Till start




Nova 1 år

2009-05-24 22:21:48

Idag är det Novas ettårsdag. Jisses. Redan säger jag bara.. Vilket år det har varit. *blir lite nostalgisk* Får nog skriva ett litet minnas-detta-året-inlägg nåndag.. =)

Ja, självklart har det varit kalas idag då. För hela slanten. Jag var uppe med tuppen (nästan iaf..) å bakade cupcakes, chokladkaka å gjorde tårtor.. Sen kom N's mormor å hjälpte till. Vilken tur.. Tror inte jag hade hunnit med annars.. Blev lite dumt, för igår hade N feber hela dagen. Inte så farligt på morgonen, men mot kvällen närmade den sej 40-strecket.. =S Inte kul. Stackars lilla hjärtat.. Men hon fick en alvedon å sov gott hela natten sen.. Å imorses hade hon bara lite förhöjd temp, å har inte haft feber på hela dagen. Som tur var. Inget kul att vara sjuk på sitt kalas.. =S Men jag tror att det är tänderna som spökar lite, för det är alldeles rött å svullet på sina ställen i munnen på henne.. Tänder längre bak i munnen som försöker ta sej upp. Får se hur det blir framöver.. Än har dom inte ploppat upp..

Kl. 14.00 var det iaf dags för kalas. Alla kom nästan samtidigt. (Förutom N's farfar å M som varit här å fikat lite i förväg.. Å N's farmor å L som var fast i sin stuga.. =S) Det blev helt fullt här i lägenheten.. Men barnen uppskattade N's rum iaf. Vi har ju fått iordning hyffsat nu, å flyttat in en hylla å hennes garderob å alla hennes leksaker dit. Det är inte färdigmålat, inte tapetserat å inget nytt golv än, men det kommer.. Det duger som det är just nu till lekrum iaf..
Det kalasades på bullar, kakor, frukt å tårtor.. Dracks kaffe å dricka å var allmänt jättetrevligt. =) N fick massa fina presenter. Tack så mycket! Hon tog sej en sen tupplur sen, å är alltså fortfarande vaken.. Hon skuttar runt här i sina nya gummistövlar som hon fått av mormor, å leker med sina grejjer.. Å sparkar då å då på en ballong.. =) Men hon börjar nog bli lite tröttare, för det är inte riktigt samma energi längre.. Ska nog försöka lägga henne snart.. Men hon har nog haft en bra dag, det tror jag iaf.. =)

Här kommer lite bilder..


Så här glad är man när man fyller 1 år..! =)


J hugger in på tårtorna. =)


Ljusutblåsning med pappa

  
N i sina nya gummistövlar =)


N i sitt "lekrum".
Lite stökigt efter att alla barnen röjjt runt där i ett par timmar..


Grattis mammas å pappas älskade lilla ettåring!
Hoppas du har haft en underbar dag..!
*pusspusspuss*


Nu ska vi gå å lägga oss..
GodNatt!


Amelie

Gud så söt hon är! Grattis vännen lilla!



PUBLICERAT: 2009-05-25, 00:20:51 | URL: http://elefteria.blogg.se/
Amelie

Föresten... Vi hade jättegärna kommit på kalaset om det inte var så att jag skulle jobba hela dagen (11-20) och sen hämta hugos stol.. Men vi ses ju på fredag =)



PUBLICERAT: 2009-05-25, 00:31:21 | URL: http://elefteria.blogg.se/
Therese & Hampus

Tackar för ett toppen kalas : )

De var nog riktigt jobbigt att bli 1. Gott att sova ut lite, får ju ta lite sovmorgon nu när man är stora damen.



De är klart att jag fixar, får ju ha tills du blir 2 nu : D

Kram



PUBLICERAT: 2009-05-25, 10:25:36 | URL: http://nuppi.blogg.se/
Jessica o Tuva

Grattis i efterskott Nova. Hoppas du hade en jätte bra dag!


Marie & William

Grattis i efterskott Nova, önskar Marie & William!



PUBLICERAT: 2009-05-25, 17:38:44 | URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Theresia Lilja

Det var ett trevligt kalas! Och så mycket gott det fanns att välja på! Mmm... Det var trevligt att träffa er och lilla tösen. Kram!



PUBLICERAT: 2009-05-28, 12:46:00 | URL: http://www.theresia-marissa.se

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: