Nytt hem

2009-07-27 22:19:35

På fredag flyttar han. Vår lilla kissemiss. Hon som var här idag å kikade på honom ville gärna ge honom ett nytt hem. Hon har ett hus på landet, inte så mycket trafik, särbo å en vuxen son, en inglasad veranda å var verkligen jättesnäll å trevlig. =) Det kan nog inte bli så mycket bättre, egentligen. Inte för honom. Jag är övertygad om att han kommer att trivas toppenbra där. Å det är det som är huvudsaken. Så vi har några dagar på oss att gosa å mysa å skämma bort honom innan han ska flytta på fredag då..
Det blir bra. *intalar mig* Men jag kommer ju sakna honom massormassor.. =S Min fina lilla kisse.. Men men. Som sagt, huvudsaken är att han mår bra.

Ikväll skulle pappa ut en sväng (till brevlådan bl.a.) så mamman skulle lägga monstret. Gick inget vidare. Nu sover hon, efter att pappa kommit hem å tagit över läggningen. Suck. Vi är fast i rutinerna.. Både på gott å ont det där med rutiner.. Hör hur hon ligger därinne å hulkar å snyftar tyst i sömnen.. Mammas lilla älskling. Men nu sover hon iaf.

Imorrn ska vi nog ut i skogen en sväng. Plocka lite blåbär. =) Om vädret tillåter förstås..

Nu ska jag slappa i soffan..

Ullsaxarna i Borås

2009-07-27 10:48:53

Borås vapen

Vapnet för Borås Stad är idag samma som före kommunsammanslagningen 1974. Vapnet har funnits sedan 1939, men leder sitt ursprung mycket längre tillbaka i tiden.

I ett privilegiebrev för Borås undertecknat av Gustav II Adolf den 25 maj 1622 beskrivs vapnet som "...twå ulle Saxser, den ene medh udden nedh åt, och den andre medh udden upwände..."

Från den beskrivningen skapade Riksarkivets heraldiska sektion vapnet så som vi ser det idag; två ullsaxar av silver på en röd sköld.


Ullsaxar i vapnet för textilstaden Borås verkar ju helt naturligt. Skälet till att det blev ullsaxar i vapnet är emellertid ett annat. Borås grundades för att legitimera gårdfarihandeln, och knallarna hade mycket smidesvaror att sälja. Det var alltså smide och inte ull som saxarna symboliserade den gången.


Källa: www.boras.se

Jaha, då har vi alla lärt oss någonting idag då.. (Iaf alla ni som inte redan visste..)
Det var lite mer som jag å Jonas gissade på, att det hade med hantverk att göra, å inte så mycket med får..

Nu ska jag göra lunch. Eller brunch kanske det blir.. (?)  Är vrålhungrig, hoppade över frukosten idag..

Hemma igen..

2009-07-26 23:52:49

Ja, vi gav oss iväg strax före 10 imorse. En timme å trekvart tog det att köra de knappa tio milen till Borås. Det gick jättebra, å N somnade faktiskt till en timme ungefär i bilen. (=underhållsfri *pusta ut*) Hittade tillochmed rätt inne i staden, å till slut även ett parkeringshus där man fick stå längre än två timmar. Verkar som att alla i Borås hinner göra sina ärenden på två timmar, för det var det enda jag kunde hitta. förutom det långtidsparkeringshus som jag snubblade över.. (?) Men måste ju säga att centrumet i den staden är en smula tråkigt. Å jag kunde ju aldrig för mitt liv föreställa mig att det skulle vara stängt ÖVERALLT på en söndag. Bara för att det var söndag liksom.. Vi blev lite chockade. Men men.. Mötte upp Mimi & Jonas å vi spatserade runt ett bra tag för att leta efter nåt öppet fik (som inte var en pub, full av högljudda Elfsborgs-fans. Var nämligen match mot Djurgården idag..) Hittade till slut ett "Tant Grön" så det fick det bli. Sen gick vi en promenad å hittade en park med en lekpark, så där satt vi å pratade å N lekte en stund. Sen gick vi mot centrum igen, å hittade ett annat fik, till slut, för vi var kaffesugna. =P Sen somnade N i vagnen, å vi satt på torget å pratade en stund. Sen åkte vi hem. Å hittade lätt ut, å tog oss hem helskinnade, om än lite trötta. =) Stannade bara en gång på hemvägen, för N blev lite hungrig. Å hon tröttnade när vi var typ 1 mil hemifrån, men jag lyckades avstyra gråten till slut. När vi kom hem hade N en massa energi, medan hennes mamma var helt trött i huvudet. Så N ringde (med lite hjälp av mamma) till mormor å fråga om hon fick gå dit å leka en stund. Så hon spenderade resten av kvällen där, så mamma fick vila sitt huvud lite. *sköönt..* Men nu kommer vi sakna dem tills nästa gång vi ses. Förhoppningsvis skulle nästa tillfälle dyka upp redan i augusti, så vi får väl se.. =)
Tack för idag, vänner! Roligt att träffas å tjöta..! Vi saknar er redan.. =S

Nu till lite tråkigare saker.. =S Imorrn kommer det en "spekulant" å ska hälsa på hos oss, å mest på lille katten. Hon verkade jättetrevlig på telefon, så vi håller tummarna för att han kanske skulle kunna tänka sig att flytta dit. Hon bor inte så förfärligt långt härifrån heller, å det känns ju bra. På vägen upp till stugan på Dal, så kanske man kan slinka in å hälsa på om saknaden blir för stor.. Men vi får väl se imorrn, vad hon tycker å så..

Nej, kan inte avsluta med sånt trist. Får väl berätta att min älskling har målat lilla hallen färdigt idag, å satt upp hatthylla å målat elementet. Å spegelväggen var på plats när vi kom hem. =) Å så kikade vi lite på internet, å hittade ett klinkersgolv, hyffsat billigt. *tummen upp* Det blir nog bra det här..

Har jag skrivit föresten, att N somnar själv i sängen nu? Vi behöver inte bära å kånka på henne längre. *göra vågen* Pappa bara gosar lite med henne först, så hon kommer ner i varv, å sen lägger han henne i sängen å lägger sig i våran säng å bara väntar. Så somnar hon helt själv. Det är toppen! (Skriver han, för det är pappa-göra att ta hand om läggningen på kvällarna..) Å jag gör samma när jag lägger henne. Så nu slipper vi bära runt på ett tungt 12-kilos-bylte tills hon somnat. =) Har fungerat toppen de här två veckorna ungefär, som vi har provat. (Kommer ju säkert att sluta funka nu, bara för att jag skriver om det, men men..)

Nej, nu ska jag sova.
GodNatt!

p.s. Vad är "fårsaxarna" för nåt? Får nog snoka lite på internet imorrn.. *nyfiken*

Packat å klart (Borås imorrn..)

2009-07-26 00:21:57

Jag ska strax hoppa i säng. Har varit uppe i varv, idag IGEN. Eller ja.. Ikväll iaf.. Har hållit på att packat å ordnat inför morgondagen. Det ska ju bli en tripp till Borås å träffa Mimi. Äntligen. Längtar verkligen..
Men tillbara till packandet:
För att, ensam, kunna roa en ettåring i bilen i sammanlagt ungefär 4 timmar (*ohmygod ohmygod*) så har jag packat å fixat hela kvällen. Iaf sen N somnade. Ingen idé att göra sånt medan hon är vaken. Hon är sååå hjälpsam. *ehurm* Jätteduktig är hon, men det blir inte riktigt så som jag vill då.. =P
Men har iaf fixat med några leksaker, saft till både dit å hemväg å mutor. Ja, mutor. Det lär behövas. Vi ska ju inte åka när hon är trött, utan snarare när hon är så gott som nyvaken. Så då lär jag behöva lite kex å festis att muta med i bilen.
Sen har jag ju fått packat regnkläder å regnskydd å allt sånt. Å solskyddskräm. Alltså, jag HATAR att man inte vet vilket väder det blir, så att man måste förbereda sig för allt.. *blä*. Blir ju tre gånger så mycket packning då, än vad som behövts annars.. *suck* Men men.. We are prepared för det mesta nu..

I förmiddags var vi ute på promenad med T&H. Blev en runda, å sen ett stopp på en lekpark för att de små hade massa spring i benen. Iaf N. Men hon har ALLTID spring i benen. Haha.. =) Men det var trevligt, även om vi fick lite regn på oss.. Barnen åt frukt å mammorna fikade på smörgåsar. Å barnen lekte jättesnällt. Faktiskt. Inga slagsmål idag. Det går åt rätt håll detta.. =) Blev mååånga vändor i rutchkanan oxå. N ääälskar att åka rutchkana. Å H gillade att gå upp för trapporna. En perfekt kombination alltså.. =P Jag fick stå å assistera i nerförsåkningen, å T i trappan. Sen blev det gungbräda. Det tyckte N var superroligt oxå. Å satt så bra å höll sig i helt själv, så mamma kunde ta lite kort. =)




Våra busungar <3


N fick en nektarin att mumsa på..

Nej, nu är det godnatt som gäller för min del..

Fotografering å stress

2009-07-24 23:30:57

Ja, idag har jag mest bara stressat, heeela dagen. *puh!* men nu är den här dagen snart slut, för jag ska gå å lägga mig strax..

Men idag var det iaf dags för ettårsfotograferingen. I Vänersborg. Men först fick jag hasta iväg till Överby för att köpa ett par strumpbyxor. Vi tvättade N's leggings igår, å dom kom ut ljusblå (?) ur tvättmaskinen. Måste funnits färgpartiklar kvar i maskinen, för jag tvättade de vita leggingsen ensamma i tvättmaskinen.. Ja, inte vet jag vad som hänt, men blåa var dom iaf. Skit oxå. Så det var bara att stressa iväg medan N sov sin tupplur. Å sen stressa hem igen. Å fastnade ju såklart i broöppning.. =S Å sen fastnade vi i broöppning i Vänersborg OXÅ. Helt f-ing amazing. Men vi hann. Tre minuter över tre kom vi in. *puh!* Å det gick faktiskt riktigt bra, N grät ingenting. =) Men inte log hon nämvärt heller.. Men det kan ju bli fina bilder ändå. Det var kanske inte så smart att låta henne posa bredvid en massa spännande leksaker. Hon var ju helt inne i sig egen lilla värld, å då är det inte så lätt att bryta koncentrationen. Men fotografen var totalnöjd. Så då gick det säkert bra.. =) Hon fick en massa beröm för att hon var duktig å stod på rätt ställe, å att hon pratade så duktigt å för att hon kunde alla rörelserna i "En kulen natt" å "imse vimse spindel" å "dansa lilla nallebjörn". (Ja, vi försökte verkligen med allt för att få henne att le..) Men inget hjälpte. Men vi hoppas att han lyckades fånga nåt leende på film iaf..

Sen åkte vi hem å hämtade allt jag glömt (typ huvudet å förståndet kändes det som.. =S) å sen iväg till Överby igen för att träffa N & E innan de åker hem igen. Blev fikastund å matning av hungriga barn, å sen lite fönstershopping. Kommer sakna dom när dom åker hem igen.. =S Men har bestämt att vi ska åka till dem en sväng i sommar iaf. Så nu har vi nåntingt roligt att se fram emot. =) Träffade ju dem igår oxå. Hemma hos E's farmor. Det var trevligt. Synd bara att han var så trött så trött, å inte orkade leka så mycket med N. Men det får bli sen när vi kommer å hälsar på.. =)

Efter fika å fönstershopping promenerade vi ut till lotten å hälsade på mamma lite. Blev en ganska kort visit, för det började regna. =S Men var bara en pytteskur, men hade ju glömt/lämnat alla regnkläderna hemma, så det var änna ingen idé att vara kvar, för då hade N blivit genomblöt. Så då åkte vi hem. Å då somnade hon såklart i bilen. Attans. Så hon somnade inte förrän 23.00 ungefär ikväll.. =S Å nu är jag skittrött, har huvudvärk, å svårt att varva ner känner jag. Nej, ska ta min bok å gå å lägga mig å läsa lite, å hoppas att John Blund kommer snart..

Imorrn ska jag iaf träffa T & H en stund. Alltid trevligt. =) Får se om N har vaknat till 10 (hon somnade ju så sent, så det är inte alls säkert..) då får hon följa med. Annars får hon å pappa komma senare..
Får väl bjuda på en bild iaf.. Annars ser inlägget så tråkigt ut..


.
N på slusscafét. Med sin favorit-fika: kanelbulle =)

Nej. Sängen var det, ja. Bums
GodNatt!

Min lilla pälskling.. =´(

2009-07-22 00:41:05

Ja, egentligen är han ju VÅRAN pälskling. Men mest min. *lite ego* Min lilla kissemiss.. Nu har vi bestämt oss. Vi ska försöka hitta honom ett nytt hem. Han mår inte så bra här. Vi har kämpat å kämpat å kämpat i ett år nu, men det blir ju aldrig bättre. Han är inte så bra på att anpassa sig till vårt nya liv, med N. =( Så det är kanske det bästa. La ut en annons på blocket förut, har redan fått två svar. Känns lite bra iaf. Att nån är intresserad av att ta sig an honom. Att bli hans nya familj. Usch, det här känns skitjobbigt. Jag kanske ändrar mig. Vi får se. Hoppas ju in i det sista att det ska bli bättre.. Har inte gråtit såhär mycket på länge.. =( Min lilla bäbis.. Det känns verkligen som att sälja/ge bort sitt eget barn. Han har ju varit vår i två år (eller lite mer kanske..)
Nej, nu får jag ta mig samman. Gå å lägga mig, å sova på saken. Tror ju knappast att det känns annorlunda imorrn iofs..




Lotus - vår pälskling

Framsteg å bakslag

2009-07-20 23:45:52

Nu har N lärt sig av sin pappa hur man gör för att locka på katterna. Man säger "piiizz piiizz" å gör "komhitkatten-rörelser" med fingarna. Eller så går man å hämtar ett snöre. För våra katter är galna i snören. Då kommer dom rusande, å då kan man leka med dom. Iaf med vår svarta katt, den vite är inte riktigt lika intresserad när han ser att det är N som håller i snörändan. =P


Leker med katten


Klappa fiiiint.. =)

Han är en utomordentlig barnvakt, den katten. Men vi har inte vågat lämna dem utan uppsikt, för N har lite svårt att behärska sig med själva klappningen fortfarande.. Då skriker hon gärna i sin supermegafalsettröst, å när katten vill fly, så håller hon kvar honom i svansen, stackarn.. =S Så det är under kontrollerade former som de två får leka ihop. Men han kommer alltid tillbaka å vill leka mera, så det är nog ingen fara..

Hela helgen har hon gått runt så sagt "ballong ballong" å pekat på sin ballong. Så det har hon lärt sig att säga ordentligt nu. Å så säger hon ju "byta blöja" å nickar, om man frågar om man ska byta blöjan.. =) Å nu vet hon vart foten, tå, näsa, mun å öga är nånstans, å kan peka ut dem. Fast på öga, så pekar hon på (i) mina ögon, men hon vet ju ändå vad det är.. =P Å så vet hon vart "babyfläsket" är, tack vare pappa.. Då drar hon upp tröjan, tar ett redigt tag i den lilla lilla bilringen å skakar.. Haha. Hon är väldigt söt när hon gör det. Ska se om jag kan få nån bild på det..
Å N ääälskar våran fläkt. Såhär ser det ut när vi startar den:


Haha, alla bilderna var så härliga, så jag kunde inte välja ut nån specifik.. Fick bli allihop. =)

Å N somnar ganska lätt själv nu om dagarna. Om än lite omständigt kravlande runt i soffan. (eller sängen, men igår var det soffan..) Men jag gjorde ingenting, bara satt å kikade på henne, så hon inte skulle ramla ur soffan, å helt plötsligt låg hon helt still. Jag trodde hon tittade på tv först, men sen insåg jag att hon somnat så. Halvt stående, halvt liggande på kuddarna. Haha, min lilla sötnos. <3

Ser ju inte helt bekvämt ut, men är man en trött liten tjej, så är man..


Men..

..jag tror att min lilla älskling har fått skorv. =S Suck. Såg idag när jag borstade hennes hår att det var orange-brunt i hårbotten. Farmor ställde genast diagnosen, å jag får väl hålla med om att det ser precis ut som skorv.. =( Inget kul. Men det verkar inte klia iaf, som tur är. Men det är ju så svårt att få grejja i hennes hår eller hårbotten, hon är inte direkt förtjust i det.. Så det lär bli svårt. Men ska köpa salcyvase på apoteket imorrn, å prova med. Om det inte hjälper så får vi väl gå till BVC å se om de kan veta vad det är.. Har läst en massa om det på nätet nu, å fått en massa tips..

Nej, nu är klockan massor, så jag ska ta å hoppa i säng. Har varit trött ända sen jag provade L's "spikmatta". Eller inte trött, men slö liksom.. Låg väl där å slappnade av förmycket, å har inte kommit igång sen dess.. Men nu ska jag iaf gå å lägga mig, det är ju en dag imorron oxå..
GodNatt!

Sommar möter höst

2009-07-20 23:19:26


Jordgubbar å kantareller

För mig finns det inget somrigare än jordgubbar nästan..
Å kantareller är ju verkligen höstigt.
Å nu allt på en gång, på mitt köksbord..

Måndagen efter..

2009-07-20 23:16:40

..Fallens Dagar. Ja, hela den här helgen har det varit full rulle här i vår lilla stad. =) Det har varit öltält, marknad, evenemang, artister å massa annat skojsigt.. Vi var nere i fredags med mamma. N var vaken heeela tiden, fast jag trodde hon skulle somna fort i vagnen. Men det var för mycket spännande. Mamma vann en stooor chokladvinst på chokladhjulet, å sen en hel hink fylld av godsaker i ett lotteri. Snacka om röta. =P Men som tur är så är hon snäll min mamma, så vi fick smaka. =) N fick en stooor helium-blomma av mormor. Den har hon lekt med hela helgen nu. =) Vi hade jättetur med vädret oxå, det var fint å varmt hela dagen. Toppen toppen. Vi var nere å kikade på "finalen" alltså fyrverkeriet, igår kväll oxå. N tog en jättesen tupplur å var pigg som en lärka på kvällen, så vi tog beslutet att åka ner å kika, så kanske hon kunde bli lite tröttare. Hon tyckte det var jättespännande å roligt att kolla på fyrverkeriet. =) Dessutom fick hon en heliumballongsdelfin av pappa oxå. Den var JÄTTErolig att slå på pappa med. Haha. Hon skratta så hon kiknade nästan. =) Sen somnade hon lätt som en plätt när vi kom hem igen.
Idag tog vi en promenad när det nu var fint väder igen. Hamnade hos N's farmor å L, å där fick vi pizza. Mums. =) Å jag fick med mej en påse kantareller (nej jag har inte plockat själv..) å en påse jordgubbar från deras jordgubbsland. (Dom därimot fick jag ut å slita för.. =P) Så nu ikväll har jag rensat svamp å jordgubbar å sitter här med en skål jordgubbar. =)

Vi har inte haft några batterier till kameran, så vi har inte kunnat ta så mycket kort den här helgen, tyvärr.. =S


Lilla N på sin bobbycar, med sin blomballong =)


Nu tycker N det är mums med jordgubbar
(har krävts en del övertalning..)

I should..

2009-07-17 01:19:38

..go to bed. Jag är trött. Men inte sådär trött-trött liksom.. Mera matt. Är ändå pigg. Fördrivit lite tid med att surfa runt på bland annat Fejsbook. Hittade inget kul alls. =S
Imorrn ska (SKA!) jag ringa twisted sister.. saknar henne massa. Träffade ju hennes hälft idag, å då kom plötsligt minnena å saknaden tillbaka med en väldig kraft. =S Så det ska jag göra. Hoppas hon svarar..

Nu är klockan massor. Kvart över läggdags iaf..

Vart på arbetsförnedringen idag oxå. Inget kul. Ska tillbaka imorrn å verifiera meriter. För hundrade gången ungefär.. =S Jäkla skitställe.. *muttra*

Har hunnit med att hjälpa till (inte jag då, jag flöt mest omkring, men älskling gjorde en insats) under T,H & J's flytt idag oxå. Så nu är dom halftomhalft installerade i sin nya lägenhet. =) Tack för pizzan!

Hmm.. undrar om vi har nåt spännande i kylskåpet..? Får nog bli en vända förbi där innan jag går å lägger mig..

YES-man var en bra film, by the way... Hade jag inte varit så trött så hade ni fått svallande rekommendationer av mig. För den var riktigt bra. =) Men jag är trött, så det blir inte mer än så här..

Nej, nu har jag ältat lite. NU: kylskåpet SEN: sängen..
GodNatt!

Fullt upp

2009-07-13 00:47:40

Ja, vi ligger inte å slöar på soffan nämvärt. Har varit full rulle i flera dagar nu, trots dåligt väder.. Bl.a. hade vi tant C's 25-årspartaj igår. Trevligt att träffa tjejjorna å annat löst folk =P Å idag har vi varit ute på lotten, å plockat röda vinbär. Dom var på snudd övermogna nu, så det var änna dags att plocka ner dom. Allihop. Blev inte många kvar i buskarna.. Jag å mamma uppskattade den totala fångsten till ca 12-13 kilo. =O Det var kämpigt, men det kommer bli goda pajjer.. =)

Annars har vi varit ute å grejjat, å hemma å grejjat, å hälsat på hos släktingar å sånt.. Fullt upp som sagt. Idag köpte vi "Bedtime Stories" så den har jag å älskling kollat på nu ikväll efter att N somnat.. Den får 4 stjaernor. *haha, nu var jag fyndig* =P Lite överdriven imellanåt, men ändå sevärd, för den har sina poänger. Inga gapskratt dock, vilket drog ner poängen lite.. Å ett ganska förutsägbart slut, men men.. Lättsamt å rolig. That's how I like them.. =P

Kände att det var dags för lite uppdatering här på bloggen.. Har varken tid, lust eller ork att sitta framför datorn nowadays, så det är lite bloggtorka. Ni får ursäkta..
Nu ska jag gå å lägga mej å läsa. Inte den nya boken som jag beställde, för den hann ta slut innan de kom till min order.. *morr* ..så den får jag beställa igen när den kommer in nästa gång.. *suck* Men beställde en annan istället, av samma författare, så jag har lite att bläddra i ändå.. =)

Längtar efter min Lus oxå.. Men nu är det inbokat en dejt om ett par veckor. *yääj!* Har saknat henne massor.. =S

Tack å hej, leverpastej!
*flum*

Wetweb

2009-07-07 22:32:33


Spindelväv med vattendroppar

Stackars spindlen som vävt det här nätet inne i växthuset. Han blev nog förvånad när han kom tillbaka efter att vi vattnat där inne..

Pajbakning & M.J.

2009-07-07 20:32:40

Håller på att göra en vinbärspaj. =) Smulpaj med röda vinbär, som jag plockade från våra buskar ute på lotten. Har aldrig gjort vinbärspaj förut, så håll tummarna för mig nu. =P Jag har alltid hållit mig till de säkra korten; blåbär eller hallon. Men nu när det fanns tillgång till en massa röda vinbär, så får man ju göra sig till lite.. =P

Har på tv4, där de visar Michael Jacksons minnesceremoni. Mycket folk, massa sång å tal. Orkar inte riktigt sätta mig ner å titta på det. Det är liksom lite för mycket tycker jag. För mig alltså. Jag har aldrig varit nåt direkt fan, men gillar ju många av hans låtar å så.. Men han har ju varit (och är..) en stor stjärna.Tragiskt att han dog sådär plötsligt. =S

Nej, nu är det dags att ta ut pajen.

- - - - - - - - - - -

Uppdatering:
Pajen blev verkligen smaskens! =) Därimot blev vaniljsåsen lite blaskig, men men.. Det var gott ändå.
Har ätit två stora portioner, så nu är jag mätt. =P

Har inte lagt in några nyare bilder kom jag på..
Här är några från de senaste dagarna:


Nakenfisen sover middag ute på lotten

 
Vackert väder (och varmt. över 30 grader.. *puh!*) å ljumna sommarnätter


N pratar i telefon hemma hos farfar




Sommarflicka i sommarkrans på farfars trappa

Mitt i natten

2009-07-06 03:23:55

Usch, vaknade av att det var så varmt så det blev klibbigt.. =S Blää.. Har öppnat balkongdörren nu, å väntar på att det ska svalna av inne i sovrummet.. N låg å vred sig i sängen oxå, så hon kände nog oxå av det. Fattar inte hur T kan ligga, MED TÄCKE PÅ (!!!) å sova i sån värme..
Jag tog svängen ut i köket, drack lite vatten, klappade lite på katterna å hamnade sen här.. Har läst aftonbladet medan jag väntar..
Nej, nu chansar jag på att det har kylts av lite..
GodNatt!

Sommar sommar sommar..

2009-07-01 22:57:54

Ja, nu är det sommar. På riktigt. Så typiskt svensk sommar att låta vänta på sig, å sen slå ner med dunder å brak å bli över trettio grader varmt å kvavt.. Å tillochmed ett värmeåskväder igår.. Men men. Inte klaga.. Nu får man ju se fram emot regn tillochmed. =) *optimist*

De senaste dagarna har bara svischat förbi. Vi har varit ute på lotten, badat på Gaddesanda, umgåtts med T,H & J å ätit smarrig fiskgratäng som T gjorde. =) Å så har vi umgåtts med mamma å jag fick ägna kvällen åt att handla lite.. Fullt upp som sagt. =) Å det fortsätter säkert i den här stilen några dagar till..
(förklaring till varför bloggen blir lite ignorerad imellanåt oxå..)

Några bilder, sen ska jag gå till adlibris å beställa en bok som jag haft på min önskelista.. =)