Till start
Tänder å utveckling.. :)

2012-11-26 20:12:10

Ojoj, nu vart det längesen jag skrev här, men livet har en förmåga att komma ivägen..
 
Ja, nu har lillkillen fått fyra tänder som spruckit igenom, två nere och två uppe å en på gång, å han tar sig framåt nu. Han kryper inte riktigt, men ålar, rompar å ramlar sig fram dit han vill.. ;) Han föredrar att gnaga på sladdar, så man får se upp.. Snabb är han oxå. ;) Haha..
 
Nova över febrilt på att skriva. Hon har lärt sig nästan alla bokstäver, och kan med lite guidning skriva i stort sett vadsomhelst. Nästa projekt är önskelistan, den ska vi göra när hon kommer hem från sin pappa igen.. :) Å hon har gett sig på siffrorna nu, men de verkar svårare än bokstäverna när det gäller att skriva dom. Men hon kämpar på, hon vill ju så gääärna.. :)
 
I veckan som var så var vi på min mormors begravning. Det var en jättefin begravning på både finska och svenska, och med en massa fina psalmer. Precis som mormor hade velat ha det, tror jag. Fina blommor och efteråt var det salladsbuffe å kaffe å tårta.
Igår var Nova på sitt första "förskole"-födelsedagskalas.. Det var alla på avdelningen som blivit bjudna till Innovatum. Hon hade haft jätteroligt, och var väldigt nöjd efteråt. Å stolt att hon varit på kalas utan mamma.. ;)
 
 SKRIV NÅGRA ORD <3:

« SIGNATUR Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL (Blogg/Hemsida)

Kommentar: