Till start
Gårdagens vårpromenad

2012-03-15 13:35:51

Ja, igår njöt vi av vårvädret och tog oss en cykel-promenad efter dagishämtningen.. Nova cyklade runt överallt å jag fick snällt knalla efter å rädda henne loss från det förrädiska isgruset där bakhjulet gärna ville fastna å bli hängande så hon inte kom nånstans. Mio åkte med i sjalen.. Det var fantastiskt skönt ute och vi vill egentligen inte gå in, men lillkillen blev lite hungrig till slut. Men vi hann med en sväng till affären å köpte bananer å festisar, å så slog vi oss ner på en bänk i solen å fikade mellanmålet ute. :)

Å Nova har lärt sig att ta fart själv på gungan nu.. :) Det är ju på tiden, för hennes mammas armar har börjat lossna lite vid axlarna tror jag, av allt gungande.. ;P Nova äääääälskar nämligen att gunga. Helst jämt, helst i flera hundra timmar.. Men nu behöver hon bara lite "startfart" som hon informerade mig att det heter, så gungar hon helt själv sen.. *mamma jublar inombords*Idag har vi varit på promenad med Therese å barnen medans Nova var på dagis. Det var INTE lika skönt väder idag. *huttra huttra* Har inte fått ordentlig värme ÄN, å snart är det dax att bege sig ut igen, för hon ska ju hämtas hem snart.. Blir nog så att mormor åker med å hämtar idag, då blir nog Nova glad för den överraskningen. :)
När vi kom till Granngården på vår promenad förut, så råkade vi på barnens morfar oxå. Fick bli lite fotografering, eftersom han inte träffat lillkillen ännu, då hela den familjen varit supersjuka ända sen han föddes.. :S Men siktar på att kunna åka dit nåndag i nästa vecka, dax för dom att bli friska nu! ;)

Nä, nu ska jag börja göra oss iordning för att åka å hämta hem storasyster..SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: