Puppy-love

2009-08-31 13:37:33

Ja, brorsans vovve har ju blivit pappa. Å nu är alla 9 (!) valparna + mamman å pappan å två katter å två vuxna
inklämda i deras tvåa.. =P Men dom små är ju bara såååå söta. Svårt att slita sig när man ska gå hem.. =S Å busiga har dom blivit.. Dom är väl 5-6 veckor gamla nu, så det är full fart.. =)



En av "blondinerna" ska få permanent hem hos brorsan å Nat å sin pappa.. =)


Å här är en bild, enbart till tant K:


Brorsan hälsar att dom mår bra å Balder ligger tillochmed i sängen tillsammans med dom (å de två vuxna hundarna) Freja därimot sover helst ensam, om det inte är med bästisen som på bilden då.. =P Balder låter tillochmed Maffia tvätta honom (?) så dom har blivit riktiga kompisar.. =) Dessutom är han lite nyfiken på valparna..

Söt som socker

2009-08-31 13:26:09

N fick en lysande idé för någon vecka sen.. (har ju inte haft kameran hemma, så har inte kunnat lägga upp bilderna förrän nu) Hon kom på att hon skulle klättra upp på en köksstol. Å sen upp på bordet. Å sen tömma ut heeela sockerströaren som hennes glömska mamma lämnat på bordet. Å sen smaska i sig så mycket strösocker hon bara hann innan mamma plockade ner henne igen.
Förgrymmade unge. (!) Men jag kunde ju självklart inte låta bli att hämta kameran å föreviga detta "hyss".. =P






(kan tillägga att numera ligger våra köksstolar ner, så nu finns ingen chans att hon kommer upp på bordet mera..)

Surt sa räven..

2009-08-28 20:40:30

Ja, jag skrev ett långt inlägg igår om vår dag, men det gick inte att publicera. Surt. =S Så här kommer en snabbrepris:
En vanlig torsdag, inget särskilt utöver det vanliga.. Handlade (N fick tunika å nya leggings) å lunchade på Briggen. Sen handla lite mera på Willys.. Sen åka hem, leta efter lediga jobb, hittade tre. Skriva personliga brev, å sen gå å lägga mig.

Idag höll vi på att få spader på varandra här hemma. Det var dåligt väder, så jag var ju inte sådär jättesugen på att gå ut. Men vi behövde gå en sväng till containern, för jag hade totalt tröttnat på en överfull återvinningspåse som stog i hallen. Å en säck med skräp på balkongen. Så på med regnkläder å regnskydd å iväg.. Duggade mest när vi gick. Efter containern bestämde sig älskling för att gå hem å göra chokladpudding som vi kunde äta när vi kom tillbaka. Jag å N gick en sväng till i det tilltagande regnet. Förbi affären för att köpa lite choklad till mig, å cocacola till älskling. Det är ju trots allt fredag idag.. =) När vi skulle gå hem från affären så öppnade himlen sig. Jag blev pisseblöt, rent ut sagt. Å N blev så nyfiken på regnet å tröttnade på att sitta i vagnen, så det var bara att släppa lös henne.. Tänkte att hon lika gärna kunde gå, å så kunde vi stanna till lite på lekplatsen å gunga å skutta i vattenpölar, för vi var ju ändå blöta. Så det gjorde vi. Å när vi kom in igen så var jag totalt genomblöt. Från topp till tå. (Note to self: köpa regnkläder!) N var knappt fuktig, fast håret var ju helt blött, för hon vägrade ha luvan på sig ute.. När vi kom hem blev det middag, pasta carbonara, en av N's favvisar.. =) Å sen har vi mest slappat idag. N's mormor kom förbi med lite bullar förut, så vi fikade å så lekte vi lite koja å läste böcker.. Älskling gjorde iordning köket under tiden. Skönt att slippa imorrn.

Så nu är det läggdags för N snart.. Å så ska vi väl slappa på soffan resten av kvällen.. Hör att det är SaganOmRingen på tv nu.. Om det inte finns nåt bättre så får det väl bli att se på den..

Imorrn ska jag nog försöka få tillbaka kameran från brorsan.. Så det kan bli lite bilder här på bloggen..

GodNatt!

15 månader

2009-08-25 09:21:00

Ja, nu är N 15 månader. Tiden bara rinner iväg..
Mammas älskling har blivit så stor..
Kan tyvärr inte bjuda på några bilder, för de ligger fortfarande i kameran, å den tog jag med till brorsan igår för att dom ska kunna fotografera valparna.. Ja, dom har ju flyttat dit nu. Så nu är dom två humans, två katter, två vuxna hundar å nio valpar i en tvåa. Liiite trångt var det allt. Valparna är 4 veckor, å megasöta! Var ganska svårt att slita sig därifrån å gå hem. Man kan sitta hela dagen å bara titta på dom.. =)

Mitt lilla hjärta har blivit hes oxå. (?) Vet inte vart det kommer ifrån, helt plötsligt lät hon som att hon hade världens whiskey-röst som hon jobbat hela livet för att få. Typ.. Skumt. Försökte kika ner i halsen på henne igår, men det var ju inte det lättaste.. Men såg iaf att hon har en vit prick under tungan (?) som det är lite rött runt.. Men jag tror att det kan vara efter att hon brutalt stack in en penna i munnen häromdagen, för det såg ut att göra ganska ont å hon grät en skvätt efteråt.. =S Verkar det inte bli bättre i halsen får vi nog ta oss till BVC imorrn.. Bara för att vara på den säkra sidan..

Ja, jobbintervjun var det ju jag egentligen skulle skriva om i det här inlägget.. Glömde nästan bort.. =P
Det var ett jobb som personlig assistent. Kändes väl ganska bra. Men jag har ju noll erfarenhet av det, å jag förstår ju om hon (som kräver ganska mycket vård och hjälp) vill ha mer erfaren personal. Men men.. Vi får se. Hon skulle höra av sig inom ett par dagar.. Är ju inte inom det området jag egetnligen vill jobba, men man får ta det som finns i dagens läge. Det är nog inte värre än att jag skulle kunna stå ut ett tag iaf..

Nu är det frukostdags för min del..

*Nervös*

2009-08-24 12:31:38

Nu blev jag nervös.. Dom ringde från ett arbete idag, å villa ha in mig på intervju!!!! Ahh...! En arbetsintervju. Kl. 16.00.. Ojoj, vad spännande.. Å nervöst.. *tänderna skallrar* Ni håller väl alla tillgängliga tummar för mig nu??

Men först en promenad med tant K. Sitter å väntar på henne nu.. =)

Tjohoo! I´m back!

2009-08-22 22:31:03

Have you missed me? =P

Jäss! Min älskling slet (nåja..) med att få upp å startat den stationära datorn igen. Känns lite surt att vara tvungen att ha stationär dator till mobilt internet bara.. Mister ju liksom poängen där.. Men jäkla skit-tele2 som inte ville.. (eller "kunde" som var deras svar..) ..byta ut det mobila internetet till ett "fast".. (eller vad det heter när man har en sladd.. (?).. fastän de inte kunde hitta vad som var fel på modemet eller vår laptop. Var ändå tvungen att ha kvar den här mobila skiten å sparka igång stationären, i ett år tills bindningstiden gått ut.. =S Men men.. Just nu är jag bara glad att jag har internet! *wii..!*

Man blir ju helt handikappad utan internet..! *chockad insikt*

Men men..
De senaste har vi gjort en massa, å ingenting. Ibland har det varit så fullbokat, så man nästan inte hunnit andas imellan, å ibland har vi legat inne på golvet å mysit hela dagen. (Ja, golvet. Vi har inte tillåtelse av N att sitta i soffan längre. Hon blir skitarg.. Så vi har gjort en myshörna på golvet..) Vi har iaf fått röjt ur klädkammaren. Det var myyyycket behövligt. Blev 2 stora svarta sopsäckar med kläder till välgörenhet, två lådor med N's gamla urväxta kläder ner i källaren, fyra överfulla tvättkorgar till tvätten(lika bra att tvätta upp allt liksom..) å tre svarta sopsäckar till containern. Men det blev bra! Fick ordnat plats till N's kläder i gamla ärvda byrån, så nu åker hennes trasiga, förstora garderob ut! (Äntligen!) Älskling har fått målat i N's rum. Bara en sista strykning på en vägg kvar, sen tapetsering.. Det närmar sig! =P
Vi har umgåtts med vänner oxå. Fick bli en uppdaterings-fika med T,H&J här igår. Var sååå längesen vi träffades. Tack för en trevlig stund! Å grattis på bröllopsdagen!
Vi har haft statuskontroll här oxå. I lägenheten. Kom två gubbar å kikade runt på element, ventilation, badrummet å såntdär.. Förebyggande åtgärder liksom. (Därav urstädningen av klädkammaren. Gick inte att komma in där alls förut, å dom skulle ju in å kolla där..) Vi fick inte så mycket anmärkningar.. Mest på att elementen inte fungerar riktigt som de ska, men det kan ju itne vi göra nåt åt ändå.. N charmade dom massor, så dom missade säkert att titta på hälften. =P Var på sitt mest strålande humör å pratade å skrattade å log å tindrade mot gubbarna. Mammas charmtroll. <3

Nu har jag ont i fingrarna, för tangenterna sitter så långt isär på det här tangentbordet.. *gnälla lite* Var bättre på laptopen.. =S Nåja, färdiggnällt.

Idag firade LO 100 år här i trollhättan, så det var gratis inträde på innovatum, saab-museumet å gratis att åka vår "lilla" linbana här i stan.. (ni som inte är härifrån å undrar vad jag dillar om nu kan besöka trollhattan.se Där finns det säkert bilder å förklaringar..) Å jag som är GRYMT höjdrädd åkte faktiskt linbanan. *lite stolt över mej själv* (Har åkt den en gång tidigare faktiskt.. Men hade uppenbarligen glömt hur hemskt det var.. =| Men jag klarade det!)
Efter den lilla turen åkte jag å N med mamma ut till lotten å grejade lite.

Puh! Detta var snabbuppdateringen av vad vi har haft för oss de här internet-lösa dagarna.. =P
Nu ska jag försöka fixa ett MSN på den här datorn, sen blir det hoppisäng för min del..

Internet-strul

2009-08-16 20:07:15

Ja, om ni undrar så strular vårt internet. Det förra abonnemanget tog slut, å vi skulle kicka igång det nya mobila internetet, men då funkar det inte..! *arrghh..!* Tror det saknas drivrutiner.. =S Men det går ju inte att ladda hem nya, när man inte har nåt internet ju.. =( Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..
Sitter hemma hos mamma å snyltar nu..
Har läst ikapp mig på bloglovin-bloggarna.. "Bara" 54 inlägg att läsa.. *PuH!* Men men..

Nu ska jag gå å umgås lite innan det är dags för mig å N att gå hem..

Pictures pictures..

2009-08-11 21:47:41

Som utlovat.. =)


N på Smögen


N å J (födelsedagsbarnet) hjälps åt att försöka bryta sig in i förpackningen


N å pappa äter tårta på pappas kalas


N tyckte att spikmattan skulle vara ihoprullad.
Den var ju så sticksig..



Sötnos


Pappa å N hjälps åt att spela lite gitarr innan läggdags..

 
Två smakprov av bilderna vi fick hem..
(Var skitsvårt att ta kort på korten.. Blev bara blixt-blänk på alla nästan..)

På tiden..

2009-08-11 21:24:44

Ja, nu var det väl ändå på tiden att jag bloggade lite.. Ordentligt alltså. Med bilder. Så det ska det bli idag.. =)

De senaste dagarna har varit full rulle.. Vi har varit på Smögen, med mamma å brorsan å Nat. Det var trevligt.. 
I söndags var det N's sysslings 2-årskalas. Var jättetrevligt med god laxtårta, glasstårta å tilltugg. Å N älskade bubblorna hon fick med hem i sin barnkalas-godis-påse. =) Var fint väder, så vi kunde sitta ute tillochmed. (Helt otroligt nästan..) Barnen sprang runt å lekte å busade å grävde i sanden å åkte rutchkana å massa skoj. N trivdes som fisken i vattnet, å var på riktigt bra humör om man jämför med det usla humöret hon har varit på de senaste 2 veckorna ungefär..
När vi kom hem från kalasandet var det dags för nästa. Mamma, brorsan å Nat kom hit å firade min älskling lite granna på kvällen.. =) Var supermysigt. Vi åt tårta å kakor å satt å pratade. Han fick ett "drakfat" En stor drake med en glasskål på. Han har massa ur den serien som han fått i present. Så det passade ju bra. =) Av mej å N fick han en spikmatta. Japp, en sån där mode-grej. Men men.. Den ska ju hjälpa mot migrän å vara avslappnande, så om den bara hjälper liiiite granna, så är det ju bra. Kanske han slipper migrän å kanske han kan somna om kvällarna nu i fortsättningen.. Häromkvällen somnade han ju PÅ spikmattan. På golvet. Å sov i en å en halv timme.. Hmm.. Är nog inte riktigt så det ska bli, men men.. Då kanske den är avslappnande då.. (?)
Sen igår åkte vi med N's gammelmormor å gammelmorfar upp till farmor å L på Dal. Firade lite mera med god grillad mat, hemmagjord potatissallad (Som verkligen är MUMS! Tiggde med mej lite hem.. =P) å hemmakokt körsbärskräm å sen tårta på det.. =) Mätt blev man ju iaf.. =P N var på sisådär humör, inte riktigt på topp. Men det är två tänder till som håller på att spränga igenom i överkäken på henne nu, så det har säkert med det att göra.. *suck*

Idag har vi varit ute på lekt på lekparken med T & H. Sen gick vi hem till dom å när N inte fick ha hellikoptern, å H råkade slå till henne med den när han skulle gå, så kokade det över för henne. Å hon sprang ikapp honom å bet honom hårt i kinden..!! =O Värsta vampyren är hon.. Usch usch. Hon var verkligen arg. Men efter en stund fick H en kram å lite klappar på ryggen, så det var nog hennes förlåt.. Vi får hoppas att han inte blivit rädd för henne nu.. =S Men jag förstår honom isåfall.. Hon är ju som jag skrivit tidigare, en bulldozer. Hon vill ha sin vilja fram å hennes vilja är stenhård. Hon är inte bra på att kompromissa. Än. Vi jobbar på det. Jag får helt enkelt hålla mig i närheten, så att jag hinner få fatt i henne om hon blir sådär arg igen. För bitande, det tolereras inte! =( Men hon har bara bitits förut när det har varit tänder på gång. Det är väl droppen som får bägaren att rinna över.. Annars brukar hon hålla sig till att skrika å försöka ta tillbaka leksaken eller vad det nu är.. Det är tur att H är så förlåtande. Hoppas bara att hon inte har lärt honom det här nu.. =S Barn är ju snabba på att snappa upp saker som dom inte ska..
På eftermiddagen åkte vi in till VBG å hämtade råkopiorna på ettårsbilderna på N. De var inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Som jag skrivit förut, så log hon ju knappt på nån bild. Men vi har nog enats om en att ha som förstoring. Eventuellt köper vi en eller två mindre bilder oxå, att ge bort. Vi får se. Sen svängde vi in på överby å handlade lite. Kollade efter nya stövlar till N, men hittade inga som passade så bra. Å regnbyxor finns inte just nu i hennes storlek, tyvärr.. Dom har nog gått åt. Vi får se hur vi gör, för vi hittade ett par hela set med både jacka å byxa. Kanske det blir ett sånt till slut..
Sen köpte vi thaimat å åkte hem för att äta lite. N älskar morötterna. =) Så hon åt sig mätt på dom, så gott som.. Sen kom N's mormor hit å fikade lite. Å nu är det läggdags.

Det här var vad vi har haft för oss de senaste.. Bilder kommer i nästa inlägg.. Blir så fasligt långt annars..

Strax ska jag börja packa. Vi ska åka upp till Dal igen, med familjen L å stanna över natten. Älskling å J ska fiska, så får vi väl se vad resten av oss gör.. Hoppas det blir fint väder iaf, så man kan vara ute.. Svårt att roa en 1åring å en 2åring inomhus allt för länge. Men regnkläderna åker ju med, självklart.
Nu ska jag lägga in bilderna som jag lovat..

Grattis Älskling!

2009-08-10 21:46:02

Ja, grattis på min älskling som fyller år idag. =)
*puss på han*
Vi har haft kalas både igår å idag. Igår här hemma med lite kaffe å tårta, å idag uppe på Dal med hans släkt. Najjs najjs..


Bilder å mer om vad vi har haft för oss kommer snart..!

Piggelin

2009-08-09 04:21:44

Ja, nu är det mitt i natten, å jag å N är vakna. Hon vaknade vid 2, å har inte alls velat somna om.. Har dåsat till lite, men så fort vi närmar oss sängen igen, så spärrar hpn upp sina rödsprängda ögon, som hon inte alls vill stänga.. =S Så vi är vakna. Men nu är jag klarvaken, så det spelar egentligen ingen roll. Hon är tyst å smyger omkring här i halvmörkret.. Kommer å kryper upp i famnen imellanåt å vill gosa, kramas å pussas å bara sitta en stund. Så hon är ju inte direkt pigg, egentligen. Vill bara inte sova.. Men så somnade hon alldeles för tidigt på kvällen, så det är kanske inte så konstigt. Hon som somnat runt 21.30 det sista somnade redan 19.30 (!) efter att vi varit å handlat. Somnade i bilen, å vaknade inte när jag bar upp henne, så det var ju bara att lägga henne i sängen. Får väl se om hon inte blir trött snart igen.
Nu ligger hon på vardagsrumsmattan å kramas med Ior (som är större än henne) ser jättegulligt ut. Klappar han lite på huvudet å viskar nånting till honom. Min lilla underbara unge. *Kärlek* Nu ska jag göra en mugg nyponsoppa till henne å se om hon inte kan slappna av å somna snart.. Gäspningarna är långa nu, å hon gnuggar ögonen.
GodNatt!

Ännu en tand

2009-08-04 22:06:31

Ja, det var tandfeber hon hade, våran lilla älskling. För nu har den kommit igenom, å hon var feberfri både igår å idag.. Så idag var vi hos H å inflyttningsfikade lite med en hel drös ungar å mammor. =) Iaf 5 barn å 5 mammor å en pappa.. Det bjöds på nybakade kanelbullar som var jättemumsiga, å kaffe. N åt säkert tre bullar själv (Hon ääälskar kanelbullar)

Efter det blev det en promenad med mormor ner till slussarna å en fika där. Inte helt fel det heller.. =) Men vilket väder!? Var molningt å blåste lite, men ändå svettigt å fuktigt.. Blää.. Verkligen oväder i luften. Jag tycker att det kan braka loss ordentligt nångång.. Jag är en sån där väderkännare, som får huvudvärk å illamående när det är spänningar i luften.. =S Har haft konstant huvudvärk i fyra dagar nu.. =( Så jag längtar efter ett rejält oväder, så att spänningarna försvinner.. Å sen kan det få bli fint väder efter det.. Hade varit kanon. Men men.. Vi får väl se hur det blir..
Imorrn ska vi iaf ner till stan å träffa tant K.. Ska bli trevligt. Marknad är det oxå.. Dessutom har både jag å älskling tid på arbetsförmedlingen imorrn. Ska bli skönt att få träffa nån å prata om vad man ska ta sig för i framtiden.. Har ju bara FP till mitten av september..

Älskling har fått börjat måla i N's rum nu. En vägg är klar. Den lila nyansen vi valde för att det inte skulle bli för mörkt, ser lite rosa ut. *Paniik!* Men men.. Inget att göra nu.. Blir säkert bra när fondtapeten kommer upp, men det känns ändå lite jobbigt.. Den är ju mer åt det lila hållet, men inte så mörkt lila som jag egentligen ville ha.. Men det blev för mörkt med den mörkare nyansen, tyvärr.. Så vi valde den ljusa. Å nu ser den rosa ut..! =S Men som sagt, blir säkert bra i slutändan..
Har köpt två mattor nu oxå. En vardagsrumsmatta å en hallmatta. Blev betydligt trevligare hemmiljö med lite mattor. Vi har ju inte kunnat haft det, för våran lille kissekatt har ju inte gillat mattor. Men nu har han flyttat, å installerat sig jättebra hos sin nya matte.. Vi ringde å hörde hur det har gått, å det hade gått jättebra faktiskt. Vi var alla positivt överraskade att han tagit flytten så bra.. =) Å våran stora kissekatt älskar de nya mattorna. Han har svårt att bestämma sig för vilken han ska ligga på.. =P

Nej, nu ska jag ta en portion hallon-blåbärspaj som jag gjorde igår. Med massa vailjsås. Mums mums.. =)


Myser lite med mormor

Öppen Trädgård å feber

2009-08-01 22:19:44

Idag var det "Öppen Trädgård" ute på koloniområdet. Det innebär att alla trädgårdarna är fint iordning så man kan gå runt å kika, å att det är café, lotterier å loppis. =) Precis vad vi gillar. (iaf jag å mamma.. *haha*) Vann faktiskt lite på lotterierna oxå. Älskling vann ett penselset. Skitbra att ha nu när vi renoverar ju! Å så vann han 6 stycken kaffemuggar. =) Å jag vann en godispåse, ett presentkort på McD, ett presentkort på Etagegrillen, en diskborste å tre tändsticksaskar. Jag är helnöjd. =D Mamma länsade nästan varenda lotteri där *haha* Hon vann bl.a. en kaffebryggare, blomnäring, handdukar, godispåse, gummitofflor å presentkort.. Å lite till. Så det var en bra dag för lotterier idag. =)

Efter det så tog vi oss en tur ut till Torp Köpcentrum å inhandlade lite saker. Blev en lampa till N's rum, sån där pusselmatta att ha i hennes rum, ett sopset, en halkmatta till badkaret å så fika förstås. =) Å lite annat småplock som vi behövde.

Men vi märkte att N bara blev tröttare å tröttare å sov en massa, som hon inte brukar. (?) Nuförtiden är hon ju ett vaket barn, som bara sover en timme dagtid ungefär. Men inte idag. Å när vi kom hem å tog tempen så hade hon lite feber stackaren. =S Men hon har lekt å varit pigg ändå hela kvällen. Jag åkte ut till lotten igen, eftersom hon inte var så sjuk att inte pappa kunde hålla ställningarna. Fick oljat in sandlådan iaf. Så den är färdig för sand nu. =) Får väl se hur vädret är framöver, om vi ska vänta tills nästa år med det kanske.. Ingen idé om det ska regna, för då har hon ju ingen användning för den ändå.. Vi får se hur hon verkar imorrn. Eventuellt blir det väl att ringa sjukvårdsupplysningen å åka till akuten, eller så kanske vi kan avvakta till måndag å åka till vårdcentralen.. (?) Vi får se hur det verkar imorrn.. Kanske är det fler tänder på väg, som det var sist. Då hade hon ju bara feber en dag, sen var de borta på morgonen efter..

Nu ska jag gå å lägga mej på soffan en stund faktiskt..

Borås Djurpark

2009-08-01 21:56:37

I torsdags bestämde vi oss för att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Vi packade ihop oss, mamma å brorsan å åkte till Borås Djurpark. Det gick bra att köra till Borås, igen. Vi hade uppehåll å lite sol ett par timmar, men sen började det regna. Monsun-regn ungefär. Men på med ponchosar, regnkläder, stövlar å regnskydd å upp med paraplyerna å så fortsatte vi. Det gick kanonbra. Visst är det roligt med fint väder, men det var faktiskt inte nån fara trots att det regnade. Vi var optimistiska.. =) N somnade vid noshörningarna å vaknade vid lejonen igen.. Så hon missade en del, men men.. Hon var ändå nöjd, för hon fick se en massa "pippi" som hon älskar.. =) (Skator, kråkor, småfåglar, hönor, pingviner, strutsar m.m.. ALLT som har fjädrar å/eller flyger är "pippi" å hon blir sååå glad när hon ser en.. =) Sötnos!) Å så fick hon en mjukispingvin av mormor som hon satt å höll i hela vägen hem. Å den är ju självklart en "pippi" =)
Nåt som var mindre bra var ju antalet sittplatser inomhus på den enda restaurangen på hela stället. Det var låååångt kö in för att få bord kan jag säga. Vi hade tur att gå in INNAN det började regna, så vi fick platser relativt smärtfritt.. Men det var riktigt dåligt att det inte fanns nåt slags skydd alls över borden som stod utomhus. Hade ju räckt med parasoller, så hade man kunnat sitta där ändå.. Men men.. Vi hade ju plats, som sagt, så ska väl inte klaga egentligen..
På hemvägen sen började det verkligen SPÖregna. Gick inte att köra fortare än 50 km/h å det var ändå för fort för att se nämvärt, trots att vindrutetorkarna gick på högsta fart.. =S Men vi lyckades köra ifrån det ovädret med blixtar å åska å regnregnregn till slut. Sen sprack det upp å blev finare å torrare ju närmare hemma vi kom. =)

 
 
 
 

På kvällen tog jag mig i kragen å åkte till tant K, för en liten tjejkväll ihop med henne å L å E. (å farbror A som oxå var hemma..) Nice. Vi såg på Seven Pounds (Jäkla bra film, kan inte säga annat..!) å käkade grönsaker med dipp å lite godis. =) Hade jättetrevligt, å klockan hann bli massor innan jag kom hem igen. N å pappa hade busat hela kvällen, å hon sov så gott när jag kom hem. Men hon ville upp före kl. 6 på morgonen dagen efter. Det tyckte inte jag, så det blev till att somna om i våran säng. =)

Tomt

2009-08-01 21:43:38

Ja, det känns lite tomt nu. Utan min lilla kissemiss. Men men.. Vi hoppas å håller alla våra tummar att han trivs i sitt nya hus, som ensamkatt, med en stooor inglasad veranda att njuta av solen på. Vi ska ringa å höra hur det är med honom. Men inte förräns imorrn. Måste ju få ge dem ett par dagar..
Var skitjobbigt i fredags när Monika (nya matten) kom å hämtade honom.. =S Höll nästan på att ångra mig in i det sista.. =( Men jag måste ju inse att det är bäst för honom såhär. Å hon sa att hon kan tänka sig att leva med alla hans små konstigheter å skumma infall som han kan få. Å det lät ju bra. Men det är tomt, det är det. Å Aero undrar allt vart det där vita yrvädret till lillebrorsa har tagit vägen. Men han verkar ändå inte nämvärt upprörd. Som tur är. Vi hoppas att det förblir så..
Nästa gång vi åker till Dal ska vi svänga in å hälsa på honom..