Till start




På tiden..

2009-08-11 21:24:44

Ja, nu var det väl ändå på tiden att jag bloggade lite.. Ordentligt alltså. Med bilder. Så det ska det bli idag.. =)

De senaste dagarna har varit full rulle.. Vi har varit på Smögen, med mamma å brorsan å Nat. Det var trevligt.. 
I söndags var det N's sysslings 2-årskalas. Var jättetrevligt med god laxtårta, glasstårta å tilltugg. Å N älskade bubblorna hon fick med hem i sin barnkalas-godis-påse. =) Var fint väder, så vi kunde sitta ute tillochmed. (Helt otroligt nästan..) Barnen sprang runt å lekte å busade å grävde i sanden å åkte rutchkana å massa skoj. N trivdes som fisken i vattnet, å var på riktigt bra humör om man jämför med det usla humöret hon har varit på de senaste 2 veckorna ungefär..
När vi kom hem från kalasandet var det dags för nästa. Mamma, brorsan å Nat kom hit å firade min älskling lite granna på kvällen.. =) Var supermysigt. Vi åt tårta å kakor å satt å pratade. Han fick ett "drakfat" En stor drake med en glasskål på. Han har massa ur den serien som han fått i present. Så det passade ju bra. =) Av mej å N fick han en spikmatta. Japp, en sån där mode-grej. Men men.. Den ska ju hjälpa mot migrän å vara avslappnande, så om den bara hjälper liiiite granna, så är det ju bra. Kanske han slipper migrän å kanske han kan somna om kvällarna nu i fortsättningen.. Häromkvällen somnade han ju PÅ spikmattan. På golvet. Å sov i en å en halv timme.. Hmm.. Är nog inte riktigt så det ska bli, men men.. Då kanske den är avslappnande då.. (?)
Sen igår åkte vi med N's gammelmormor å gammelmorfar upp till farmor å L på Dal. Firade lite mera med god grillad mat, hemmagjord potatissallad (Som verkligen är MUMS! Tiggde med mej lite hem.. =P) å hemmakokt körsbärskräm å sen tårta på det.. =) Mätt blev man ju iaf.. =P N var på sisådär humör, inte riktigt på topp. Men det är två tänder till som håller på att spränga igenom i överkäken på henne nu, så det har säkert med det att göra.. *suck*

Idag har vi varit ute på lekt på lekparken med T & H. Sen gick vi hem till dom å när N inte fick ha hellikoptern, å H råkade slå till henne med den när han skulle gå, så kokade det över för henne. Å hon sprang ikapp honom å bet honom hårt i kinden..!! =O Värsta vampyren är hon.. Usch usch. Hon var verkligen arg. Men efter en stund fick H en kram å lite klappar på ryggen, så det var nog hennes förlåt.. Vi får hoppas att han inte blivit rädd för henne nu.. =S Men jag förstår honom isåfall.. Hon är ju som jag skrivit tidigare, en bulldozer. Hon vill ha sin vilja fram å hennes vilja är stenhård. Hon är inte bra på att kompromissa. Än. Vi jobbar på det. Jag får helt enkelt hålla mig i närheten, så att jag hinner få fatt i henne om hon blir sådär arg igen. För bitande, det tolereras inte! =( Men hon har bara bitits förut när det har varit tänder på gång. Det är väl droppen som får bägaren att rinna över.. Annars brukar hon hålla sig till att skrika å försöka ta tillbaka leksaken eller vad det nu är.. Det är tur att H är så förlåtande. Hoppas bara att hon inte har lärt honom det här nu.. =S Barn är ju snabba på att snappa upp saker som dom inte ska..
På eftermiddagen åkte vi in till VBG å hämtade råkopiorna på ettårsbilderna på N. De var inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Som jag skrivit förut, så log hon ju knappt på nån bild. Men vi har nog enats om en att ha som förstoring. Eventuellt köper vi en eller två mindre bilder oxå, att ge bort. Vi får se. Sen svängde vi in på överby å handlade lite. Kollade efter nya stövlar till N, men hittade inga som passade så bra. Å regnbyxor finns inte just nu i hennes storlek, tyvärr.. Dom har nog gått åt. Vi får se hur vi gör, för vi hittade ett par hela set med både jacka å byxa. Kanske det blir ett sånt till slut..
Sen köpte vi thaimat å åkte hem för att äta lite. N älskar morötterna. =) Så hon åt sig mätt på dom, så gott som.. Sen kom N's mormor hit å fikade lite. Å nu är det läggdags.

Det här var vad vi har haft för oss de senaste.. Bilder kommer i nästa inlägg.. Blir så fasligt långt annars..

Strax ska jag börja packa. Vi ska åka upp till Dal igen, med familjen L å stanna över natten. Älskling å J ska fiska, så får vi väl se vad resten av oss gör.. Hoppas det blir fint väder iaf, så man kan vara ute.. Svårt att roa en 1åring å en 2åring inomhus allt för länge. Men regnkläderna åker ju med, självklart.
Nu ska jag lägga in bilderna som jag lovat..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: