Till start
Sötnosar :)

2012-05-14 22:58:15


Svårt att le när man har ansiktet nertryckt i en madrass. Men jag försöker ändå..
:)


Var är fjant? ;)

Idag har vi inte gjort särskilt många knop. Skulle till apoteket å köpa hostmedicin till Nova, så tänkte handla lite inne på Maxi. Vi åt lite korv med bröd, å sen gick vi in på Maxi. Precis när vi skulle betala fick Mio nog. Han grät å grät å grät.. Så det var ju bara att packa in ungarna i bilen å åka hem. Fick ringa mormor å be henne ta vägen förbi apoteket påvägen hem..
Mio har INTE haft en bra dag. Han har varit hostig, å gråtit mycket. Dessutom var det hans "bajsdag" idag, vilket innebär en massa tryckande å gråtande å ont i magen innan han lyckas. Så sex stycken bajsblöjor har vi bytt idag.
Barnens pappa var här efter han slutat jobbet oxå. Nova har ju "klagat" på att han är här förlite, å sagt att hon vill flytta till honom, för då MÅSTE han träffa henne. (Ibland undrar man om hon inte förstår mer än vad hon ger sken av..) Men han var iaf här idag ett par timmar, men inte blev det bättre för det. Tror att hon har lite svårt att förlika sig med tanken att han inte kommer att flytta hem igen. Men men.. Vi får stå ut, prata om det mycket å avdramatisera det hela så gott det går.. Verkar som att separationerna från honom varje gång är jobbiga för henne.. :S (Såklart att de är, hon vet ju aldrig när han tänker komma nästa gång liksom.. :S)

Efter besöket har vi bara ätit kvällsmat, Novagrynsgröt såklart. Det är nya favoriten tror jag. Hon har beställt det både till frukost å kvällsmat i ett par dagar nu.. Sen var det liksom läggdax..

Å nu har Mio precis somnat ordentligt (hoppas jag..) å klockan är mycket. Så det får väl bli sängen för min del oxå då.. Hann iaf hänga en tvätt å sortera lite bäbiskläder ikväll. Det får duga.. ;)SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: