En produktiv dag

2009-02-26 23:21:43

Idag har vi varit väldigt produktiva.. =) T är ju hemma pappaledig nu när jag är sjukskriven å inte får lyfta, så det känns nästan som semester eller nåt. Var längesen vi var hemma tillsammans alla tre, vardagligt. Men det är mysigt. Men inte idag, idag har det varit håll-i-gång.. Men det känns bra. Vi åkte iväg imorses å beställde en ny spis, å kom hem igen redan innan det första avsnittet av Hem till gården ens hunnit börja. *chock* (När var jag utanför huset med lillan å kom hem innan Hem till gården senast?? *Hmm..* Har nog aldrig hänt ännu..) Så när vi satt å tittade på det å väntade på att lillan skulle bli trött å vilja sova, så kändes det som att klockan var mitt på eftermiddagen.. Å så var det inte ens slut på förmiddagen än. (!!!)
Sen väntade vi på att brorsan skulle få besiktigat sin bil, å sen lånade vi den lite.. (Vår bil är ju död. Batteriet iaf.. *suck* Går inte ens att jump-starta den längre.. Stendöd.) ..å åkte å storhandlade på Maxi. Lilla N ville inte missa ett tillfälle att vara med å handla, så hon totalvägrade att sova, fast hon var jättetrött. Men hon hade roligt iaf.. =) Fick rida på pappas axlar lite, å det var superkul! Sen när vi kom hem åt vi middag (Pizza faktiskt, fy på oss..! Men gott var det..!) Å sen satte vi igång å plockade ut allt ur skåpen i köket. Blir nog till å börja riva ner imorrn om allt går enligt planerna.. Det svåra var ju att ställa de sakerna man behöver på ett lätt-tillgängligt ställe.. Men men..
Lilla N vägrade att sova på hela eftermiddagen, så hon slocknade redan halv nio.. Hoppas hon sover länge imorrn då. Hon har fått för sej att sju är en lagom tid att vakna om mornarna.. =| Vet inte om jag tycker det.. Jag tyckte att nio var lagom. Å de senaste har hon ju vaknat redan innan sju.. =S Sisådär roligt..

Imorrn ska älskling å brorsan hämta spisen på förmiddagen, å sen ska vi väl sätta igång med projekt köksbyte..

Nu ska jag kolla färdigt på IceRoadTruckers.. =)


Kolla in frisyren, lite Elvis-inspirerat.. Haha.. =)


Vilken bra leksakslåda..!
Det får plats både en bäbis OCH en massa leksaker..

9 månader på fettisdagen

2009-02-24 22:34:39


Nio månader idag.. Stora tjejjen nu..

Ja, idag var det fettisdagen. Två semlor har det blivit. Med vanilj. *mums* =)

Å dessutom är det nio månader sedan lillan kom till jorden.. Jisses, tiden rinner ifrån oss.. Men hon ger oss glädjestunder varje dag. Vårt lilla älsklings-monster *kärlek*

Imorses jagade hon upp sin pappa ur sängen halv sex.. (Äntligen nånting att glädjas lite åt för min del, som ju måste putta på honom, för jag får ju inte lyfta. Halv sex på morgonen är det fantastiskt att vara sjukskriven..) T har varit iväg å grejjat nu på kvällen, så lillans farfar har varit här å varit lyfthjälp. Först var hon lite reserverad mot honom, men vi kom på att dom faktiskt inte träffats sen jul ju.. (!!!) Inte så konstigt kanske då.. Men sen gick det hur bra som helst. =)

Nu är jag trött. Å mätt. (Semla mättar bra..) Så nu ska jag nog sova. Hoppas lillan tar lite sovmorgon imorrn.. *hålla tummarna* 

GodNatt!

"C" is for cookie..

2009-02-23 22:34:13


The Cookiemonster

Idag har vi bakat. Maaaaaassa bullar. Å lite sockerkaka. Inga kakor dock. Men mina älsklingar är kakmonster ändå.. =P

Nu är jag trött. Har varit vaken sen 6.15 när lilla monstret tyckte det var dags att gå upp å leka.. *phu!* Så nu ska jag gå å lägga mej. Ska bara ta EN bulle till.. *mums* =P Å ett glas mjölk såklart.


Pärlsockret var slut.. =S
Men dom blev goda ändå.. =)

GodNatt!

p.s. Imorrn blir det semlor..! Mera mums! =)

Helgen är slut..

2009-02-22 20:14:19


Sötnosen pratar för fullt.. (Å sitter aldrig still)

Ja, nu är då den här helgen oxå över.. Är helt slut, har varit full rulle hela helgen. Älskling å brorsan har varit två vändor till LKPG å hämtat det nya köket.. Samtidigt har S & L varit här å hjälpt till.. Å idag hade vi "extra"besök av M & M (*hihi*) å sen kom mamma en kortis å sen tant K å farbror A.. Å nu är jag helt slut. Ska slänga mej på soffan nu tänkte jag..
Vi ska försöka hålla lillan vaken en stund till, även om hon är jättetrött. För jag orkar inte vara uppe fem-sex gånger inatt igen. Hon har ju inte fått sova sina "normala" sovstunder på dagarna den här helgen, å det har märkts på nätterna å på humöret som inte riktigt varit på topp om dagarna.. =S Men nu ska vi väl tillbaka till rutinerna när det blir vardag igen.


Mamma, jag vill oxå vara med å slå på tangenterna..!

GodKväll!

Sjuk, men inte sängliggandes..

2009-02-20 13:47:50

Nej, sängliggandes är jag verkligen inte. Inte nämvärt sjuk heller.. Bara sjukskriven.
Lite ont i magtrakten å ska vila å inte lyfta bara..
Men nu längtar jag efter min lilla skrutt. Hon är ute på promenad med farmor. Dom har varit borta jääääättelänge. =S Jag har hunnit vila, tvätta, diska, dammsuga å hänga en tvätt. Å starta en ny. Nu vill jag att dom ska komma hem.
Gillar inte att vara ensam. Hade jag gillat det hade jag ju inte skaffat barn. Skönt med egentid ibland, självklart, men inte sån här påtvingad. =S Blää...

Å det snöar. Massa. Älskling har ju snöjour, så han lär ju bli sen hem idag oxå.. =S Han lär få skotta massa massa snö.. Stackaren.

Nu får jag hitta på nåt att göra innan jag blir galen. Kanske skura? Men får ha kvar skurhinken i badkaret, för jag får ju inte lyfta.. Hmm.. Det funkar nog.

(Kom hem!)

Livstecken

2009-02-19 16:31:14

Yes, I am alive..!
Överlevde operationen. Allt är bra. Tänkte bara lämna ett litet livstecken här..
Är hemma å ska ta blodförtunnande medel i fem dagar å låta bli att lyfta lillan.. På två veckor..!
(hmm.. undrar hur det ska gå, hon är ju en liten bärfis?)
Sjukskriven i två veckor.

Lillan är på promenad med sin mormor nu. I snöstormen.

Här är lite bilder.. Ni som är känsliga får väl blunda eller nåt..


Omplåstrad
(ignorera bristningar å blekhet å andra komplex, tack)
 
Å här är dom jäklarna som plågat mej.. =S
Men nu är dom utanför kroppen.. *mohahahaa* (elakt skratt)
Å dessutom är jag en gallblåsa fattigare. Men det gör inget.

Nu kom dom in igen. Får bli en fikastund nu. Å gos med mitt lilla monster.. =)

Operation imorrn..

2009-02-17 21:20:15

Ja, imorrn ryker den. Gallan alltså. Bort, bort bort med skiten!! Nu vill jag inte ha några mer problem. =S

Så bloggen kommer väl inte uppdateras sådär jättebra på ett par dagar nu.. Men ni vet ju varför.

Hoppas ni håller tummarna för mej. Nu ska jag mysa lite i soffan innan det är dags för sista duschen med Hibiscrub. BTW, dom har INTE tänkt på att vissa personer har skittjockt å långt hår. Halva flaskan gick åt till håret. =S Å dessutom så kan ni ju föreställa er hur håret blir när man duschar å tvättar det med enbart desinfektionsmedel. Så känns mitt hår nu. =( Kommer ta mej flera veckor att få ordning på det igen.. *suck* Men det är kanske mitt minsta problem.. =P Värsta I-lands-gnället.. *skärpning*

Föressten så har vi köpt ett kök nu. Det kommer bli skiiitsnyggt. Bara så ni vet. =P Så nu får vi lägga in turboväxeln (efter att jag återhämtat mej från op då förståss..) å göra färdigt lillans rum, så vi kan börja riva ner väggar å grejjer å sätta upp det nya köket. =)

Nej, nu blir det nybakade minibaguetter å oboy.. *mums* Ska njuta ordentligt, för jag får säkert inte äta på en gång sen efter op.. Där var det där ordet igen. Fasta. *blää..* =P

GodNatt!

Nu är det på gång..

2009-02-16 22:22:06

 

Ja, nu har vi fått tömt ur hela lilla N's blivande rum. =) Å börjat riva tapeter.. Det är väl så gott som färdigt, så imorrn ska jag måla väggarna med grundfärg om jag får tillfälle.. Lilla N ville gärna vara med å grejja inne i sitt rum, hon röjde runt som en tok i över en timme.. *haha* Hon trivdes därinne iaf, det bådar ju gott.. =P (De blå tapeterna är alltså dom som ska rivas ner.. Tog bilderna innan vi kommit igång med rivningen ordentligt..)

Förut idag fick lillan tag i skeden när hon skulle äta mat. Det resulterade i det här:
 
Pasta med tomat&mozarella-sås över hela stolen. Å över HELA ungen..
Men kul hade hon.. =)

Som en konsekvens av detta fick hon bada:
  
Ja, i vasken. Jag kan inte bada henne själv i badkaret. 
Eller.. Kan å kan. Ryggen pallar inte.. =S Men vasken funkar utmärkt. =)

 
Sen gosade vi i handduken en lång stund *mys*

Nu sover både lillan å pappan. Jag sitter uppe å bloggar. Kanske skulle jag hänga upp den sista tvätten å sen gå å lägga mej jag oxå. Måste bara kolla när det var jag måste börja fasta inför op. Hoppas jag får äta imorrn oxå. *hatar fasta* Efter mina fastande sex dagar å sju nätter på sjukhuset sist, så har jag blivit helt knäpp. Så fort nån nämner ordet "fasta" så blir jag skithungrig.. =S Så nu får jag nog göra en macka först, innan jag går å lägger mej.

GodNatt!

Alla hjärtans dag

2009-02-14 22:11:45

Nej, det blev inget kök. Det var för litet för att passa här.. =S Lite vemodigt, men vi letar vidare..!

Igår fick jag post. Från VästraGötalandsRegionen..
Det var min operationstid. Den är den artonde februari. (18/2 alltså..)
 PÅ ONSDAG!!!
Jag bara: What???

På onsdag redan? Hur ska T hinna få ledigt? Hur ska vi hinna fixa barnvakt? Hur ska jag hinna förbereda mej mentalt..?? *muttrar* Jäkla skit-sjukvård. Först får man vänta tre månader på en op-tid, sen får man bara några dagar att fixa ledighet å grejjer.. =S Fick iväg till apoteket då, å köpa Hibiscrub. Å Fragmin skulle jag köpa, det sa dom i november till mej. Men fanns det nått e-recept på det då? Nej, såklart inte.. *suck* Så nu måste jag ringa kirurgen på måndag. Hade visserligen tänkt göra det ändå, för jag vill veta lite om hur det ligger till med vinterkräksjukan.. Vill INTE ha vinterkräksjuka som nyopererad.. *skaka på huvudet* Säger dom att dom har det kvar, så skjuter jag nog upp tiden. Jag är livrädd för vinterkräksjuka.. =( Då får jag leva på vatten å bröd tills jag får en ny tid.. (inte för att jag gjort det hittills, men..)

Eftersom vi ändå var på apoteket på Överby, så passade vi på att ta en fika på EspressoHouse, som helt plötsligt växt upp som en svamp ur golvet utanför apoteket.. (?) å där hittade jag världens sötaste allahjärtansdags-bakelse/muffins, med polkagrissmak. Så en sån var jag ju bara tvungen att köpa till min valentino.. =) Han som ääääälskar polkagrisar. *haha* Så det passade utmärkt. Han har inte smakat på den än, men vi ska ta en liten mysfika nu snart, efter att lillan somnat.

På tal om hennes sömn, så var det bara en katastrofnatt. Nästa gick bättre, även om hon vaknade vid två.. Men med lite vaggning av pappa så somnade hon om ganska fort.. (å vi pustade ut..) å sov gott till morgonen..

Har glömt att uppdatera lite vad vi har haft för oss de senaste dagarna.. För det har hänt massa annat än det jag skrivit i bloggen hittills.. Först i onsdags tog vi en snö-promenad tillsammans med tant K. Sen efter det fikade vi lite, å när hon var tvungen at gå så kom T & lilla H å hälsade på å fikade med oss. När papporna kom hem blev det kinamat. Lite sådär lagom vardagslyxigt. =P Sen bakade jag muffins halva natten (nej, det tog inte ens en timme, men det kändes som halva natten.. *haha*) å på torsdagen kom A & ännu mindre H hit å fikade en stund med oss. Det var trevligt. Vi är ju gårds-grannar.. =) Så lilla N å minsta H kommer säkert att leka ihop här ute på gården sen när dom blir lite större.. =) Sen hade vi ju katastrofnatten där mellan torsdag å fredag. Å på fredagen var jag lagom mos i huvudet. =S Å då var T,H & J så snälla att dom ville bjuda oss på middag. Å det tackar vi aldrig nej till ju.. =P (För T lagar grymt god mat varje gång..!) Likaså den här gången.. =) Det blev "T's special" Bankad fläskfilé fylld med vitlökåörter-philadelphia, klyftpotatis å sallad.. *mumsmums* Sen var vi proppmätta. Å klockan hann bli ganska mycket så vi åkte hem. Idag har jag å mamma å stora N varit på vår traditionsenliga loppis-secondhand-runda.. =) Blev allt några fynd idag oxå.. En leksaksförvaring (limegrön/gul, skittuff!) några träklossar å nya kaffemuggar. Efter vi kommit hem blev det semlekrans-fika här hos oss, å sen en promenad med lilla N å mormor. Sen gjorde vi middag. Det fick bli potatisgratäng å stekt fläskfilé.. Det blev mumsigt värre.. Å så lite chokladfromage till efterrätt..
Sådär. Nu är det uppdaterat. =P

Nu ska vi fika lite.. =)
GodKväll!

P.s. Grattis till nytillskottet, Lisa & Mats! Vad ska lilla godingen heta? Hoppas Nemi å lillan blir bra kompisar nu..! =)

Kök

2009-02-13 12:59:03

Vi har kanske köpt ett kök.

Ojdå.

T ska åka å titta på det sen. Det ingick vitvaror, vilket innebar splitternya kyl å frys å en diskmaskin. Å en spis, som inte passar här hos oss.
Men vi har ju redan en spis, så det gör inget.
En fläkt var det oxå. Å en massa luckor å skåp å sånt..

Vi har kanske ett nytt (bättre begagnat) kök snart alltså.. =)



P.s. Lilla monstret sover fortfarande.
Hoppas hon blir utvilad av sin tupplur. För vi ska åka till T, J & H å äta middag sen.
*behöver komma ut å träffa lite folk känner jag*

Varför sover hon inte..??

2009-02-13 12:49:44

Nu är jag sååå trött alltså. Mitt lilla monster vaknade kvart i tre i natt å tyckte att det var en bra tid att gå upp å leka med mamma.. Å när mamman bara vände sej om i sängen å tyckte att lilla monstret kunde somna om själv, så ställde hon sej upp å började babbla på högsta volym tills mamman gick upp. Sen lekte monstret på golvet mest för sej själv, medan mamman kollade lite på tvn, å försökte vila ändå (INTE lätt ska ni veta..) Sen vid kvart i sex när pappan kom å sa hejdå för att åka till jobbet, började lillan bli trött. Men ändå ville hon inte sova. Så jag la bara ner henne i spjälsängen för att få gå på toa innan jag skulle få bära å bära å bära å sjunga å nynna å sjunga å bära mera.. *vet hur det brukar vara* Hon skrek, men jag satte på mobilen, å när jag kom ut från toa igen så var det tyst. (?) Då hade hon somnat om själv.. Då kunde jag inte vara irriterad på henne mera. Hon var så söt, när hon låg där..
MEN.. Hon vaknade tio över åtta igen. *svordomar* Tänkte ju att hon kanske skulle sova längre eftersom hon inte sovit på halva natten.. Men nej då. Piggelin, men kinkig vaknade hon å det var bara för mamman att ta på sej sitt allra gladaste leende å låtsas som att det inte var några problem. Den fasaden börjar spricka nu, känner jag. Huvudvärk å världens gnälligaste bärfis-monster.. Hon vill inte vara på golvet, men hon vill inte vara i famnen heller.. Gråter å skriker å ålar omkring i famnen. Jösses alltså.. Vilken vilja hon har. Synd bara att hon inte vet vad det är hon vill.. *sucka* Nu la jag ner henne i spjälsängen igen. Får vi se om hon kan somna själv igen. Hon är nog grymt övertrött tror jag.. Hör att hon låter lite därinne, men ingen gråt än iaf..

-----avbrott-----

Nähä. det gick inte.. Å ändå är hon SÅÅÅÅ trött.. Nu har det gått en å en halv timme senare än hon brukar sova första tuppluren.. *suck* Jag får höja musiken på radion..

*bära bära sjunga bära nynna bära*

Pulka-premiär

2009-02-10 17:19:27

Ja, nu har vi varit ute i en timme å åkt pulka.. Eller.. Det var ju lilla N som åkte pulka, jag å mormor turades om att dra å ta emot.. För självklart åkte lillan i en backe! Å det var skojjigt tyckte hon, skrattade massa när det gick fort.. =)

Lite skeptisk i början
Kortet blev lite mörkt..


Dagens outfit: bäbis edition =P

Nu sitter hon här i mitt knä å kikar när jag bloggar.. Trött som bara den, men vill inte sova.. Haha.. Så söt, min lilla trollunge..! *kärlek*
Vi lyssnar på Volbeat å diggar, å snart somnar hon säkert.. Det brukar hon göra när det är hårdrock..
Mammas å pappas lilla hårdrockar-bäbis som älskar att lyssna på bandit.se =) Hon är så rolig om hon hör en låt som hon känner igen, så börjar hon digga å dansa som en tok å ler med hela ansiktet.. =)

Nu ska vi mysa lite i soffan å lyssna på hårdrock så hon somnar snart..

Snö snö snö..

2009-02-10 12:18:43

Ja, nu snöar det ordentligt här. Jag var inte direkt sugen på det. Tyckte att det kunde varit i december, men nu kvittar det ju liksom. Men men.. Kanske vi får användning för pulkan N fått ändå då.. =P Så idag är det pulkaåkning på schemat i eftermiddag. Hoppas det inte börjar töa helt plötsligt bara.. =S

Funderar på att baka. Hittade mitt recept på goa vaniljbullar igår, å blev så sugen. Men det tar emot lite.. Det blir alltid en himla massa disk, å det är ju det tråkiga med bakningen. Blir bättre sen när vi gjort iordning köket, då ska jag få en diskmaskin har älskling lovat. =) Annars har jag inget emot att handdiska, men det ser ju så mycket ut med alla bunkar å allt när man har bakat..
På tal om kök, så hittade vi ett JÄTTEbilligt på nätet. Vi ringde direkt, men det var två före oss som hade paxat. =S Men vi håller tummarna att dom ska få kalla fötter.. För det skulle bli bra med dom luckorna i vårat kök.

Funderar på vad jag ska göra till middag. Igår gjorde jag ju pannkakor, det var mums, men inte så nyttigt kanske.. Särskilt inte eftersom vi hade grädde å sylt på dom. =P Men det var mumsigt. =) Men idag får det bli nånting bättre.. Älskling blir väl iofs sen, för han har ju snöjour efter jobbet.. Stackarn. Inget kul.. Men bra för det blir ju extrapengar..
Får bli kyckling idag tror jag.. Det är ju mums. =)

Nu vaknar väl snart mitt lilla monster, så jag ska försöka hinna slänga i mej lite lunch nu..


Massa snö på gården..

Helg

2009-02-08 11:23:42

Igår började vi röja i lilla N's rum. Eller rättare sagt, det rum som ska bli hennes. Vi hann inte så långt. Jag var totalt överoptimistisk i förra blogginlägget. Men idag ska brorsan komma hit å hjälpa till, å kanske M skulle komma förbi å röja lite. Då kommer vi iaf en bit framåt.. Det tar myyycket längre tid än man tror. *suck* Men vi fick iaf plockat iordning därinne igår, å slängt en massa skräp som samlats där (det har fått extraknäcka som förråd) å sorterat lite grejjer å lådor. Så det är förberett för rivning å takmålning nu iaf. Får vi se ikväll hur långt vi hunnit..

Lilla N är snorig. =S Ånej. Igår kväll hade hon lite feber oxå, men inget som verkade påverka henne.. Hon kändes varm å när jag tog tempen var den på 38.3.. =( Hon har varit lite gnällig å så, kanske är det fler tänder på gång? Fast hon är ju snorig oxå. Så det är säkert en förkylning då. Den första isåfall. *suck* Vi vill inte ha några förkylningar..! Blää.. Hoppas det går över snart. Idag hade hon ingen feber på morronen iaf.. Men nu sover hon gott.

Nu ska älskling iväg å laga bilen lite. Kan vara bra med fungerande lampor på besiktningen nästa vecka.. Jag ska passa på att slappa lite i soffan faktiskt. Behöver inte laga nån mat idag, för min snälla mamma ville bjuda oss på middag. =)
Å om vi skulle bli hungriga ikväll, så finns det maaaaassa hemlagad köttfärssås å spagetti kvar sen igår. Blev en jättegryta full. Bra å ha i frysen liksom.. =P

Oj, nu skiner solen. *chockad* Det var längesen man fick se den.. Ska sätta mej i fönstret å suga i mej lite vitaminer då.. =P

Trevlig söndag!

Kanske är dags?

2009-02-06 22:28:20

Ja, nu var det faktiskt ganska många dagar sedan jag bloggade.. Men det har inte hänt så mycket, så ni har inte missat nåt.. Livet har rullat på. T & H var här i tisdags oxå, blev promenad å middag. Lax å potatis. Mums. =)  I onsdags var vi till A & L å fikade. Lilla L är ju bara för söt. Men trött, så hon somnade.. I torsdags hände inte så mycket. Vi var bara hemma, jag hade huvudvärk å lillan var på topphumör å superbusig. Idag har vi varit å köpt provfärg till lillans rum. Blev två olika nyanser. Så imorrn ska brorsan komma hit å hjälpa älskling att röja å riva å grejja, så förhoppningsvis får vi provmålat på kvällen.. =P *kanske överoptimistisk nu(?)*
Imorrn blir det en tur på loppis med mamma å Natalie igen. Har blivit vårt lördagsnöje. =) Sen hem å grejja lillans rum.
Sådär, nu är ni uppdaterade. =P

Nu springar lillan omkring i gåstolen som en galning å kör in i allt (inklusive katter, bokhyllor å mina tår..) troligtvis håller hon igång för att hon känner att hon börjar bli trött, men hon vill inte sova. Så var det igår kväll. Fick kämpa rätt bra för att få henne att somna. Hoppas det går lättare ikväll..
Nu blir det lösgodis å cocacola å mysa i soffan med familjen. =) Härlig fredag..


Nu är det brunt..
Inte så fint. Inte på mej iaf..
Hmm.. Den bilden blev lite skum, ser ut som att jag har klippt av det, men det har jag inte.. Ifall nån nu skulle tro det.. (?)
Jag har iaf köpt ljusare färg nu, så jag ska bara muta nån att hjälpa mej att göra slingor. =P


Lilla N & lilla H "hjälper till" med dammsugningen.
Inte så lätt för mej med två busungar hängandes i sladdarna..



Dagens middag: Korvstroganoff å ris
*mums*



~*Busungen*~
*kärlek*


GodKväll!

Måndag 2/2 -09

2009-02-02 22:24:55

Idag har vi varit ute på promenad med T & H.. Låååång promenad. Vi kunde inte riktigt enas om HUR lång, men vi vet att vi gått 8800 steg ungefär.. Å det är ju ganska långt. =) Sen gick vi till affären å köpte ingredienser till en kyckling-å-pitabröds-middag, å så lite fika såklart. =P Sen åt vi, å barnen oxå.. Å sen kom papporna hit å så blev det fika. Mysig dag. Vi gör om det imorrn.. =)

Ah, har lite ångest över det här med ny barnvagn. Vet inte vad jag vill ha. Förut var jag helt bestämd, å sen fick jag se utbudet. Skit oxå. Nu har jag så många alternativ så jag har slutat att tänka på det nästan. *velig* Så nu har jag nog lagt det på is. Vi ska få cangaroons sittdel monterad snart iaf. Å då har vi ju en vagn som kommer funka framöver. Så det är ju inte så bråttom. Kanske till senvåren/försommaren.. Eller nåt..

Har färgat håret oxå. Blev inte så som jag tänkt mej. Blev för mörkt. Ser inte mej själv som en brunett faktiskt. Tycker inte att jag passade så bra i det. Får bli lite uppljusning med slingor nåndag. När jag orkar.. =P

Nu ska jag mysa med lilla N innan hon ska sova.


Lilla N & lilla H väntar på mat


Lilla N slappar i soffan i pyjamasen

Strax läggdags.
Syns på den halvt frånvarande blicken..
Snygg stil iaf.. Haha. Sötnos.


GodNatt