Till start
Grattis på namnsdagen..!

2012-05-13 22:14:08

Här sitter jag å lyssnar. Det är tyst sånär som på kattens snarkningar. Men imellanåt hoppar jag till på stolen, för båda ungarna har fått hosta. Å lillfisens hosta låter oroväckande likt krupp. :( Inget roligt. Han som är så liten.. Stackarn. Men men. Han har varit lite slö å sovit lite mer än vanligt igår å idag, å vaknat med den där jobbiga, torra hostan, å väsande andning. Ingen feber, bara hosta. Ska ringa BVC imorrn å höra om man kan få komma dit så de kan lyssna på hans lungor.. Fick tips av sjukvårdsrådgivningen att ge Alvedon (3.5 ml) ifall han har ont i halsen, vilket jag nog tycker att han borde ha eftersom det är en sån jobbig hosta.. Men han kräks bara upp det igen, så det är nog ingen idé. Undrar om han ska bli som storasyster å våga vägra medicin?


Mumsigt med händer :)

Nova har oxå hosta, men inte alls på samma sätt. Hon vaknar inte ens av att hon hostar, som tur är.. Det är väl nån jäkla förkylning som satt sig i halsen på dom. :( Hon fick lite slemlösande innan läggdax, så får vi se om det hjälper inatt..

Mums med popcorn!
Det är nog det bästa Nova vet..

Igår var vi på kalas hos Hampus som fyllde fyra år. Det var full rulle, kan inte säga annat.. ;) Å mumsig Silviakaka, som är en favorit. :) Nova hade gjort födelsedagskortet helt själv:
Jag behövde bara hjälpa till med bokstaven G å att se till att siffran 4 kom åt rätt håll, resten har hon fixat helt själv. :) (Jag har såklart bokstaverat åt henne..)

Idag är det Novas namnsdag. Linnéa. Hon blev jätteglad när de gratulerade alla på namnsdagen på Bolibompa imorse.. :) Sen kom mormor med en namnsdagspresent, en bok med sagor och sånger. Så ikväll har vi läst å sjungit en massa innan sovdax. :)

Var ute på lotten med mormor, men vi höll på att blåsa bort, så vi åkte hem igen. Hann med en "snabbfika" med familjen Lindskog oxå, som hade med sig överbliven födelsedagstårta. Den tog slut. :) Haha.. Det var mumsigt, men alla barnen var lite överspeedade, så det fick bli en snabbvisit. Efter det har vi städat upp lite på Novas rum, å sen läst i den nya boken.

Nu ska jag lägga mig, ifall om att lillfisen vaknar mera inatt. Förhoppningsvis inte, men bäst att ta det säkra före det osäkra.SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: