å kakor. N fick röjjt runt där oxå.. =) Senare på kvällen gick vi över till mamma å firade lite med goda smörgåsar å marängswiss. *mums*

Igår, måndag, så åkte vi ut till U-a med T & H. Vi hamnade på Lindesnäs (hette det så?) En liiten liten strand, lååånggrunt som bara den, å knappt nån gräsmatta att tala om. Men men.. Tänkte att jag å N kunde ta en liten promenad i det grunda vattnen å plaska lite. Hon gick fem steg å höll mej i handen. Sen ville hon gå själv. Å traskade genast ut tills det blev knädjupt på henne. Där satte hon sej. Med kläder å allt. Haha.. =) Sötnosen. Hon tyckte verkligen det var roligt att bada lite. Synd att vi inte fick några bilder på det bara.. =S T & H var inte långt efter oss.. Sen fick vi gå upp å torka barnen lite. Sen blev det en tur till Torp Köpcentrum å lite lunch å shopping. N fick sej ett par sandaler, nya tights å en ny t-shirt. Blev även en pyjamas å ett "förkläde". Nice.. =) Mindre najjs var barnens usla humör på hemvägen. Dom grät heela vägen hem.. =S Inte ens wafers hjälpte. (Ja, vi försökte muta dom..) Men sen kom vi äntligen fram, å då blev det genast mycket bättre. Jag å N åkte å hämtade upp älskling, å sen tog vi en sväng ner till slussarna å tog en räkmacka. =) Det var underbart väder å inte så farligt mycket folk. Härligt härligt. Det är inte riktig sommar förrän man tagit en räkmacka i slussarna, det säger jag bara.. =) Men nu är det sommar! *jippie!*

Synd att vädret inte ville hålla i sej tills idag.. =S På förmiddagen tog vi en promenad med tant K, men det var inte riktigt så trevligt som det kunnat varit om vädret hade varit bättre.. Blåste orkanvindar imellanåt, å då är det inte roligt att skjuta en barnvagn alltså.. =( Särskilt inte i uppförsbackarna.. Men men.. Vi fick oss lite motion å pratat av oss lite.. =) Nu på eftermiddagen ska vi väl invänta älsklingen, å sen åka å kolla på studentpresenter till I & N. Måste kolla efter en grind att ha i dörröppningen till toaletten oxå.. En där katterna kan komma igenom, men inte N. Men vi har rätt stora (och tjocka) katter, så det är inte säkert att det kommer funka så som jag vill.. Men men. Vi får se vad vi kan hitta..

Sådär, nu har ni blivit uppdaterade. =) Här följer några bilder..
I stugan på Dal:



N fick åka "old style" i en jääättegammal (40 år gammal ungefär) barnvagn =) Den funkade lika bra den..

 

 
Vagnen (en Brio tror jag att det är..) ~ N å lilla skottkärran
N & H teamworkar ~ N påväg ut ur hundkojjan


I Uddevalla, vid havet:



N har badat, å är uppe å lufttorkar lite.. =)

Vid slussarna hemma i Trollhättan:

Så här glad blir man när man har nya sandaler..!


Theresia Lilja

Klart vi vill komma på kaffe nån dag. Ja det blir ju svårt att hinna med att prata så mkt med alla när det är kalas och massa folk.



Ehm, nu ska du inte hålla på och mobba mig i all evighet för den där felsägningen...! ;-P



Vilka härliga sommarbilder! Snygg "retro-vagn" haha! Matchade Novas tröja.



Kram.





PUBLICERAT: 2009-06-02, 20:46:11 | URL: http://www.theresia-marissa.se
Anna m. Leo&Lovis

Fina blider!! Ja o vagnen är ju jäääättegammal, hela 40 år! asg ;) Det är ju rena rama stenålderstiden s Du e go du! Kram på er!



PUBLICERAT: 2009-06-03, 10:17:58 | URL: http://niomanader.blogg.se/
Noomi & Emilio

heeej..

Ja jag hoppas med att det ska hända ngt bra med eksemen snart!!



Okej, ja men vi har ett nackskydd på.. de ingick när vi köpte stolen.. men nu har vi fått stolen mer bakåtlutad så han ligger ner lite mer.. men han har inte somnat dock efter de än så de återstår ju o se om de blev ngt bättre, hehe :)



jaa, jag hoppas de sk finnas ngt som kan hjälpa mig..för de blir bara värre o värre hela tiden =(



Är allt bra med er annars då??

Kramar



PUBLICERAT: 2009-06-03, 21:44:08 | URL: http://familjenvalladares.blogg.se/
Mie själv

Hej. Ville bara meddela att vi nått målet med 20 medlemmar i N.F.C (Neos Fan Club). Det får bli en glass i hamnen i Visby istället för i gamla stan! Kul att du ville vara med oss på bloggen.



Grattis i efterskott förresten till Nova. Och sen måste jag ju erkänna att jag är äldre än den jäääätte gaaaaaamla vagnen. Undrar om jag räknas som retro då eller bara risig? =))



PUBLICERAT: 2009-06-04, 23:36:09 | URL: http://envanligblogg.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: