Till start




Vilken dag! =)

2009-04-02 22:42:02

Idag blev det en fullspäckad dag.. =D
Först kom T & H hit, så gick vi till affären å handlade lite fika å sen gungade barnen lite. Det var skojjigt tyckte dom. Men H ville helst stå i mitt knä å gunga på samma gunga som jag.. =P Lilla N njöt i fulla drag.. =)


Fartvinden kittlar i näsan =)


Sen gick vi hem å fikade. Då kom A å hälsade på en sväng. Hade med sej lite mat till N. (Tack så mycket!) som vi ska prova imorrn.. Blev en pratstund som blev lite längre än vad A tänkt, tror jag.. =P Men det var trevligt. =) Sen kom papporna, å då blev det pizza till middag. Då dök N's farmor upp en stund medan hon väntade på L som var å bastade.. Sen var det liksom bara läggdags kvar. Så nu sover lilla N å jag ska snart gå å lägga mej jag oxå..

Det var sååå skönt att komma ut idag. Ville nästan inte gå in. Härligt väder, å när man har längtat efter att kunna gå ut så blir det ju inte bättre.. Kanske blir det en liten sväng ut imorrn oxå, om vädret är lika fint som idag..

Nu är det sängdags.
Godnatt!

(P.S Sorry att jag överdoserat med smileysar i det här inlägget, men det har varit en bra dag..! Då krävs det många smileysar.. Haha.. )


Amelie

Hehe ja de blev lite längre än jag tänkt men jag hade väldigt trevligt i erat sällskap =) Va tyckte lillan om maten? Kram



PUBLICERAT: 2009-04-03, 12:37:43 | URL: http://elefteria.blogg.se/
Theresia L. Marissa

Gungning är en bra aktivitet. Då sitter de stilla ett tag haha. Vi har köpte en liten rutchkana till Jon också. Den är populär... Så härligt att kunna vara ute mer nu, ja! Och utan alla vinterkläder!



Det där lakanet såg väldigt blänkigt ut ja. Såg ut som typ siden, med det är det alltså inte? Kanske skulle vara gött...?



Ska du till ceasars födelsedagskalas nästa söndag? Ses där isf kanske?



Kram från oss.



PUBLICERAT: 2009-04-04, 13:14:49 | URL: http://theresia-marissa.se

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: