Till start




Dikesdykaren

2009-09-06 20:13:40

Japp, det är hon det. Min dotter - dikesdykaren. För idag hade N ingen bra dag.. Det började med att hon gick, med huvudet före, rätt in i bildörren när vi skulle åka ut till lotten i förmiddags. Ajaj, tårar, gråt, blåsa, pussa, bra. (ungefär..) =P Sedan, när jag å mamma skulle försöka starta gräsklipparen (INTE en av N's favoriter direkt..) så började hon backa, sakta sakta bort från den. Eftersom hon inte gillar den, så ville hon inte vara för nära. Bara det att precis där börjar marken slutta lite, ner mot diket. Väldigt effektivt för att leda bort vatten från tomten ner i diket. Dessutom väldigt effektivt för att leda en stackars oförsiktig ettåring ner i diket. Hade inte marken sluttat, så hade jag garanterat hunnit få tag i henne.. Men men. Ner i diket, med en väääldigt förvånad min. (*le lite* nu kan man skratta lite, men just då satt hjärtat utanpå kroppen.. usch.) Så det var bara att hoppa i, det var väl ungefär 20 cm vatten, å så geggig botten, så man sjönk lite. Men som tur var så hamnade ju N på rygg, å inte på mage. Hon hann ju nästan sätta sig upp innan jag hann hoppa ner. Så det var bara att rycka upp dikesdykaren å börja ta av henne alla äckligt blöta å leriga kläder. Inkl. blöjan. Å så runt med en filt om ungen å så iväg till duschen. Vid det här laget så bara skrattade hon, å lekte å busade i duschen. Inga men för livet iaf. Skönt. Men blöta kläder. Jag hade varit förutseende (känner ju till N's leriga lekar liksom..) å tagit med massor av extrakläder. =) Så det gick ingen nöd på henne iaf..
Sen råkade hon banka huvudet i dörren ute på lotten, men det gick ganska lätt att trösta med lite blås å pussar. Som tur var. Å när vi var hemma igen, så satte hon sig lite för fort ner, å ramlade nästan baklänges. Men som tur var så var dörrkarmen i vägen. *ehurm..* Eller inte. Hon slog i huvudet, igen. Stackars liten..

Nej, det har inte varit nån toppendag för N idag. Snart är det dags för sängen, så får vi hoppas att hon har lite bättre flyt imorrn..


N försöker äta plommon med sked,
på pappas kusin H's 15årskalas
(igår)


Amelie

Stackars liten! pussa på



PUBLICERAT: 2009-09-08, 22:57:37 | URL: http://elefteria.blogg.se/
Therese & Hampus

Livet är inte lätt : S



PUBLICERAT: 2009-09-09, 08:24:53 | URL: http://nuppi.blogg.se/
Amelie

Hehe det är så ibland =) Nej Hugo saknar ingenting speciellt, men har heller inte överflöd av någonting så det blir nog bra vad han än får =) Vadroligt att ni kommer! <3



PUBLICERAT: 2009-09-09, 20:37:23 | URL: http://elefteria.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: