Till start




Lååång promenad

2008-12-30 18:38:28

Ja, idag har jag å lillan varit ute på en lång, kall promenad.. Vi var tvugna att ta oss ut lite idag, det var ju så fint väder.. Dessutom började vi tröttna så smått på varandras sällskap, å så var vi nog båda lite trötta.. Lilla N vaknade nämligen kl 6 imorses å tyckte att det var dags att gå upp.. Det blir värre å värre det här.. *puh!* Hoppas på att det snart är tillbaka i samma gamla rutiner, när hon vaknade 9 - 9.30 på morronen, istället för 6 - 7..
Så efter att hon ätit frukost för andra gången (eller blir det brunch kanske..?) så packade vi ihop oss å gick ut i det fina soliga, men ack så kalla vädret. Hann knappt gå femhundra meter innan lillan stensomnat i vagnen.. Skönt för henne att få sova ut ordentligt.. Vi gick å gick å gick.. (eller ja.. JAG gick, å lillan åkte.. såklart.. ) å sen när vi precis kom förbi N's farmors hus så kom Leif å Zorro hem, så vi fikade lite med dom.. =) Sen gick vi till affären å handlade lite, men halvvägs dit somnade lillan igen, så jag gick en extra omväg hem, så hon skulle få sova lite längre.. Det blev en femtimmarspromenad till slut.. (fast en å en halv var vi ju hos L..)
Så nu kan man ju tro att hon borde vara utvilad. Men nej då, nu sover hon, igen. Hon kanske håller på att bli förkyld eller nåt? Sover ju massa på dagarna nu.. Hoppas inte. Vi vill vara friska.

Älskling är iväg å byter en bränslepump, lär väl ta halva natten.. Men han ska ju vara ledig resten av veckan, så då får vi hitta på nåt kul.. =)

Här är några bilder från promenaden:







Fruset vinterland, men klarblå himmel..



SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: