Lördagen i bilder..

2009-01-31 22:42:36

(Ja, men liiiite text får vi nog ha oxå... *haha*)


LIlla N busade massa medan mamma å pappa städade på förmiddagen..


Sen kom familjen Valladares på besök..
Lilla E är sååååå söt.. *pussa på han*


Lilla E med sin mamma..


Lilla N snodde E's napp.. Den var god att tugga lite på..


Lilla N fick så här fina kläder i present av familjen V..
*tack så mycket!!*
Klänning, strumpbyxor, kofta å byxor..

 
Middagsdax.. Varma mackor å sallad. Mums.


Sen kom lilla N's mormor å busade lite med henne..


Vi kollade på "Körslaget" å då är det svårt att slita blicken från TVn..


Sen var det dags för pyjamas, men lillan var fortfarande full i bus

Men nu har hon somnat, hoppas inte grannarna väcker henne nu bara, dom verkar ha en väldigt hetsig diskussion som hörs ända in till oss.. =S

Nu ska jag lägga mej på soffan med ett glas oboy å läsa lite å vänta på att älskling ska komma hem..

Tack för en underbar dag, Noomi & Emilio..!! Vi ses snart igen! =)

GodNatt

Piggelin

2009-01-30 00:00:27

Ja, lilla N är verkligen piggelin ikväll (läs NATT).. *phu!* Det är inte lätt att vara en glad å trevlig mamma å underhålla sitt barn, när det enda man kan tänka är: "Trööött.. zzz... säng..." Typ.. *suck* Men det är bara att hålla ut..
Anledningen till att hon är så pigg nu är nog att hon "råkade" somna i bilen, på vägen hem från Maxi efter att vi handlat lite.. *suck* Sov kanske 20 minuter eller nånting, å det räcker tydligen för att vara vaken, pigg å äventyrslysten heeela natten. Hon är iofs inte jättepigg längre, märker att hon blir lite oförsiktig å ramlar lättare nu.. Ännu jobbigare för mej, för då måste jag vara extra vaksam. När jag är såå trött.
Nu kröp hon in bakom soffan. *Går å drar fram henne igen* (Nej, inte DRAR såklart. Lyfter.)
Älskling gick å la sig. Sa att jag fick väcka honom "ifall jag behövde.." (???) *muttrar lite*
Ånej.. Nu käkar hon nåt ludd hon hittat på golvet. *sucka*
Är nog bättre jag sätter mej å stirrar på henne så hon inte gör nåt mer bus.

Det här blev ganska gnälligt. Ni får stå ut. Det ÄR faktiskt mitt i natten.

Nu käkar hon tidningspapper.. *sucksuck*

GodNatt

IKEA idag..

2009-01-27 22:42:40

Ja, idag "skjutsade" jag brorsan å Natalie till Ikea i Göteborg.. (Absolut iiiingen baktanke med att ställa upp som chaufför... Hehe.. Absolut inte för att jag vill dit själv. Nejdå. *ehurm..*) Lilla N skötte sej så fint i bilen hela vägen ner, fast hon var vaken. Annars brukar hon ju somna ganska fort i bilen nuförtiden, men inte idag. Men hon hade ju Natalie som skojjade å busade med henne när hon blev lite uttråkad. Som tur var, för jag fick änna koncentrera mej på körningen. Råkade ju hamna i rusningen på vägen ner.. Inte kul. Men vi kom allt fram till slut. Trots massa massa vägarbeten å omläggningar.
Sen hade jag som tur att brorsan ville bjussa mej på lite mat när vi kom fram. Vi var hungriga allihop. Lilla N fick en pommesfrittes att gnaga på. Det var ganska gott såg det ut som.. Haha..
Det råkade ta ganska lång tid där på IKEA, men men.. Brorsan å Natalie skulle ju köpa sängar å grejjer.. Måste ju utprovas å sen beställa hemkörning å sånt.. Tog lite tid. Å lilla N tröttnade lite efter en stund så jag fick bära henne, men det gick allt bra ändå.. Med tanke på att hon inte sovit nånting på eftermiddagen, så skötte hon sej finfint ändå.. =) Men hon stenslocknade i bilen. Vi hann inte ens packa in grejjerna innan hon somnade. Stackars liten. Jobbigt med sånna utflykter, till ställen där det finns för mycket att se å uppleva.
Jag var jätteduktig å handlade bara för, inte ens, 300:- *stolt* Har lite svårt att behärska mej på det stället i vanliga fall, men idag var jag duktig. *klappa på huvudet*

   

Nya glas, lite större storlek än de vi har.. Sen julpynt. Söta hjärtan att ha i granen. (på rea såklart!) Sen skåplucks-lås å nya skålar till lillans gröt. Å en grön boll med "taggar" till henne oxå. Å en leksakslåda på hjul.
(Ja, jag veet, den är rosa. Å kommer troligtvis att skära sej mot tapeterna inne i hennes rum sen, men de blåa var skitfula. Å de gröna var alldeles spygröna. Så då fick det bli en rosa. Det var det bästa alternativet. Jag orkar inte ha leksaker ÖVERALLT längre..)
Men jag hittade ju en MASSA potentiella saker att köpa när vi får lite mer pengar. =) Såklart. *haha*


Skitglad skitunge på IKEA =)

Det här är vad som pågår här hemma just nu:
Nattning

Hmm.. Smygreklam oxå.. Haha.. =P


GodNatt!

Titta hon kryper..!

2009-01-24 21:01:14

Ja, nu har hon verkligen fått in det oxå.. Men hon alternerar lite.. Krypningen går för långsamt, så är det fri golvyta så tar hon hellre magen-i-golvet-å-skjuta-fart-med-fötterna-tekniken.. Men om det kommer en matta eller ett hinder så går hon upp på alla fyra å kryper så redigt å fint över så.. *stolt* =) Min lilla filur.

Nu står hon vid väggen här bredvid skrivbordet å slickar på tapeten.. (?) Konstiga saker dom har för sej dom små.. Haha.. Så nu kryper hon iväg å lämnar en stor blöt fläck, på väggen.. Hon är för rolig ibland.. =)


Nu sticker jag.. Vart tog katten vägen?


Här stog hon halva kvällen hos farmor..
Ställt sej upp själv å speglar sej i luckan.. =)


Å här stog hon resten av kvällen typ..
Sorterar farmors lådor.. Haha..


Suddiga mobilbilder, tyvärr, för vi glömde kameran hemma..
Lägg märke till dom snygga kläderna.. =)
Grön-vit-randig body å svarta KattenJansson-byxor..
Några fler fynd jag köpte häromdagen till henne..

Nu ska vi mysa lite i soffan..

(BTW ni missade väl inte förra inlägget? Bäst att påminna, eftersom det inte är så vanligt att jag skriver två inlägg samma dag.. Haha.. )

GodKväll!

Lilla älsklingen blir 8 månader idag

2009-01-24 13:26:52

Ja, nu har det gått ännu en månad. Lilla N blir 8 månader idag. =)

Idag är det verkligen inget trevligt väder direkt.. Inte ens när jag har tänt alla lampor jag har här hemma blir det ljust.. =( Usch, vad grått å trist..
Men men.. Det vänder väl snart, å då blir det vår.. *längtar*

Måste komma ihåg att ringa försäkringskassan på måndag oxå.. Suck. Det är ju krångel med pengar å utbetalningar JÄMT på det stället.. Jösses. *irriterad* Nu ska jag betala tillbaka pengar som dom betalat ut till mej, när jag låg inne på sjukhus, trots att dom inte betalat ut nån föräldrapenning till mej då.. (?) Helsnurrigt.. Satt hela kvällen igår å försökte räkna ut /lista ut vad som var felet, å till slut hittade jag att dom inte betalat ut FP från 20/11-1/12 förra året.. Å så ska dom ha tillbaka pengar som jag inte ens har fått.. (!?) Så det är bara att masa sej upp ur sängen klockan 8 på måndag, å sätta sej i telefonkö.. Blää.. *hata telefonkö*

Idag har jag varit med mamma å Natalie å shoppat på secondhand.. =) Jag hittade en leksaksbil till lilla N i trä, för 8:- (FYND!) å så nya gardiner för 40:- Inte så illa tycker jag själv..

Älsklingarna hade åkt till lillans farmor, så jag är ensam hemma nu.. Men T ska komma å hämta mej så åker vi dit å äter middag idag. Skönt att slippa göra mat själv.. Haha.. =)

Nej, nu ska jag göra mej iordning. Lite bilder först bara.. =P


Mammas lilla älskling =)
(på vänstra bilden har hon några av dom nya kläderna jag shoppade häromdagen..)

Har lite svårt för att sätta på henne en massa rosa kläder jämt. Hon är inte nämvärt rosa.
(Lik sin mamma alltså..)
Tycker det lätt blir överdrivet om man BARA använder "tjejj-fäger" jämt. Hon passar ju så bra i grönt å blått, å då ska hon självklart ha det på sig. Även om hon är tjej. Å svart matchar ju till allt. Myyycket praktisk färg. =)

Dagens fynd:

Gardinfyndet.. Sprillans nya. *tummen upp*
*blinkar till T* Visst är dom snygga..? =P


Trä-bilen.
Kvalitetsleksak. *me like*

Nytt utseende (igen..)

2009-01-21 22:35:10

Ja, kära T kan ju inte låta bli att grejja å designa bloggar, å min har varit försökskanin ett tag nu, å det går ju inte att säga nej till henne.. Sötnosen. Haha, särskilt inte när dom bara blir snyggare å snyggare hela tiden.
Så duktigt verkligen. Den här är så damn snygg alltså..! =)
Jag förstår om ni är lite avundsjuka nu.. =P

Idag har jag faktiskt fått städat lite här hemma, det var ju skönt. Blev inte nån promenad, men på kvällen kom lilla N's farmor hit å passade henne lite, så tog jag en powerwalk till affären å handlade lite. Så jag har iaf stuckit näsan utanför dörren idag.. =P Det var uppfriskande med en snabb promenad oxå, måste ju inte vara långisar jämt..

Nej, nu orkar jag inte blogga mer, har lite dåligt med inspiration faktiskt.. Det här får duga.
(Alla mina typ 2 läsare har säkert överseende med mej, eller hur? =P)
Nu ska jag ta ett glas oboy å mysa lite med familjen innan lillan ska sova..
GodNatt!

Plask-promenad

2009-01-20 14:21:42

Idag tänkte jag att NU JÄKLAR ska vi banne mej ta oss ut, oavsett vilket väder det är.. Har ju suttit inomhus i två dagar nu, å inte orkat göra nånting. Så idag var det allt dags att röra på fläsket lite.. Blev inte nån jättelång promenad, men tillräckligt för att lilla N skulle få sova å jag hinna bli blöt upp till knäna.. Har lagt skorna på tork på elementet i hallen nu, å strumporna å byxorna hänger i badrummet.. Allt blev genomblött i slasket. Men det regnade iaf inte, å det var ju bra.. Blåste lite väl mycket på en del ställen, men det var bara att kämpa på. 5618 steg blev det iaf.. Enligt pedometern..

Nu när N har lyckats komma på snitsen med ålningen, så går det undan som bara den, å nu sätter hon sej upp hur lätt som helst, å dessutom ställer hon sej upp, överallt. Man har ju hjärtat i halsgropen hela dagarna här hemma nu, å är livrädd att hon ska ramla å spräcka skallen eller nåt annat otäckt. *ryyysa* Tänk om hon skulle ramla framlänges, å bita sej i tungan? Med dom där vassa tänderna lär det ju göra riktigt ont.. Usch, får sluta tänka såhär nu. Hon har faktiskt inte ramlat så illa än, mest blivit rädd. Men hon brukar sätta sej ner när det blir för vingligt att stå, lilla sötnosen. =)

Har fått pengar från förskingringskassan oxå.. *glad* Äntligen kom sjuksskrivningspengarna efter att jag låg inne i november.. (Inte direkt snabbt..) Men så idag blir det till att åka å handla.. Fattar inte hur lite man egentligen kan leva på om man måste.. Har typ inte haft några pengar alls i två å en halv vecka, men vi har klarat oss ändå. Ganska otroligt vad lite man KAN klara sej på om man verkligen måste.. Har inte direkt lidit nån nöd på oss. Men nu ska här handlas. =)
Får bli en tur ut till Maxi, behöver fylla på frysen lite..

Nu försöker hon käka upp min sladd till högtalarsystemet här vid datorn.. Sladdar är verkligen det bästa som finns.. (?!) tycker lilla N.. Sååå gott att tugga på. Å om man drar tillräckligt hårt kanske det trillar ner nånting från databordet? (typ laptopen.. Inte så bra tycker mamma..) Så nu får jag nog försöka sysselsätta henne med nånting annat än sladdarna..

Dagarna som gått..

2009-01-17 20:16:12

Usch, vi har haft två riktigt dåliga dagar här hemma.. Lilla N har vaknat alldeles för tidigt två mornar, å då är resten av dagen totalt kaos.. =( Inget kul.. Rutinerna åt skogen, en gnällig bäbis å en mamma med huvudvärk.. Blä. Men nu verkar vi vara tillbaka i rätt spår igen, som tur är.. *puh!*

Älskling tog hjälp av C å fixade belysningen i klädkammaren å minsta hallen.. Så nu ser man när man ska ta fram kläder, å behöver inte famla i mörkret.. =) Blev riktigt bra faktiskt. *nöjd*

Idag har vi inte gjort så mycket.. Fått lite hushållsarbete ur vägen, å varit på middag hos en granne, annars bara varit hemma å tagit det lugnt. Älskling har köpt chips å cocacola åt oss, som vi ska smaska på sen när lilla N lagt sej.. Hoppas det finns nåt att se på TVn ikväll.. *hålla tummarna* Brukar ju inte vara överdrivet bra filmer som går nuförtiden, det har verkligen varit uselt hela hösten å vintern. Men men.. Nånting "titt-bart" borde det ju finnas.. =P

Häromdagen.. (Igår? Minns inte.. Dagarna flyter ihop för mej..) ..var twisted sister F här.. Inte min riktiga syster, men så nära man kan komma.. =) Sååå roligt att träffas igen..! Satt å pratade en bra stund, å lilla N visade sej från sin bättre sida, som tur var.. Haha.. =P Får vi göra om snart.. *saknat massa*

Nej, nu är jag ganska trött faktiskt, ska nog slänga mej på soffan med en bok å slappa lite.. Det är pappa-tid nu på kvällen, så jag kan ta det lugnt. =) Men nu börjar lilla N blir lite trött i ögonen tror jag, så det är nog snart läggdags för henne.. Lite tidigare än vanligt, men så har hon inte riktigt sovit bra de sista dagarna ju..




Nu ska jag hälla upp ett glas kall cocacola, å njuta av kvällen.. =)

BVC-kontroll å ny design

2009-01-14 21:28:22

Igår var jag sjuk.. Usch, det var inget kul alls.. Så då fick T vara hemma.. Första riktiga VAB-dagen alltså. Spännande.. Inte.
Dom var på BVC å gjorde hörseltest å mätningar.. Hörseltestet visade jättebra (!) å numera är skruttan inte så liten.. Hon väger 9870 g å är 72.5 cm lång nu.. =) Den här gången hade hon växt ordentligt.. Men att det var så liten ökning sist berodde på att jag slutade amma, då brukar det dimpa ner lite i kurvorna.. Men nu är hon "back on track" igen..
Jag låg mest på soffan hela dagen å kvällen.. Gjorde ingenting på hela dagen. Var såååå trött. Men nu är jag frisk igen. =) Var bara en släng av sjuka, som gick över med en gång, som tur var..

Idag tog vi en promenad med N's mormor, så att lilla N fick sova ut ordentligt i vagnen.. Hon sover verkligen som bäst i vagnen, utomhus. Sen har T å H varit här, å sen kom även J hit, å så blev det fika (cocacola å chokladkaka såklart..!) å sen McD-mat på kvällen.. Ajaj, inte så bra, men men.. Det var mumsigt. =)

Å som ni ser så har T varit igång å pimpat bloggen, igen.. =P Skitsnyggt blir det varenda gång. Nu är jag riktigt nöjd, hon är så duktig! Dessutom kan man nu följa bloggen via bloglovin' för det tyckte T var bra.. =P Så varsågoda å prenumerera eller vad det kallas.. *haha* Inte så insatt än, men jag lär mej.. Verkar rätt smart tycker jag.. (Finns en söt liten knapp här till höger man kan klicka på.. *tipsa*)

Nej, nu ska jag gå å kolla in släktingen som är med i "made in sweden" på tvn.. =) Heja Kim!

GodNatt!

Blogloving

2009-01-14 19:06:40

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/19860/--stjaernfall--?claim=rmb5vymqd4w">Följ min blogg med bloglovin</a>

Städ-dag

2009-01-10 20:41:20

Ja, idag har vi städat ut resten av julen.. Började ju för ett tag sen redan, men nu är det så gott som borta.. Bara gardinerna med tomtarna kvar (i köket) å att bära ner lådorna i källaren. Känns skönt. Älskling har städat iordning i köket å sorterat bort all reklam å sånt som lätt blir liggande i högar här hos oss.. Ska nämligen flytta upp kattmatskålarna på bänken nu, så inte lillan kan komma åt dom. Hon är grymt snabb nu.. Ålar fort som bara den, om hon fått syn på nåt intressant.. Gäller verkligen att ha koll på henne nu. Men än så länge är det inte så bråttom med kattmatskålarna, för köket är fortfarande bäbis-fri zon, tills vi fått ett nytt köksbord.. Undrar hur våra katter kommer reagera på att maten står uppe på bänken i fortsättningen...(?) Dom är så lata, så vi kommer väl få ställa dit pallen så dom kan så gott som klättra upp på den hela vägen, så slipper dom hoppa.. Haha, latmaskarna.. =P


Skrattar högt när pappa blåser i ansiktet

Har planer på vad jag ska göra med den gigantiska, tomma väggen i sovrummet nu.. =) Kommer bli sååå bra. Ska göra förstoringar på N å katterna i svartvitt (inte så svårt med katterna iofs.. haha..) i olika storlekar å sätta upp i fina ramar..

Oj, kom på en sak till.. Måste få upp den stationära datorn igen, för den här laptopen har tappat bort cd-enheten (heter det så?) å det verkar helt plötsligt som att det fattas drivrutiner.. Undrar vart dom tagit vägen..? Nåja, funkar gör det inte iaf. Å jag som ha ALLA bilderna på lilla N's hela uppväxt hittills på laptopen.. =|
Måste få fört över dom till den stationära så att jag kan bränna ut dom på skivor..
Så nu måste jag fixa ett skrivbord snabbt. *suck* Har en lååååång lista med måste-saker som ska göras.. Har hunnit med typ tre punkter på den listan hittills.. Men det är en massa tråkiga saker.. =( Å när älskling är hemma vill vi inte bara städa å göra massa tråkiga saker.. Imorrn ska nog min elektriker-sambo koppla in ljus i garderoben. Det kan ju ta sin lilla tid, så det är väl bäst att inte räkna med att vi hinner med så mycket mer sen.. Bära ner lite lådor till källaren kanske, å tvätta lite.. Kanske att jag kan få putsat köksfönstrena, om det är fint väder. Mer ambitiös än så tänker jag nog inte vara.. =P Ska försöka hinna med en promenad oxå.. Idag skulle vi ta en liten runda, men det hade nog brunnit borta vid Netto, för det var avspärrat å massa brandbilar å så luktade det bränt gummi typ.. Så vi fick gå runt halva Lextorp för att komma hem.. Inte roligt. Efter det förtjänade vi en pizza, å sen har vi mest bara slappat å busat med lillan resten av kvällen..

Nu ska jag ta en varm dusch å sen ska vi slappa i soffan.. =)


Lilla N har växt ur babysittern, men en tom kartong funkar lika bra..

Framsteg

2009-01-09 08:06:03

Idag vaknade jag av älsklings väckarklocka.. Alla trettioelva gånger som dom ringde.. (Ja, han har flera, för han har lite svårt att ta sej upp på morronen..) ..å ÄNDÅ höll han på att försova sej.. Själv vaknar jag med ett ryck å en mindre hjärtattack varje gång en väckarklocka ringer.. Sen är det näst intill omöjligt för mej att somna om efter det.. Men men.. Vi är väl olika på den punkten..

Så nu har jag gjort framsteg. Jag har letat fram ett läkarintyg som jag måste skicka till försäkringskassan (Igen, för dom har ju tappat bort två stycken redan..) nu när jag ändå inte kunde somna om.. Inte lätt att hitta nåt i den här röran.. Har ännu inte hunnit få ordning på allt sen flytten, men jag hade lite tur å hittade papprena ändå.. Så det får bli en promenad till kiosken sen å köpa ett frimärke, igen. Det börjar bli dyrt för oss med fsk's slarv.. Tredje gången jag skickar in nu.. 16.50:- kommer det ha kostat mej.. Inte hela världen kanske, men tycker att dom ändå borde kunna vara schyssta å skicka hem ett förbetalt kuvert åtminstånne.. Men men.. Jag får helt enkelt överleva.. =P Borde väl kanske gå å ta en kopia på läkarintyget egentligen.. Hmm.. Man vet ju inte hur många fler dom tänkt slarva bort.. *sucka* Får försöka ringa S å se om hon kan hjälpa mej med att kopiera.. Isåfall blir det en betydligt längre promenad än till kiosken.. Men det får väl gå.. =P Har ju varit så duktig å vart ute å gått massor det sista.. Det är oxå framsteg. =P

Men nån som verkligen gjort framsteg är ju lilla N. Jisses, på bara några dagar har utveckligen verkligen rasat framåt igen.. Hon har lärt sej att ta emot sej om hon tippar åt sidan när hon sitter nu. Å så ålar hon framåt nu oxå, inte bara bakåt. Å i två dagar har jag sett henne sätta sej upp igen efter att hon ålat omkring, men då behöver hon lite stöd till ena benet. Så har hon ålat fram till bokhyllan, satt sej upp å sen börjat öppna skåpsluckorna.. Å riva ut en massa filmer. Haha.. Hon är så duktig nu. Å igår ställde hon sej upp helt utan hjälp från nån av oss..! *klappa i händerna* Sååå stolt blir man ju, som värsta tuppen, haha.. Å så när hon ligger på mage å ålar omkring så har hon börjat med att hon ställer sej på händerna å tårna.. Haha, ser ut som hon gör värsta armhävningarna ibland.. =P Så kanske att det är krypning på gång ändå? Trodde att hon kanske skulle hoppa över det, eftersom hon inte verkade så intresserad av det, utan tog sej fram så bra ändå.. Den som lever får se..
 

Här är busungen ifärd med att leta fram en bra film i vårt skåp
(suddiga mobilbilder tyvärr..)


Idag skulle vi egentligen till N's mormor som fyller år.. (Grattis grattis mamma!! *puss & kram* Krya på dej!) men den stackaren har blivit jättesjuk.. =( Usch, lät som influensa eller en riktigt illa förkylning.. Så det blir inget kalasande idag, tyvärr..

Nej, nu börjar det ljusna på himlen.. Ska nog göra en smörgås å gå å kolla om det finns nåt roligt på TVn, kanske hinner jag slumra lite innan lillan vill komma upp..

GodMorgon!

Gnäll gnäll gnäll.. *haha*

2009-01-08 22:39:57

Idag har vi varit på promenad med T & H.. Lilla H var så söt såå i sina nya fina vantar som han fått av oss i julklapp.. (...bl.a...) Å dom passade så bra oxå, toppen! =) Det var slaskigt å blött ute å på sina ställen var det riktigt halkigt på isen, men inte på långa vägar lika halt som det var igår när jag tog lilla N i vagnen för en promenad.. Shit påm fritt, det var ren isgata hela vägen till Hjortmossen.. Inte en torr fläck på vägen nånstans. (Vart tog halkbekämpningen vägen, kan man undra..?) Några husägare hade lite halvseriöst slängt ut lite sand på trottoaren utanför deras hus, men inget som hjälpte nämvärt. Tog nästan en timme att gå en sträcka som brukar ta 20 minuter ungefär.. Kanske en halvtimme.. Å nu ikväll känner jag hur ont jag har i vaderna efter att ha parerat sladdar i två dagar.. =( Ajaj..
Men när vi kom fram till T & H så vankades det kladdkaka å coca cola, å då var ovädret ute glömt för en stund.. =P Mina jeans var blöta typ upp till knäna, så dom fick hänga på tork sålänge, så jag slappade runt i mina långkallingar.. Såå snygga..! *ehurm.. ironi* Men dom fyller sin funktion iaf.. Frös inte på hela vägen.. Men sen när vi skulle åka hem med älsklingen efter att han slutat, så skojade jag att jag skulle åka i långkalsongerna endast, utan jeans, å då fick jag världens mest idiotförklarande blick av honom, å nåt slags hot om att om jag inte genast tog på mej jeansen så.. Haha. =P Så dom åkte på ändå. (Vilket kanske var tur.. Haha.. Jag klär inte direkt i långkalsonger..)

Ikväll har vi badat, lillan å jag. =) Hon plaskade å jag parerade så hon inte skulle hamna under ytan när hon tippar.. Hon är helt vild när det är baddags, älskar verkligen att bada.. =) Haha, plaskar så man får städa hela badrummet efteråt.. Å jag skulle duscha efteråt, å lyckades klanta mej å få in citrus-schampo i ögonen. Fyyy *PiiiiiiiiP* vad ont det gjorde!!! Sköljde å sköljde å sköljde med vatten, å till slut fick jag bort det värsta.. Gör fortfarande ont å känns helt torrt i ögonen.. Å imellanåt börjar dom rinna.. =( Ajajaj, inget roligt alls. Rekommenderar INTE att stoppa Headandshoulders-shampo i ögonen, för det gör ooont! (Ifall ni inte räknat ut det själva..)


Världens sötaste lilla mört.. =P



Nej, nu ska jag ta mina röda, rinnande stackars ögon å gå å sätta mej framför tvn istället.. Å massera mina träningsvärkiga vader.. *gnäll gnäll gnäll* =P
GodNatt!

I desperat behov..

2009-01-07 13:40:41

Ja, nu är det snart kört.. Vi behöver verkligen ett nytt köksbord! Vårat är snart trebent.. Vinglar som bara den.. Inget bra. Å särskilt inte när N är på golvet å kravlar onkring, blir ju livrädd att hela bordet ska braka ihop över huvudet på henne när hon är därunder.. =( Tror att bordet fick sej en smäll i flytten.. Vet att ett ben var lite dåligt sen innan, men nu sitter det ju knappt fast längre..



Vi har försökt att kruva fast det å limma å grejja, men det vill inte hålla ändå.. =( Synd, för det är ett himla bra å stabilt köksbord.. Så jag får väl börja kika runt på blocket.se eller nåt, å se om jag kan hitta nåt nytt.. Hade egentligen tänkt att nästa sak att köpa skulle vara en ny soffa, eller ett matsalsbord, men nej, det får bli köksbord istället.. Måste ju liksom ha nånstans att sitta i köket, kan ju inte vara utan köksbord..

Så nu är det bäbis-fri zon i köket tills vi skaffat ett nytt bord..
Iaf så får inga bäbisar vara på golvet i köket. Bara i matstolen..

Nu ska vi busa lite jag å lillan, sen ska vi nog ta en promenad till återvinningsstationen å slänga lite skräp..

Nähä, det gick inte..

2009-01-04 10:15:28

"Vallarna" är tillbaka i spjälsängen.. När lilla N vaknat för tredje gången av att hon rullat över på mage, så gav jag upp.. Men sen blev det tydligen inte bekvämt för hon vaknade två gånger till å var jätteledsen.. Usch, vilken natt vi hade.. =( Men nu inatt har nog sovit gott, hela natten. *puh!* Så nu är det nog bekvämt igen..

Å katterna har haft fullt upp i natt tror jag.. Dom har krafsat å sprungit runt som tokar, å när jag kom upp i morses såg jag resultatet.. Dom har rivit ner allt som var på vardagsrumsbordet, för där låg ju en sån där liten sak som håller ihop brödpåsarna när man köper dom i affären. Dom är helt besatta av sånna.. Dessutom har dom lyft på locket till golvbrunnen i badrummet (?) å nu sitter våran lille vite katt å kikar ner i mörkret där.. Väntar väl på att nåt spännande ska hända.. Haha.

Idag måste här städas lite.. Men först: Frukost.. *kurr kurr i magen*

Tandborstning på hög nivå..

Nu var det dags..

2009-01-03 00:01:30

..att flytta ner N's säng i bottenläge. Hon har lyckats kravla sej upp i den två gånger nu, så vi tar det säkra före det osäkra å flyttade ner botten. Vill ju inte att hon ska ramla över kanten om hon lyckas få spjärn nånstans. Dessutom har vi tagit bort "vallarna" på sidorna som hon hade för att inte hamna på magen, så får vi se hur det går.. Vi håller tummarna för att det ska funka. Än så länge har hon vaknat en gång sen hon somnade, men tror att det var grannarna ovanför som väsnades då.. *suck* Fattar inte hur natt-aktiva folk kan vara egentligen..? Både de som bor bredvid å de som bor över oss vaknar till liv vid 22.00-tiden VARJE kväll å börjar väsnas.. Låter som att dom grälar å flyttar möbler samtidigt typ.. Kanske kastar möbler på varann när dom grälar? Ungefär så iaf.. Inte så kul när dom väcker lillan bara..

Nu har vi kollat på sista trilogifilmen om härskarringen. Har ju sett den typ femhundra gånger, men den är bra ändå.. =P (Men som den bokmal jag är, så hävdar jag ju att filmerna inte ens kommer i närheten av hur bra böckerna är.. *haha* Men alla som läst dem håller nog med.. ) Nu vet jag inte vad jag ska göra. Råkade somna en halvtimme på soffan förut i eftermiddags, efter långpromenaden med N å hennes mormor, så nu är jag piggelin när jag borde sova.. Typiskt. Ska iaf ta en värktablett för jag har fått fruktansvärt ont i min ljumske (!?) på vänster sida.. Nös förut, men för att inte väcka lillan som höll på att somna så "höll jag den inne", å då knäckte det till i ljumsken å höften på vänster sida, å nu gör det skitont.. =( Hoppas det inte blir värre..

Nej, jag ska väl gå å lägga mej på soffan å slökolla på TVn eller läsa lite eller så.. Tills jag blir trött.
Imorrn är det loppis som gäller med mamma.. Lilla N får stanna hemma med sin pappa, orkar inte knö omkring med hundratals människor med barnvagnen..


*~ allra finaste ~*



GodNatt!

Nytt år, nya möjligheter..!

2009-01-01 10:04:29

Ja, det här är alltså mitt första blogginlägg för iår.. =)

Tänkte mest bara lägga in en bild på mina älsklingar på tolvslaget inatt, när vi stod i sovrummet å kikade på fyrverkerier genom fönstret..




Lilla N ville promt vara vaken till halv ett inatt, haha.. Kändes precis som att hon visste att det var nånting på gång.. Sen stensomnade hon i pappas famn, å vaknade inte alls av några smällar på hela natten. Så skönt att hon fick sova ut.. Nu har hon vaknat hör jag, hon ligger i sin säng å pratar.. =) Mammas älskling!

Idag gör vi nog inte många knop här hemma.. Slappa å ha myspys tillsammans bara. Verkar bli fint väder, kanske en promenad? Vi får se vad vi orkar med.. =P

Nu ska jag gå å ta upp min sötnos, men vi väcker nog inte hennes pappa än, han kan få sovmorgon idag..

God fortsättning på det nya året..!