Till start
Vårväder!

2011-03-16 15:56:54

Idag är jag ledig. Har vart två riktigt jobbiga dagar på jobbet, så det var verkligen dags. I måndags blev det 13 timmar på jobbet.. :S Först möte (obligatoriskt) å sen jobba kvällen. INTE smart. I tisdags var jag så trött när jag skulle börja 6.30 så det kändes som jag hade bomull i hela huvudet.
Men men.. Jag överlevde. Jag vilade lite när jag hämtat N på dagis, å sen gick vi ut så hon fick prova sin cykel. Premiär. Gick väl inte så bra, för vi måste höja sadeln å justera lite.. Men hon "åkte" iaf cykel. Å hon var nöjd. Vi hittade mommo ute å följde med henne hem. :)

Å som grädde på moset som rinner över kanten på bägaren, så fick jag en allergisk reaktion på mötet i måndags. :( De var snälla å skulle servera smörgåsar. Men de hade tomatskivor på dom. :S Jag som knappt tål att se på en tomat längre, fick naturligtvis värsta klådan, å framförallt i munnen å på armarna.. Fick gå till sjuksköterskorna å störa i deras rast å be om en allergitablett. Då lättade det faktiskt till slut.. Men jag har fortfarande blåsor på tungan å i halsen, som gör svinigt ont. :S Några kliande prickar är kvar på halsen å höger axel..

Men för att komma till nåt roligare så har vi idag varit ute i flera timmar. Det såg ut att vara så skönt väder, så vi bokade in en playdate med H, P & T. Vi bestämde oss för en promenad till en större lekpark å en sväng förbi affären för att inhandla fika. Blev bananer. Sen ville inte N vara med mera.. Tjatade om att hon ville gå hem. Men när jag vände vagnen så hon slapp få solen på sig, å blåsten rakt på sig, så tystnade hon. När vi kom fram var allt bortglömt. Hon fick åka rutchkana, leka med H, gunga, rida på räven (som hon kallade varg) å springa av sig lite. Det var riktigt ruskigt kallt i vinden hela vägen under promenaden, men på lekplatsen var det nästan vindstilla å riktigt vårväder. Det var jätteskönt att sitta i solen. Sen blev det bananstund å promenad hem. Då fick hon se en grävmaskin vid vägbygget. Den har hon tjatat om sen vi kom hem. "Mamma, jag å H såg en grävmaskin! Men H somnade. Så jag såg den själv!" Sen tryckte hon i sig en banan till här hemma å nu ser det ut såhär:


Hon har stenslocknat..


"Vargen"


Bananfika i solen


Skruttas äter oxå banan

Nu ska jag göra lite mat till oss..
Måste förstås oxå nämna att min älskling har klarat av ännu en delkurs, så nu är han ett steg närmare elekriker. :D Jäääj! Grattis älskling!


Amelie

Grattis!! Önskar alla vi här på andra sidan gården! <3PUBLICERAT: 2011-03-17, 19:54:28 | URL: http://elefteria.blogg.se/

SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: