Till start
Bärsjalen

2012-04-25 21:37:30

Ja, denna gången är den oumbärlig igen. :) Jag älskar den! Å jag fick ärva en annan av Natalie, å den är nästan ännu bättre..! Perfekt att knyta in skrutten om vi ska gå till affären, till mormor, på trivselkväll på dagis, på promenad, eller åka å handla på Maxi. Fantastiskt.
Fick en massa komplimanger på trivselkvällen på dagis, hur mysigt å smart å ergonomiskt det verkade. :) Å det är det ju verkligen. Nova bodde ju nästan i sin, eftersom hon vägrade åka vagn i vaket tillstånd. Dessutom var hon ju (ickediagnostiserat) kolik-barn.. Orka bära runt på en unge i fyra-fem timmar varje natt.. (!) Inte jag iaf. Sjalen räddade min rygg å mitt psyke..
Babybjörn-bärselen var obekväm å det började fort värka i axlarna och ländryggen. (Trots att vi hade den där "active"..) så bärsjalen var enda alternativet för mig.
Å nu med Mio gör det ju livet så himla mycket enklare. Igår ville han absolut inte sitta ensam i babysittern när jag skulle göra mat, så då knöt jag upp honom i sjalen. Han var nöjd å jag kunde laga mat. :) Win-win.. :)
Här sitter jag i värmen å tryggheten å
kikar efter storasyster :)

Idag har vi varit i stallet med Sofia. Nova älskar ju hästar så det var en toppenutflykt tyckte hon :) Hon vågade sitta lite på hästen, men han var ganska så stor, så rida vågade hon inte denna gången. "Men nästa gång, när jag växt lite", så skulle hon allt prova igen.. ;)
Sen åkte vi hem å gjorde fiskgratäng, som vi åt till lunch. Å sen tog vi en regnig promenad till affären. Sen har vi spenderat kvällen hemma hos mormor, å sen hem å stoppa ungen i ett bad. Kan ju inte gå till dagis imorrn å lukta häst. Haha.. Å nu sover båda skruttarna, så jag ska strax slänga mig på spikmattan en sväng.


Nova ryktar Aron :)SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: